I

207 22 3
                                    


Aradan bir hafta geçmişti ve Iki hafta Okul tatilerine girmiştik.  Buna kesinlikle çok ihtiyacım vardı. Jimin ile birlikte Jeju ya gitmeyi pilanlıyordum. Küçük bir ev kiralayıp bir birimize zaman ayırmamız gerekiyordu. Tanışalı fazla olmamıştı, birbirimizden bilmediğimiz şeylerin daha çok olduğuna inanıyordum. Jimin' i dünyada benden başka kimsenin daha iyi tanımasını istemiyordum , her şeyi bilmek istiyordum , her şeyi anlatsın istiyordum. Bana güvenmesini ve yanımda kendisini iyi hissetmesini istiyordum. Benimle birlikte eskiyi , geçmişi  unutsun istiyordum. Okulun Müdürü öldürülmüş veya kendisini öldürdüğüne rağmen her şey cok normal gibi geliyordu. Hiç birşey olmamış gibi ders yapılmıştı bir hafta boyunca ve herzaman ki gibi tatile girmiştik. Okuldan çıktığımda Jimin 'i bekliyordum dışarıda , son dersimiz aynı değildi. Benim ki Tarih onun ki ise Spor du. Uzakta Turuncu saçlı ve yakışıklı erkek arkadaşımı görebiliyordum..evet erkek arkadaşım dedim , bi anlık kendime şaştım. Terli ve kalın saçlarını elleri ile arkaya tarıyordu , beni görünce bi gülücük attı. Yerlere yatıp yuvarlanasım geldi.. ne kadar çekici  ve yakışıklı olduğundan  haberi yoktu.

" hey çabuk ol! "

Hızlanıp son adımlarını koştu ve küçük çocuk gibi sarıldı , sonra yanağıma hızlı bi öpücük kondurdu. Hemen ikimiz de etrafa baktık sonra gülmeye başladık.

" Çok  terlisin Jimin , hemen eve gidelim yoksa hasta olacaksın "

" Çok  fazla düşünme  sen beni :D "

Koluna girip biraz daha hızlı yürümesi için çekistiriyordum onu. Spor dersinde gurubu kazandığını heyecanlı heyecanlı anlatıyordu. Duyan da Olimpik oyunlarında altın kazandıklarını sanardı ama bana küçük şeyleri dahi anlatması koşuma gidiyordu.
Eve varı varmaz Jimin duşa girdi bende Ev elbiselerimi giyinip üniformamı kirlilere attım. Artık iki hafta giyinmicektim bu zımpırtıyı . OCHHH!

" JIMIN!! Sana sürprizim VARRR ! "

" NE? " diye bağırıyordu banyodan.

" SÜRPRIZZZZZ "

" Taehyung kurutma makinanın sesinden anlamıyorum  bi dakika "

Bornozun içine sarılmış ve ıslak saçlar ile banyodan çıktığında ağzım açık kaldı. Çıplak gördüğüm bir Erkeğin bu hali bile beni nasıl bu kadar çok etkiliyebiliyordu cidden anlamıyordum. Lenet olsun! diye düşündüm içimden ..  Taehyung sakin ol ve asıl konuya geri odaklanmaya çalış diye kendimle iç savaşı geçiriyordum .

" Ne oldu? "  sessizce yanıma geldi , oturdu ve elerini dizlerinin üzerine koydu. Minik ellerini tutasım vardı .

" Ş- Şey ... Bak "

Iki tane bilet almıştım Jeju- do ya. Bir hafta orada kalacaktık. Kiraladığım küçük  tahta evi de gösterdim. Içi cok güzel döşenmişti .

" YA TAEHYUNG.. inanmıyorum sana ?!"

Minik elleri ile ağızını kapatıyordu. Gülümsemekten yine gözleri yok olmuştu neredeyse. Güneş  gibi açmıştı ve çok mutlu duruyordu.

" Mutlumusun ?"

kafa salladı binlerce defa , sonra yine boynuma sarıldı. Cidden bu hareketi beni mahvediyordu.

" Nasıl bir soru bu? Tabiki mutluyum! Hiç  gitmedim biliyormusun.."

" Jeju-do ya hic gitmedin mi? "

kafa salladı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilk okulsuz geçirdiğimiz  günde dışarıda yemek yemeyi karar verdik. Bu fikir daha çok Jimin den gelmişti  çünkü ben dışarı çıkmayı aslında fazla seven biri değildim. Ne yiyeceğimizi  hemen karar verebilmiştik. ET!!  Küçük  bir restaurantın camlı tarafına oturup iki kişilik  samgyupsal sipariş  verdik. Et gelince Jimin ortada pişirmeye başladı ve ben camdan dışarı bakıyordum , yoldan geçen  insanları  seyir ediyordum. Artık beni eskisi gibi rahatsız etmiyordu gülen ve mutlu olan insanlar. El ele gezen aşikları saçma bulmuyordum artık. Jimine baktığımda anlıyordum dışarıdaki insanları , aşık olmak ne kadar güzel bir şey miş meğersem...

" Niye bakıyorsun? "

" Güzele bakmak yasak mı? "  Otuziki dişimi göstererek bi gülümseme attım Jimine. Gülerek kafa sallıyordu.

" Kıro musun sen ? "

Çoktan gibi kafa salladım ve hala tüm dişlerim ortada gülümsiyordum.

" cidden nasıl kıro , çekici sonra da birden sevimli olabiliyorsun Taehyung? "

" Sevimli mi ? BEN? Saçma  !"

Bu dünyada en son sevimli olabilecek insan ben dim. Imkansız dı birinin beni sevimli bulması. Etleri silip süpürdükten sonra hesabı ödedim ve çeketlerimizi giyinip dışarı çıktık. Çok sesliydi etraf , birileri sesli sesli konuşuyor ve bağırıyordu. Ardından polis sirenleri seslendi , meraktan Jimin nin elini tutup ses gelen yere doğru ilerledim. Sokağın karşı tarafında insanlarla dolu küçük bir nokta vardı. Insanlardan oluşmuş  duvardan yer bulmaya çalışıp öne doğru ilerledim. Iki Polis bir adamı tutukluyordu , adamın yüzünü görünce şok geçirdim. Jiminle birbirimize şaşırmış bir şekilde bakıştık.

" Komserim neler oluyor burada? "

" Siz? Endişelenecek bir şey  değil gençler "

Polisler kolundan çekiştirip  insanların arasından geçmeye çalışıyordu. Komiser tekrar arkasını döndü ve bir gülümseme ile.. " Artik sen ve senin gibi gençler rahat uyuyabilecek " dedi Jimine bakarak. Jimin süşaşkınlıkla eğildi sadece ve arkasından polislerin onu çekiştirip  arabaya bindirmesini izledik. Ne demek istemişti ki? Yoksa? Jimine döndüm ve ikimizde aynı anda bakışlar attık birbirimize. Benim düşündüğümü oda düşünüyor olmalıydı , bundan emindim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eve varı varmaz Televizyonu açtım ve  karşısında bekledik. Iki dakika içinde Günlük Haberlerin başlaması gerekiyordu. Sonra düsündüğümüz ile karşılaştık.

Haber :

SAYIN SEYIRCILER. HATIRLAMAMANIZ MÜMKÜN OLMAYAN BIR OLAY YAŞANMIŞTI TAM BIR HAFTA ÖNCE. HAN NEHRININ TAM BU KÖŞESINDE BULDUGUMUZ CESEDIN  ŞIMDI KESIN KES ; KENDISINI ÖLDÜRDÜGÜ DEĞIL ; ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLIYEBILIRIZ. BEŞ SENE ONCESINE SEOULUN BAŞ KOMSERI BUNA BENZER BIR OLAY YAŞAMIŞTIR! ON IKI YAŞINDA KI KIZI BU KÖŞEDE TECAVÜZ EDILMIŞ VE BOĞULMUŞ BIR VAZİYETTE ÖLÜ BULUNMUŞTU. KOMSERIN BULMUŞ OLDUĞU KANIT VIDEOLARA GÖRE BURADA BULUNAN MÜDÜRÜN ; OKULUNDAKI ÇOCUKLARI  TECAVÜZ ETTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTIR VE ARALARINDAN BIRI İSE SUNG KOMSERIN BEŞ SENE ÖNCESINE ÖLÜ BULUNAN KIZI OLDUĞUDA BIR DOĞRUDUR: KOMSER SUNG "BEŞ SENEDIR BAŞKA BIR KANIT BULMAYA CALIŞIYORDUM VE IKI GENÇİN BANA GELDIĞINDE O ARADIĞIM KANIDI BULABILDIM" DEMIŞTIR.  KOMSER SUNGUN ANLATTIKLARINA GÖRE KANITLARIN ; TUTUKLANMASINA HALA YETMEDIĞINI SÖYLÜYORDU VE BU SABAH " BEN BU PISLIĞE BI SON VERMESEYDIM DAHA ÇOK GENCIN HAYATINI MAHVEDECEKTI " DEMESI ILE ; MÜDÜRÜ OLDÜRDÜĞÜNE DAIR ITIRAF ETMIŞTIR.

Okadar çok Şaşırmıştım ki. Komserin bunu yapacağı aklımın ucundan bile geçmemişti . Jimine baktığımda yüzünden gözyaşılarının aktığını fark ettim ve kendisini bana doğru çevirdim . Arka planda hala haberler çalıyordu. Alnımı Jimin 'nin alnına yaslıyarak ellinden tuttum ve gözümü kapattım. Gerçekten bu kabustan kurtulmuşmuyduk yani? Unutabilirmiydik artık bu olanları?.. Jimin unutabilir miydi gerçekten?

" Ben şimdi .. özgür müyüm yani? "

Gözlerim hala kapalı bir şekilde kafa salladım.

" Yani gerçekten , gerçek mi oldu bu Tae? "

...

" Rüya.. Rüya değil dimi? "

" Hayır değil " dediğim an dudaklarını benimkilere sıkıca bastırdı ve gözlerini kapattı. Gözyaşılarının yanağından aşagı inmesini izliyordum . Jimin beni öperken ben onu seyir ediyordum. Evet bu bir rüya degildi..

Heart To Heart : Vmin Where stories live. Discover now