Capitolul Paisprezece

4.5K 174 3
                                    

MARK

Stau pe canapea verificandu-mi mesajele. Se pare ca nu am primit nici măcar o amenințare ca voi fi ucis ori atacat. Blochez telefonul si îmi îndrept privirea spre băieți care erau absorbiți de un lucru anume. Ma uit în direcția în care se uita și ei și ceea ce le distrage atenția nu e un lucru ci doua fete ridicând greutăți. Rad de ei și le atrag atenție, se uita la mine urat apoi tac din gura căutând-o pe Lisa.

-Mark?

-Hă, ce?

-Mai știi când ți-am spus ca o sa renunț la relațiile de noapte?

-Da, Cole îmi amintesc. spun absorbit de poziția pe care o executa Lisa

-Nu știu de voi dar eu vreau sa i-o trag lui Cindy, uitați-vă la ea.

-Fă ce vre..stai ce?

Ies din transa și ma uit la el care ma privea în ochi. Ceva e diferit la el, ochi lui au o strălucire diferita. Nu am mai observat-o niciodată la el.

-Dacă ai noroc, sa ști ca e o fată destul de inabordabilă.

-Ăsta o sa vedem noi după.

-Dar tu Ethan?

-Nu frate , încă nimic.

-Ești sigur, am observat-o pe Em uitându-se la tine.


-E o fată drăguță dar nu știu ce sa zic.

-Ei gândește-te. îi fac cu ochiul și îmi reîndrept privirea spre Lisa.

Ceea ce vad chiar nu îmi place deloc. Bărbatul ala sta mult prea aproape de fața ei. Îmi încordează maxilarul și îmi prind pumnul în mana dreapta. Simt o mana care imi strânge umărul încordat.

-Mark calmează-te, e instructorul ei.

-Ok omule dar uitate cu o tine de șolduri , întrece măsură.

-Și dacă ar încerca ceva sacul ala de mușchi, Lisa a noastră l-ar rezolva.

Încuviințez din cap și încerc pe cat posibil sa nu ma mai uit în direcția lor. Tentația de a o privi pe ea e prea mare. În momentul în care ma uit în direcția ei o vad ieșind din sala și alergând pe hol pana intra în vestiarul fetelor. Îi privesc pe Cole și Ethan care râdeau fără oprire.

-Ce naiba sa intamplat?

-Domnul perfecțiune a vrut sa o sarute și ea ia dat un pumn în fața.

Ma apropii de sala și îl vad întins lat pe podea. Răbufnesc în ras și merg spre vestiarul fetelor. Fără sa bat la ușă intru și observ ca nimeni nu era înăuntru. Ocolesc primul rand de dulapuri și dau de un culuar la fel de plin cu dulapuri. Aburi pluteau prin aer și era destul de greu sa vezi. Aud pași apropiindu-se de mine. Ma opresc și îmi mijesc ochi. Îmi dau seama ca cea care vine e frumoasa mea iubita. În jurul ei are un prosop alb și privește în jos. Merg spre ea și o iau pe sus. Își încolăceste picioarele în jurul taliei mele instinctiv și un mic țipat iese din gura ei. Ochii ei ii întâlnesc pe ai mei și un mic zâmbet ii infiripă pe față. Simt cum spatele ei se lipește de perete și ma opresc. O privesc și ma apropii de urechea ei. Depun un sărut pe lobul urechi și tremura sub mângâierea buzelor mele.

Dangerous Play Where stories live. Discover now