Capitolul Șase

5.3K 217 6
                                    

   În plic găsesc o poza în care Connor se sărută cu o blondă. Sigur îți bați joc de mine...nu intru în jocul tău! Îmi îndrept privirea spre Mark și îl vad privindu-mă în ochi.

-Ce vrea sa însemne asta? Poate fata aia a sărit pe el!

   Colturile guri i se curbează într-un zâmbet, iar din gura lui iese un ras ușor răgușit.

-Vreau sa îți atât în cine ai încredere. Verifica plicul.

   Nefiind sigura pun pe birou poza și deschid plicul. Înăuntru erau mai multe foi albe. Le scot și le întorc pe partea opusa. Ochi mi se încețoșat a și nefiind capabila să-mi stăpânesc lacrimile le las libere. Restul pozelor având același Connor pe care l-am iubit și m-a iubit cu diferite curvulițe.
   Îmi încleștez maxilarul și le rup în doua. Le arunc la gunoi și ies pe ușa fără să-mi pese că-l voi lasa pe Mark confuz.
   Urc în mașină și pornesc în trombă spre casă. Scot din geacă telefonul și îl apelez pe tata. După nici doua minute răspunde...:

-Bună, iubită mea?
-Bună tată, îmi poți face un favor?
-Da, scumpo, de ce ai nevoie?
-Am nevoie de un bilet de avion până-n Miami.
-Mergi să-l vizitezi pe Connor. Ma bucur, o sa fac rost de el cat mai repede.
-Mersi mult, tată.

   Închid telefonul și opresc motorul. Ies din mașină și deschid ușă. Urc în camera mea și îmi iau un rucsac. Pun în el câteva lucruri și-l așez lângă pat.
   Merg la baie și fac un duș rapid. După ce ma imbrac în tricoul pe care l-am "împrumutat" de la Cam, cobor în bucătărie și îmi încălzesc pieptul de pui pe care l-am gătit acum doua zile. Ma pun la masă și infulec tot din farfurie. În timpul mesei primesc un mesaj de la tata:

"Maine la ora zece treizeci ai avion spre Miami. Ți-am făcut rost de loc pentru o mașină. Sper sa va distrați."

   Numai de distracție nu-mi arde mie acum... Ma ridic de la masa și spăl farfuria din care am mâncat. Leneșă urc din nou în cameră și ma arunc în pat, pregătită sa încep o noua zi la fel de aglomerată.

   De mai bine de trei ore ma aflu în afurisita asta de avion. Partea mai proasta este ca în spatele meu se află un copil care își cam întinde picioarele și îmi lovește scaunul. Politețea din mine ma oprește sa merg și să-i înjur părinți.
   Vocea pilotului ne anunță că în mai puțin de cinci minute vom îmbarca.
   În sfârșit ma bucur ca am scăpat de gălăgia și copilul enervant din avion. Aștept ca mașina sa coboare din avion și să-i fac o mica vizita lui Connor. Un om de serviciu o parchează în fața ieșiri și ii mulțumesc oferindu-i o mica atenție.
   Ies din parcarea aeroportului și intru pe autostradă. Scot telefonul din geantă și caut numărul proaspătului meu fost iubit.

-Hei dragule ce faci?
-Bună, ă-ăm-m la apartament, acum am ajuns de la muncă. Tu ?
-Pai tocmai am ieșit de la dus vreau sa ma intind în pat, vorbim mai târziu ok?
-Ne auzim, pa.

   Închid apelul și caut în telefon numărul lui Mark. Având în vedere faptul că aglomerația începe din ieșirea de pe autostrada pana cine știe unde am timp să-mi fac un plan.

Dangerous Play Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum