3 I said no

17 2 0
                                    

Pov Lunâ

Hey, ik kom niet denk ik x Luna
Uhm. Je komt wel - Mano
Idk. X
Please Luna. Kom nou. Hzo zou je weg blijven?
Heb geen zin! X
Geen zin? Jij heb altijd zin in alles.
Ja maar echt geen zin in Mason... x
Mason? Dat is toch geen probleem, hij negeert je toch wel.
Jaja, weet ik maar ik wil niet x
Lmao. Ik verwacht dat je komt.
Maar als ik niet wil wil ik niet x
Mano?? X
Manoooo???? Ben je weg?? X
Goed. Ik kom dan wel... x

Wat moet ik aan? Ik trek alles uit mijn kast "ew..." "nee, wat lelijk." "En dit? Nee, nee, veel te chic." "En dit? Nee. Ik heb Mason al vaak genoeg naar mijn borsten zien kijken, bij andere jongens zal ik dat proberen te voorkomen!" Eindelijk zie ik het. Het prefecte jurkje. Ik trek dit keer geen strak jurkje aan maar een zwart jurkje waarvan het rokje iets wijder is. Onder mijn jurkje doe ik zwarte hakjes aan, maar niet hele hoge hakken want daar hou ik niet echt van. Perfect.

Meestal zal ik aanbellen maar bij Mano hoef dat niet. Ik weet waar de sleutel van hun hek legt dus ik kan makkelijk achterom lopen. "Hey" begroet Mano me blij. "Ik hoopte al dat je zou komen. Als je wat wil pak je het maar en als je het zat ben kan je naar mijn kamer gaan." Mano was altijd mijn beste vriend, zelfs nadat ik stopte met geven om mijn uiterlijk. Ik praat tegenwoordig minder met hem, maar hij zal altijd een perfecte vriend blijven. "Zal ik maar alvast naar je kamer gaan dan?" Mano lacht en loopt terug naar het feest. Ik wil niet naar het feest dus blijf ik eerst even in de keuken hangen. Ik heb nog niets gegeten dus besluit ik voor mezelf een ei te gaan bakken, maar uiteindelijk ga ik toch maar naar het feest en dans ik met Mano. "We moeten echt vaker afspreken Lun." Ik snap wat hij bedoelt, we hebben al vet lang niets afgesproken, maar ik heb gewoon te veel te doen en als ik vrij heb heeft hij iets te doen. "Ja, maar heb je nou wel nog aan je-" Een jongen trekt Mano bij me weg. Ik ken hier verder niemand dus besluit ik maar ergens te gaan zitten tot Mano klaar is, hij had gelijk dat het best leuk zou zijn.

"Hey jij." Ik draai me om en zie een jongen met kort, donker bruin haar en blauwe ogen. "Hey." Ik heb nu zo geen zin om met iemand anders te praten, maar de avond gaat wel lekker dus waarom niet. "Ik zag je zitten en ik dacht, misschien wil je dansen? Ik heb ook niemand om mee te dansen nu." Ik twijfel of hij de waarheid vertelde, ik zag hem net nog een verzoeknummer doen bij de DJ, maar het zal wel. "Oke, is goed." Zodra we de dansvloer opstappen begint de 'romantische' muziek. De jongen legt zijn ene handop mijn heup en zijn andere hand op mijn schouder. Ik vind dit geen fijn gevoel. Ik dacht dat we alleen gingen dansen op normale muziek, niet slowen dus, maar ik ben geen moeilijk persoon dus ik doe maar mee. "Hoe heet je eigenlijk?" Vraag ik hem, hij heet Eric. Zodra de muziek bijna afgelopen is voel ik Eric's hand naar mijn nek gaan en zijn andere hand naar mijn billen glijden. Ik wil natuurlijk niet zoenen met Erec maar ik, als goed persoon dat ik ben, zie overal het beste in en ga er van uit dat het een misverstand is, maar zodra ik hem ook maar iets naar me toe zie leunen probeer ik weg te stappen. Eric houd me stevig vast en het is moeilijk om weg te komen, maar niet onmogelijk. Ik ga zo snel mogelijk weg naar de badkamer.

Ik hoor de deur opengaan "oja, sorry. Ik ga al weg hoor." Zeg ik snel. Ik wil weg gaan maar ik hoor de deur dicht gaan. Ik draai me om en ik zie Eric. "Het maakt niet uit schatje. Je mag blijven." Hij grijpt me deze keer nog steviger vast, omdat hij weet dat niemand mij hier ziet spartelen. Ik probeer weg te komen maar zodra het lukt grijpt hij me weer en slaat hij me in mijn gezicht. "Waag het niet." Zegt hij boos. Ik wil hem terug slaan maar hij houd me tegen. "Als je nog een keer iets probeert..." dreigt hij en hij begint me weer te zoenen. Ik voel zijn hand over mijn schouders glijden en ik voel hem knijpen in mijn borst. Ik hoop dat hij hier stopt, niet omdat het gijn is maar omdat het alleen maar erger kan worden. Maar jammer genoeg zit ik weer fout. Ik voel zijn hand naar mijn benen glijden en daarna onder mijn jurkje gaan.

Pov Mason

"Nee gast. Ik ben dr nu al zat." Ik moet natuurlijk wel stoer blijven."yo, ik moet ziek nodig. Ben zo terug." Ik loop de badkamer in en ik zie Lunâ en een jongen zonder shirt aan die zijn hand in haar onderbroek heeft. Ik zie duidelijk dat Lunâ dit niet leuk vind. "Help me!" Roept ze naar me terwijl de jongen haar tegen de muur aan houd en blijft doorgaan. "Gast stop als je geen klappen wilt." De jongen houd niet op. "Ik weet dat ze het lekker vind." Wat bedoelt hij daar nou weer mee? Nee is nee. Dus trek ik de jongen bij zijn haar naar me toe. Hij begint me te slaan, maar ik sla harder terug. Lunâ gaat weg en ik duw de jongen op de grond en geef hem een schop. "Teringlijer."

Ik heb gezien dat Lunâ de kamer van Mano in is gegaan. Ik loop naar binnen en ze zit gespannen op het bed. Wat moet ik doen? Ik kan mijn imago niet verliezen. "Wtf, Lunâ." Wtf Lunâ? Dat is het? Wat een loser ben ik. "Ja je heb gelijk, dit was totaal mijn keuze." Zegt ze sarcastisch en arrogant. "Nou, je ziet er wel fucking lekker uit." Ik probeer het beter te maken maar meteen nadat ik dit zij heb ik er al spijt van. Lunâ komt bij me staan, ze kijkt me diep in mijn ogen en haalt haar hand over mijn wang. "Zal ik een doekje halen?" Hoe doet ze dat? Ik wil haar nu zo graag zoenen, puur om wat ze deed. Maar ik weet dat nu niet het goede moment is, aangezien ze net bijna is verkracht.

Pov Lunâ

Ik ga naast Mason op Mano's bed zitten en ik veeg het bloed van zijn wang. Hij heeft gevochten, voor mij. Misschien is hij toch niet zo erg. "Waarom deed je dat?" Ik kan me niet voorstellen dat hij dat zou doen voor mensen. Zijn mooie gezichtje verpesten. Waarschijnlijk wou hij alleen een mooi verhaaltje hebben voor op school. "I don't know. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen." Hij heeft zijn praatje wel klaar hé, wat hij ook van me wil, ik heb het niet. "Wat wil je van me?" Ik schrik van mijn woorden, en hij blijkbaar ook. "Mag ik niet aardig doen zonder iets te willen?" Mag dat? Ja. "Dat mag, maar dat kan gewoon niet, zo ben jij gewoon niet." Hij kijkt me beledigd aan maar hij snapt duidelijk wat ik bedoel. "Ik zie je Maandag." Ik loop weg.

Ik probeer wel minstens 1k woorden te schrijven per hoofdstuk en dat is in ieder geval gelukt ! Ik vinden jullie dat het te snel gaat tussen Mason en Lunâ ??

Me and the populair boy ?!Where stories live. Discover now