4 first try

14 2 0
                                    

Pov Lunâ

"Ik moet nu dus met Jake. Stom dat ik ziek was, maar alles is beter dan Mason." Mijn beste vriendinnetje Maya is eindelijk weer op school. "ja. Ik zag Mason nog op het feestje van Mano. Niet te geloven dat hun vrienden zijn." Maya kijkt me verbaasd aan. "Wist je dat niet, Lun?" Ik schud met mijn hoofd. "Maar ja, Zo'n loner als Jake is beter dan zo'n mens als Mason." Ik voel me aangevallen als Maya zo iets zegt, betekent dit dat ik Mason leuk vind? Nee, natuurlijk niet Lunâ. Hou je hoofd erbij "Hij valt wel mee, ik hoef op zijn minst niet alles zelf te doen." Maya kijkt me raar aan. De andere meiden komen nu ook de kleedkamer in lopen dus we veranderen snel van onderwerp. "Ben je klaar?" We hebben gym en ik ben mijn sport BH vergeten stom genoeg. Ik hoop dan maar dat we niets druks gaan doen zo als touwtje springen, rennen of handstanden.

Ik loop de zaal in en ik zie Mason staan. "Wat is er met zijn gezicht." Vraag Maya zodra ze de zaal in loopt. "Oh, hij kwam in een gevecht of zo." Maya kijkt nu geïrriteerd "ja, zo zijn dat soort jongens." Ik vertel liever niet wat er gebeurt is, ook al is Maya mijn beste vriendin en ik denk dat hij dat ook niet gaat doen. Ik ben in ieder geval niet bang dat hij mijn naam gaat noemen. Als hij het zegt gaat hij echt niet zeggen dat hij vocht om mij te helpen, dan zou hij meteen een andere status krijgen. Ik zou zo iets nooit doen, als hij blij is met zijn status laat ik hem maar. Ik heb er trouwens toch niets aan als de opdracht straks af is."Waarom kijk je zo raar, ga je hem weer verdedigen?" "Verdedigen? Ik verdedig hem niet. Ik zou er niet eens aan kunnen denken hem te verdedigen."

We doen slagbal en ik sta naast Maya. Mason zit ook in mijn team maar ik denk er niet aan om met hem te praten. Ik wil Maya best vertellen wat er gebeurt is, maar Mason staat zo dichtbij dat ik het niet durf. "Lunâ pas op." Ik schrik van Maya die me ineens opzij duwt. Ik had het niet verwacht en ik val tegen een bankje aan."En bedankt weer, Maya." Zeg ik lacherig maar tegelijk serieus."No probleemo." Maya zet de meest neppe glimlach op die je maar kan bedenken en helpt me dan omhoog. "Let nou eens op, je bent steeds afgeleid. Hou je hoofd erbij." Meneer Jacobs komt naar ons toe. "Wat is er hier aan de hand?" Ik wil graag de waarheid spreken maar ik heb geen zin meer, zo als Maya zij kan ik me toch niet concentreren en dat is niet echt het beste om te doen als je slagbal speelt. "sorry, ik ben een beetje misselijk" lieg ik "Ga maar even naar de kleedkamer en ga je alvast omkleden." ik ben zo blij dat mr. Jacobs dit zegt. "Ik zie je volgende week weer, Lunâ" Ik glimlach als bevestiging en dan loop ik weg samen mat Maya.

"Je hebt niets gezegd toch?" Hoor ik Mason vragen. Hij staat nu vlak naast me. Maya kijkt me vragend aan "over wat zou je iets gezegd moeten hebben?" Mason blijft me vragend aankijken "heb je wat gezegd?" Maya begint geïrriteerd te worden. "Waarom ben jij hier überhaupt?" Eigenlijk moest Maya terug maar de gymzaal als ze met me mee was gelopen, maar ik denk niet dat ze van plan is weg te gaan voor Mason weg gaat. "Ik vertel het zo wel. Je mag wel terug, ik red me wel." Maya kijkt me raar aan, maar ze besluit haar schouders op te halen en toch te gaan. Nu ben ik helemaal alleen met Mason. Het voelt niet goed, maar ik vind het niet erg. "Nou?" Vraagt hij nog een keer. Zachtjes bijt ik op mijn lip. "Nee, ik heb niets gezegd." Zeg ik zacht. Mason kijkt me raar aan. "Ben je bang?" Bang? Waarom zou ik bang zijn. "Nee," zeg ik terwijl ik de kleedkamerdeur open hou zodat Mason de kleedkamer in kan lopen.

Pov Mason

De meidenkleedkamer is super netjes, in tegenstelling tot onze kleedkamer waar overal eten en andere rotzooi legt. Lunâ gaat tegen de muur aan staan en kijkt me verlegen aan. "Waarom zou ik bang voor je zijn?" Ik weet niet wat ik moet zeggen. Waarom zou ze bang voor me zijn? "I don't know, je klonk zo bang." Lunâ blijft naar me kijken, maar ze zegt niets. We zijn helemaal alleen het is dodeijk stil. Ik kijk naar haar, ze is zo mooi, zelfs in haar gymkleding is ze mooi. Haar mooie stijle haar veegt ze achter haar oor, maar ze blijven terug vallen. Ik stap naar haar toe en veeg haar haar uit haar gezicht terwijl ik mijn andere hand op haar heup leg. "Ik help wel." Zeg ik zacht. Ik wil haar graag zoenen, maar ik weet dat ze me haatte. Ik hoop dat ze me nu minder haat, anders had ze al afgehaakt. Ik ga er voor en ik probeer haar te zoenen, maar het moment word onderbroken door iemand die op de deur klopte. "Lun, we gaan de les afsluiten. Kom je naar de gymzaal of blijf je hier?" Ik ben bang dat Maya binnen komt maar Lunâ antwoord meteen. "Ik blijf hier, ben nog steeds heel misselijk. Ga jij maar Maya" Ik had eindelijk de kans en toen kwam Maya. Ik wil het nog eens proberen maar zodra Lunâ dat door heeft houd ze me tegen "ga maar terug voor de meiden weer hier zijn." Zegt ze zacht.

Sorry, zorry, sorry, sorry. Ik had maar 957 woorden 😭 volgende keer heb ik er weer minstens 1000, pinky promise ❤️

Me and the populair boy ?!Onde histórias criam vida. Descubra agora