Nezapomenutelný den

106 8 2
                                    

Když nás Franc odvezl zpátky na hotel byla jsem přejedená. Asi mi nesedl moc ten salát a latte. Za to Cam, ten si liboval jak mu to chutnalo. Je to jeho nejoblíbenější restaurace do které chodil už jako malý. Bylo něco kolem 22:00, což je pro mě fakt brzo. E:,,Came? ještě bych někam šla co ty na to?" C:,,Jasně bae, tenhle večer je náš" Miluju ty jeho proslovy. Vždycky mně to přijde roztomilé. C:,,Pojď ukážu ti velkoměsto za tmy" Chytl mě za ruku a někam mě táhl. Bylo mi jedno kam jsme šli hlavně že to bylo s ním. 

Vyšli jsme na kopec, kde bylo krásně vidět

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyšli jsme na kopec, kde bylo krásně vidět. Krásně svítilo. E:,,To je nádhera" Povzdechla jsem.         C:,,Viď, miluji to tady"  Stáli jsme na kopci ruka v ruce a pozorovali město a hvězdy. Když v tom jsem uviděla blesk a náhle i hrom. E:,,Sakra nee!" Přitiskla jsem se ke Cameronovi a on mě objal. C:,,Co se děje?" E:,,Už odmala se bojím strašně bouřek mám na ně špatné vzpomínky, když jsem doma nevadí mi tolik jako venku." 

C:,,Neboj se, máš mě a já tě před vším přece chráním slečno Dallas" Je teda pravda že když jsem s Cameronem nebojím se tolik, mám dobrý pocity

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

C:,,Neboj se, máš mě a já tě před vším přece chráním slečno Dallas" Je teda pravda že když jsem s Cameronem nebojím se tolik, mám dobrý pocity. Radši jsem se k němu přitulila a on mě políbil na čelo. C:,,Cítím jak se mi klepeš, pojď půjdeme" Na hotel jsme šli pěšky, nepršelo, jen se hřmělo a to je v pohodě. Měli jsme to tak 3km. Nebylo to daleko. Hlavně nám to utíkalo.                    Po cestě jsem zavolala Adell. Jak krásně se mám a že už mi chybí. Ona je teď prý doma s Justinem a prý tam je i Rachel. Byla jsem ráda že tam nejsem. Jinak mi taky řekla že s Harrym odjíždí na týden do Paříže. Jak sladký řekla jsem si. S Camem jsme tu teprve 2dny. Máme toho ještě hodně před sebou.  E:,,Konečně tady" prohlásila jsem a flákla sebou na postel. Cam se šel osprchovat a já jsem se šla napít. Seděla jsem v obýváku a Cameron si nechal telefon na stole. A pořád mu někdo psal. Vždycky se mu iphone rozsvítí a ukáže se kdo mu píše. Nejdřív jsem to ignorovala ale pak už jsem se naštvala a podívala se. I když se to nedělá ale je to můj kluk. 

 Vzala jsem si iphone do ruky a odemkla ho

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Vzala jsem si iphone do ruky a odemkla ho. Měla jsem tam přístup díky Touch ID. Měl tam 7 zpráv.  Klikla jsem na to.

Rachel Nowells : Ahoj lásko, jak si to tam užíváš s tou nickou?                                                                        Rachel Nowells: Chybíš mi moc                                                                                                                                     Rachel Nowells: Kdypak se mi vrátíš Camíku?♥                                                                                                     Rachel Nowells: Ňuníčku můj                                                                                                                                          Rachel Nowells: Už se na ni vyser a buď se mnou

       To další byla její fotka.

   To si  děláš prdel fakt!? Ještě jednou jsem se podívala jestli je to vážně pravda. On mě podvádí? Můj Cameron mě podvádí?!! Ne! To snad ne! Chytl mě strašný záchvat breku. Chodila jsem s mobilem o gauč. Vzala svůj a utíkala ven z hotelu. Cestou ke dveřím jsem se střetla s Cameronem. Vrazila jsem do něj. C:,,Zlato! co se stalo počkej!" Chytl mě za zápěstí. E:,,Nech mě už být ty lháři, podvádíš mě s tou mrchou celou dobu to na mě jen hraješ!" C:,,Co to říkáš!!? S jakou mrchou já tě miluju Ell" E:,,Jo jasně, pan Dallas zas nic neví. Víš co Camerone jedu domů nemá na to už, podívej se do mobilu" Strašně mě to bolelo jsem dost citlivý člověk. Sesunula jsem k zemi  a brečela. Cameron utíkal k telefonu.                                                                                                    

Pohled Camerona: Já ji tak miluju a ten krásný výhled. Volá Adell a já jsem rád že je šťastná. Jdu si dát konečně sprchu. Slyším jak mi někdo píše. Myslel jsem si že to Justin ale pak slyším brek a tak si přes sebe hodím ručník a vyjdu na chodbu. Vidím Ell s rozmazanou řašenkou a běží ke dveřím, vrazila do mě a sesypala se k zemi. Potom co mi to řekla jsem nechápal. Vždyť já mám jen jí. Nikoho jiného. A tak to prostě bude! 

C:,,To snad ne Rachell!!? co mi to píše!?" Slyšela jsem jak ji Cameron volá. C:,,Tak poslouchej milá zlatá, dej mi už pokoj! pochop už konečně že mám Ell a miluju jen jí! Všechno co mi píšeš jsou jen závistiví sračky! najdi si někoho jiného. Kazíš nám vztah ty mrcho nevděčná! Nic ti není dost všechno je furt špatně a proto ti teď říkám, ještě jednou uděláš něco takového a nebudeš si přát mě vidět! Takže doufám že jsi rozuměla. Přeju pěkný den sbohem"  Nikdy jsme neviděla Camerona takhle naštvaného. Usmála jsem se když to říkal. Jsem asi tak hloupá že mu nevěřím ale poté zkušenosti s tou blbkou už nevím co si myslet. Vrátil se ke mně. C:,,Bae, proč tomu pořád věříš?! já tě miluju nadevše! Rachel je svině nic jiného, nedovolím aby nás rozhádala" Byla jsem tak smutná. Ale on mě chytl za ruce a vzal mě do náručí. 

E:,,Cccamerone" Vykoktala jsem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E:,,Cccamerone" Vykoktala jsem. C:,,Ano lásko copak?" E:,,Není tady nějakej alkohol?" C:,,Cože? ty chceš pít" E:,,Jo chci" Sice mi nebylo 18ct ale co. Jednou za čas. Cameron se na mě zašklebil, položil mě na zem a šel do kuchyně. Otevřel skříňku a vyndal nějaký pití. Sedla jsem si na gauč a lila do sebe panáky. Jeden, druhej, třetí, osmej....Byla jsem už připitá.  A taky veselá. Cam se taky napil a byli jsme oba vysmátý. Na zdi seděla moucha E:,,Hej miláčku, koukej na tu mouchu asi sere" C:,,Jono taky bych řekl" E:,,Vidíš támhle ten obraz je vtipný že je hnědej" (Smích) Smáli jsme se vážně kravinám. Ale zapomněla jsem a byla šťastná. Sundala jsem ze sebe rifle a tričko. Stoupla jsem si na stůl a dělala že jsem v nějakým baru a tancuju u tyče. Jako tyč jsem si vzala koště. Pustili jsme písničky a Cameron kolem mě pohazoval peníze. Hrozně jsme se na tom plavili. E:,,Pojď ke mně" Přitáhla jsem si ho k sobě a vytáhla ho taky na stůl. C:,,Vážně se ti omlouvám, já za to nemůžu že je tak blbá" E:,,Odpouštím ti, nebyla to tvoje chyba jen já si furt něco namlouvám" V opilosti je mimochodem člověk nejvíc upřímný. Jako dva blázni jsme tancovali na stole polonahý. Cameron mě chytl za bradu a políbil mě. Kousl mě do rtu, vzdychla jsem. V tom mi strčil jazyk do pusy...

Pokračování příště: 

************************************************************************************************Ahoj všichni! je tu nový díl.♥ Snad se vám líbil. Budu se těšit na další. Tak zase příště♥ Užívejte života! •Elms♥•

Prázdniny s Cameronem Dallasem a Justinem BieberemWhere stories live. Discover now