To si nechám líbit( 15+)

126 7 4
                                    


Líbali jsme se a jak jsem seděla na Cameronovi tak mi řekl ,,Nechceš dokončit to co mělo být v letadle?"  E:,,Mmm tak jo" Sundala jsem mu tričko a on mě. Vstal z gauče a nadzvedl si mě a já si dala nohy kolem něj. Nesl mě do kuchyně a posadil mě na linku. Tam si sundal svoje tepláky a mě mojí sukni. Byli jsme oba jen ve spodním prádle a Cameron vyndal led. C:,,Lehni si Ell" Poslechla jsem ho a udělala to. Vzal si do pusy led a od mého krku s ním sjížděl níž a níž.  Vzdychala jsem a on pochopil že se mi to líbí. Poté dal led zpátky do sklenice a rozepnul mi podprsenku. Líbal mě na prsou a pusou dělal to samé co s ledem. Sjel dolů k mým kalhotkám. Strčil do nich svojí ruku a já jen vykřikla ,,Camerone" On se na mě podíval a prohlásil ,,Copak?"  E:,,Tohle mi nedělej jsem strašně nadržená" On  mě jen políbil a nenechal se rušit. Začal mi prsty dráždit klitoris a já si to užívala. Přitáhla jsem si ho k sobě a začala ho zuřivě líbat. Chtěla jsem mu udělat taky dobře a tak jsem mu sáhla na jeho boxerky kde už se rýsovala boule.(Nebo jak to nazvat:DD) Hladila jsem ho a on mi zavzdychal do pusy. C:,,Chci tě znovu ochutnat" E:,,Tak do toho" Bez váhání mi sundal kalhotky a jazykem(Všichni víte:d)  Když už jsem byla dost vlhká a Cameron nadržený tak si taky sundal boxerky a vnikl do mě. Ze začátku byl vždycky opatrný ale po chvilce začal divoce přirážet. C:,,Řekni moje jméno bae" E:,,Camerone, Camerone!" C:,,Hodná holka" Vzdychali jsme oba dva. Pak nám ale došlo že by mohl být poblíž Franc. Slyšeli jsme nějaké zvuky ale to nešlo přestat. Cam mi dal jeho ruku na pusu abych nebyla tak slyšet. Po chvilce ten dotyčný odešel a my zase mohli začít. Užívali jsme si to. Udělali jsme ve stejnou chvilku. Já jsem pak ještě Camovi udělala dobře pusou. Vždycky se mi líbí jeho pohled když mu to dělám. Je tak spokojený. Po chvilce se mi udělal do pusy a já abych mu udělala radost tak jsem všechno spolykala. C:,,To bylo boží" E:,,Ano bylo" Byli jsme oba celkem unavení a tak jsme si šli vedle sebe lehnout. Ještě jsem chvíli hladila Camerona na břiše prsty. Kolem jeho břišáků. Tentokrát si lehl on na mě na moje prsa a usnul. Já ho hladila ve vlasech a pak jsem taky usnula.........Vzbudili jsme se asi v 16:00. Oba jsme měli hroznou žízeň.  A tak jsme se šli napít. C:,,Bae? dneska tě vezmu na večeři do krásné restaurace" E:,,Už se těším zlato"  Uběhlo pár hodin a já přemýšlela co si vezmu na sebe. Nakonec jsem zvolila tohle

Šla jsem se ukázat Camovi a on se zrovna oblékal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Šla jsem se ukázat Camovi a on se zrovna oblékal.

Šla jsem se ukázat Camovi a on se zrovna oblékal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je vždycky tak sexy.  E:,,Nejradši bych z tebe ty kalhoty zase sundala" A skousla jsem si ret. C:,,Ale lásko pojď ke mně" Chytl mě za mojí riflovou bundu a přitáhl si mě k sobě. C:,,Tobě to sluší" Zmáčkl mi zadek. E:,,Camerone!" řekla jsem a zasmála se. On mi dal pusu a já si šla vzít boty. E:,,Ahoj Franci ty nás tam odvezeš že? F:,,Ahoj, jo jasně od toho tu jsem" 

V restauraci: Posadili jsem se k nějakému stolu a Camerona tam už očividně znali, tak se k němu chovali krásně. Jinak to tam vypadalo takhle

 Jinak to tam vypadalo takhle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Byla to krása. ,,Co si dáte?" zeptal se nás čišník. E:,,Já prosím vodu a salát děkuji" C:,,Já colu a burger díky" Ty čuně řekla jsem mu a on se začal smát. Napsala jsem Adele jak mě Cameron ohnul přes kuchyňskou linku a ona mi odepsala že s Harrym jsou taky na večeři a že se Cameron lepší. Chytla jsem Cama za ruka a řekla E:,,Strašně moc tě miluji, a jsem ráda za tebe a za to co pro mě děláš, že sis vybral právě mě" C:,,Tebe bych si vybral vždycky ty moje princezno, taky tě miluju a moc" Usmála jsem se a zmáčkla mu ruku. Nahnula jsem se k němu a dala mu pusu na tvář. Čišník nám přinesl jídlo. ,,Tak tady to máte, prosím" Díky" odpověděli jsme. E:,,Mohla bych vás ještě o něco poprosit. " ,,Jistě o co?" Při téhle větě mi Cam sáhnul do kalhot a dráždil mě rukou pod stolem.(Oh jak romantické že:D) Skousla jsem si ret a čišník se mě zeptal.,,Jste v pořádku slečno?" E:,,Ano jsem" Abych nebyla tak nadržená tak jsem dala stehna k sobě a Cameronovi tam zůstala ruka. E:,,Dám si prosím ještě latte" ,,Jistě"  E:,,Ty jsi vážně vůl Came chceš snad abych tady roztekla rozkoší jako odpoledne?  C:,,Ale notak vím že to ode mě miluješ" E:,,Miluju ale takhle na veřejnosti" C:,,To mě vzrušuje kočičko" Povečeřeli jsme a jeli zpátky na hotel. 

Pokračování příště

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*•Ahoj tak dneska je to takové trošku perverzní ale to tu dlouho nebylo, tak snad jste si to užili. Těším se na další díl vaše Elms♥♥♥ Jinak jste zlatíčka:-*

Prázdniny s Cameronem Dallasem a Justinem BieberemWhere stories live. Discover now