Justine?!

154 11 3
                                    

Ráno jsem se vzbudila dřív než Cam. Nenápadně jsem se pootočila a podívala se na něj, je tak roztomilý když spí. Nechala jsem ho spát a šla do koupelny udělat ty základní věci. Potom jsem seběhla po schodech dolů a směrem k Justinovi do pokoje. Spal... A tak jsem si k němu sedla a pohladila ho po vlasech. Vzbudil se a usmál se. ,,Co se děje Ell? "  ,,Nudila jsem se a tak jsem chtěla jít za tebou, Adell totiž ještě spí a Cameron taky" ,,Aha tak to jo, tak si aspoň lehni ke mně" Chviličku jsem váhala kvůli Cameronovi ale vlastně jsem nic špatného nedělala, je to přece kamarád:D. A tak jsem si lehla na Jusse hruď. Objal mě rukou a povídali jsme si, nevěděla jsem jak mu to říct.. ,,Justine hele já.." nedořekla jsem to a on mi následovně řekl ,,Jdeme spolu na kafe jo? ve 14:00 si tě vyzvednu" ,,No, dobře" A protože mi přišla zpráva na mess..od Camerona, kde jsem tak jsem se zvedla a odešla od Justina nahoru. Otevřela jsem dveře a s největší radostí jsem se rozeběhla a skočila na Camerona. C:  ,,Co to děláš lásko"E: ,,Prožívám ty nejlepší dny svých prázdnin!" a políbila jsem ho. Chvilku jsme se líbali a pak jsem se odlepila od těch jemných a sladkých rtů.E: ,,Juss mi řekl že s ním mám jít dneska ve dvě na kafe"C: ,,Aha a ty půjdeš? " E:,,Když mě pustíš" C:,,Nepustím, jsi moje!" Přitáhl si mě k sobě a pokračoval. Cukla jsem sebou a řekla ,,A teď vážně miláčku"  C:,,Fajn, jdi ale kdyby něco tak mi zavolej, já dneska pojedu fotit pro Calvina Kleina" E:,,mm to budou pak sexy fotky" Cameron se šel připravit, protože bylo něco kolem půl 2 tak jsem se šla připravit. Mimochodem dneska Adell odjíždí za Harrym protože to spolu tak nějak táhnou. Adele byla zadaná ještě než jsme jely za klukama ale bohužel se s ní ten hajzl rozešel a udělal to vážně hnusně... jinak tu jsme už 14dní. Přemýšlela jsem co si vezmu na sebe ale asi tohle☺

 Přemýšlela jsem co si vezmu na sebe ale asi tohle☺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jej, už je 14:00 tak to abych už šla před dům. Ještě jsem dala pusu Cameronovi a pak odešla. Čekala jsem asi 2minuty a Juss pro mě přijel svým skvělým autem.

 Čekala jsem asi 2minuty a Juss pro mě přijel svým skvělým autem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Páni, on má lamborghini? řekla jsem si pro sebe.. Vystoupil a otevřel mi dveře od auta.,,Tak prosím slečno nastupte" se smíchem jsem poděkovala a nasedla. Jeli jsme ani ne hodinu. Absolutně jsem nevěděla kam to jedeme ale jeli jsme podél moře přes kopce a směrem do hor. ,,Neříkal jsi na kafe?" J:,,Ano, neboj se už tam budeme" přejeli jsme přes nějaký most a tam bylo krásné městečko" Youc"(Je to vymyšlené jo tak mě za to nesejměte prosím :DD) Zastavili jsme u nějaké kavárny která se jmenovala" Kaliana Coffe"  Vystoupili jsme a hned se k Justinovi rozeběhlo aspoň 15 holek že chtějí podpis a fotku. Tak jsem počkala až se podepíše. Když už se všem podepsal a vyfotil se s nima vešli jsme do té kavárny. Dali jsme si kafe a povídali si, jenže  'jsem pořád nevěděla jak mu to říct. Už bylo něco kolem osmé a přišla mi zpráva od Cama. 

C: zlato musím se zdržet..přijedu asi až ráno doufám že je všechno v pohodě, miluju tě♥          E: Ano vše je v pohodě ale chybíš mi lásko.

Už jsem se nepodívala co mi odepsal, protože Justin se zvedl že zaplatíme a půjdeme ven. Řekla jsem mu že se Cameron zdrží a že Adele je u Harryho. On se jenom na mě tak zvláštním pohledem podíval a opřel se o kapotu u auta. Tak jsem udělala to samé. Poté se na mě podíval a řekl ,,Proč spolu nejsme?" A sakra je to tu jak mu to mám říct!!? :o ,,Já nevím Justine, popravdě už od začátku se mi líbil Cameron..." mlčela jsem a on mi jen odpověděl ,,Myslíš že jsem si toho nevšiml?, celou dobu mi je to jasný že se chcete ale nebudu se do toho plést" ach jo, já jsem vážně hloupá říkala jsem si . Samozřejmě Camerona miluji ale Justina mám hrozně ráda... Nic jsem mu už na to neřekla. ani to že s Cmeronem chodím.  Nastoupil do auta a celou dobu co jsme jeli domů se mnou neprohodil ani slovo. Když už jsme byli doma tak jsem odemkla a sundala si boty. Jak jsem se zvedala tak mě Justin chytil za zápěstí otočil si mě k sobě tak aby jsme si koukali do očí. J:,,Už dál nemůžu"  ,,Cože?" odpověděla jsem ale to už se ke mně Justin přibližoval a cítila jsem jak se naše rty spojily. Chtěla jsem se odtrhnout ale byla jsem jak přibitá k zemi. Juss mě položil na gauč a já byla pod ním a on mě začal líbat na krku držel mě silně za zápěstí takže počítám s tím že tam budu mít modřinu. Sahal mi pod tričko a pak mi sáhl i pod kalhoty. Zazvonil mi mobil, díky bohu! byl to Cameron. Chtěla jsem to vzít ale Justin mě nechtěl pustit. Snažila jsem se vyvléknout z jeho uchopení ale on mě stále všude líbal. Skousl mi ret. Au... řekla jsem. Když mi sahal pod kalhoty tak jsem to nemohla vydržet nemohla jsem podvést Camerona.. a tak jsem ze sebe vyjekla ,,Chodím s Cameronem!" v ten okamžik vytáhl ruku z mých kalhotek. ,,Já vím Ell, myslel jsem si to..promiň mi to, nevím co to do mě vjelo jen tě strašně chci"  Celkem se divím že je takhle v klidu. ,,Nemůžu se s tebou vyspat když mám jeho to musíš pochopit.." Zapla jsem si kalhoty a posadila se vedle Jusse. Mám hrozně zmatenou hlavu řekla jsem a rozbrečela se. Objal mě. ,,Ell za to můžu já, budeme kamarádi když to tak chceš, s Camem jsme jak bratři takže to přežiju"  Já jen zvedla hlavu z jeho objetí a dala jsem mu pusu. Dodala jsem kamarádská pusa Jussi. Odpověděl mi ,,Stejně bych si to s tebou teď rozdal na kuchyňský lince" Oba jsme se začli smát a já se kousla do spodního rtu. Šla jsem si lehnout a Justin též. Neměla jsem výčitky svědomí protože vím že jsem udělala dobře že jsem mu nedala. Skoro jsem usínala ale uslyšela jsem dveře bylo mi jasné že je to Cameron. A tak jsem si sedla na postel a čekala na to až přijde. Jenže jsem nevěděla co mě čeká. Stál ve dveřích s růžemi. Byla jsem tak šťastná že přišel. Skočila jsem na něj a dala si nohy okolo jeho pasu. E:,,Chyběl jsi mi!"  Byly to krásné růže! Jak já ho miluju!

Sedli jsme si na postel a ještě chvíli jsme si povídali o dnešku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sedli jsme si na postel a ještě chvíli jsme si povídali o dnešku. C:,,Od čeho máš tak krvavý ret?" Musela jsem mu to říct. Ze začátku měl vztek ale pak když jsem mu řekla že to bylo čistě z kamarádství tak se trošku uklidnil. Hlavně aby se kluci nepoprali to bych nechtěla. C:,,Má smůlu o tebe se dělit nebudu!" Co kdyby jsme dokončili to co minule? Souhlasila jsem. A tak jsme oba svlékli a Cameron do mě vnikl několikrát do mě přirážel a já mu při tom sténala do pusy tak aby to nikdo neslyšel. Sahala jsem na ty jeho břišáky. Jsem ráda že zrovna on. Po chvilce jsme se udělali. ,,To jsem potřeboval řekl" byla jsi opět skvělá. Já se jen usmála a obajala ho potom jsme si pustili film,nemohla jsem se od něj odlepit. Poté jsem usla...

Pokračování příště!♥ Jak to bude dál? Poperou se kluci? Neudělá Justin to samé co předtím?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahojky, doufám že se vás to baví♥ dneska jsem moc nevěděla co psát ale nakonec je to                                                                 delší příběh. Klidně mi napište vaše názory, ráda si je přečtu.                                                                  Těším se u dalšího příběhu♥                                                                                                                                         Vaše Elms ☺

Prázdniny s Cameronem Dallasem a Justinem BieberemWhere stories live. Discover now