2

12 0 0
                                    

Dnes je poslední den prázdnin a já budu nastupovat do druháku.
Ráno jako každé jiné jsem se probudila a šla se nasnídat, vzala jsem si cereálie, zalila je mlékem a odnesla jsem si je do pokoje. Bylo za pět minut devět. Dnes mám v plánu dojít do města a nakoupit vše potřebné do školy, první týden sice nebudeme potřebovat asi skoro nic ale chci to mít už za sebou. "ALEXI?"  zavolala jsem směrem k bráchovymu pokoji,ale nikdo se neozval "Bro? Vstávej?" přišla jsem k jeho posteli a házela s ním ze strany na stranu, ale nic, pro jistotu jsem zkontrolovala jestli dýchá, přiložila jsemucho na jeho hrudník a najednou mě svýma velkýma rukama chytil a začal se smát, protože jsem se hrozně lekla. Za trest jsem mu vzala peřinu a odnášela ji do obýváku "neeeeee nech moji lásku kam ji neseš, doufám že ji neublížíš" nasadil smutný pohled a koukal na mě, jen jsem se usmála a oznámila mu že jdu do města s Eliškou nakupovat věci do školy. V pokoji jsem otevřela skříně s oblečením a vybírala co si vezmu na sebe, dnes je celkem teplo tak jsem se rozhodla pro...

Napsala jsem El (zkráceně Eliška), že za chvíli vyrážím a sejdeme se před Starbucks

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Napsala jsem El (zkráceně Eliška), že za chvíli vyrážím a sejdeme se před Starbucks. Dala jsem si de černé kabelky peněženku, mobil, klíče a sluchátka... Sluchátka to je nejlepší vynález světa podle mě, nehnu se bez nich ani na krok. Zabouchnutý jsem dveře bytu a scházela schody až z osmého patra, máme tam sice výtah, ale je více důvodu proč ním nejezdím, udržuji si tím kondicku, občas to tam páchne po našem sousedovi a no trochu se bojím že se sekne. K obchodu Starbucks to mám 15 minut, chodím nejraději k tomu, který je u Orloje jsou tam fajn lidi a prostě jsem si to tam oblíbila. Cestou jsem si zapnula písničky do sluchátek a na dala si brýle.

Starbucks Where stories live. Discover now