1. Výlet

294 15 0
                                    

Eren jeager

Levi Ackerman

Asi jsem nejšťastnější kluk na světě. Teda jaspoň si to myslím.  Jmenuji se Eren Jaeger. Mám starší hodnou ségru o tři roky jmenuje se Mikasa nedokážu si představit jeden den bez ní je na mě strašně milá a přátelská a je jí osmnáct. Je mi čtrnáct, ale za měsíc mi bude patnáct ... ach těším se až to oslávím s rodiči a mojí starší ségrou a kamarády. Vždycky chci každý rok pejska na narozeniny ... bohužel můžu zatím snít, protože moji rodiče mi to nechtějí dovolit abych měl domácího mazlíčka.  Zítra máme jet na výlet s rodinou. Mikasa dnes večer řekla, že nepojede, že jí není dobře od žalůdku. Bylo mi to líto, ale co se dá dělat pojedu já moje mamka a táta.

Já a moje sestra máme každý vlastní pokoj což je dobře jaspoň mám víc klidu pro sebe. Potom ulehnu do mé postele za bořím se do peřiny a poslední na co přemýšlím před spaním je zítřejší výlet a já byl natěšený ... o chvilku později usnu. Možná jsme na ten výlet neměli nakonec jezdit a já neměl být natěšený... 

Probudí mě můj budík brzy ráno v osm hodin. Nechtělo se mi vstávat, ale musím, protože dneska jedu s rodiči na ten výlet. Zvednu se rychle z postele a jdu směrem ke skříni. Otevřel ji a vzal si zní na sebe čisté spodní prádlo, rifle a košili. Když se do obléknu odestelu postel ve, které já ještě před chvílí spal. Protáhnu se a šel ke dveřím od mého pokoje. Když jsem stál před dveřmi vzal za kliku a poté je otevřel a za mnou taky zavřel. Sešel schody a  šel do koupelny kde provedu hygienu a učešu moje vlasy, které byly rozcuchané a neměli tvar. Já si rozčesal moje vlasy a navoněl se pánskou vůní a slyšel jak na mě volá moje mamka ,,Erene pospěš si ''.

Já vyšel z koupelny a šel si dát něco k snědku před tím něž vyrazíme. Jdu k ledničce a otevřu ji dokořan vezmu si jablko, které s ním cestou když jdu nahoru do pokoje pro tašku ve které mám mobil, sluchátka a knížku, ale ještě mi chyběla svačina s pitím, kterou mi připravila maminka a já ji nechal jako trouba v ledničce i když už tam byl pro jablko. Tašku si dal na záda a vyběhl z mého pokoje a za sebou zabouchl. Rychle seběhl schody až jsem málem spadnul a šel do kuchyně do ledničky pro svačinu s pitím. Když vyndám moji svačinu s pitím tak jí dám rychle do tašky, protože moje rodiče už asi sedí v autě a já jdu pozdě.  Rychlím krokem si to mířím k botníku kde si vezmu boty na nohy a vyjdu z domu ... Zrychleným krokem si to směřuji k autu kde už seděli mí rodiče. Nastoupím a připoutám se. Táta nastartuje auto a jedeme na výlet, který připravily mí rodiče pro mě jako předčasný dárek k narozeninám.

Pokračování příště ...

♥ Vaše Niky

Chci tě milovatWhere stories live. Discover now