Úvod

396 28 0
                                    

Eren Jaeger x Levi Ackerman

Eren je veselý kluk a má hodně kamarádů, který ho podpoří když umřou jeho rodiče při autonehodě a on to jediný přežije. Jeho sestra Mikasa v tu chvíli nebyla v autě, ale doma. Erenovi z rovna mělo být za měsíc patnáct. Když se Mikasa o něj starala jako starší sestra, protože je plnoletá tak může Erena vychovat. Mikasa se taky kvůli tomu vzdá školy, ale potom ji dokončí.
Erenovi po matce a otcovi zbylo piano, na který se naučí hrát a později se přestěhuje a piano si vezme sebou a bude hrát před oknem v druhém patře. Když se bude stěhovat bude mu dvacet let.

Levi je o něco málo starší jak Eren a jemu je dvacet dva let. Jeho život taky není zrovna snadný nepoznal rodiče takže vyrůstal s pěstounem, který umřel když mu bylo osmnáct, ale ještě byl nějakou dobu u své kamarádky Petry Ral, která se o něj starala a potom se přestěhoval a našel si práci, ale z tý ho vykopnou když mu bude dvacet dva let.

Když se Eren přestěhuje bude bydlet naproti Levimu ... a když bude večer hrát smutné písně na piano ... budou se Levimu tak líbit, že si toho Eren všimne jak ho Levi večer  pozoruje jak hraje ... tak ho pozve k sobě domů a poznají se líp. Velkou náhodou Levi zpívá takže vytvoří spolu kapelu a ještě pár lidí se k nim připojí. Prosláví se jejich kapela ? Eren miluje Leviho moc, ale nechce mu ublížit to samé Levi. Bude mezi Levim a Erenem jenom přátelství  ? Nebo jeden vyjádří své pocity a budou spolu šťastný ?

♥ Vaše Niky

Chci tě milovatDonde viven las historias. Descúbrelo ahora