Capitolul V

10 2 1
                                    

- Buna dimineața ! spun eu vesel

- Aaa iate uită cine sa gândit să apară , domnul Alex ,va invit să luați loc dacă doriți ! Spune profesorul de romana in scârbă ,un tip bătrân chel si  artagost .

- Mulțumesc sefa ! spun eu recunoscător si ii trag cu ochiul ,apoi merg si ma așez în prima bancă ,nu am avut timp să îmi observ noi mei colegi și începusem să mă uit stânga - dreapta si sa ma holbez la anumite colege .

- Domnule Alex ,la mine va uitați nu la colegi ,te uiți la ei de parcă nu i ai mai vazut niciodată ! strigă profu nervos spre mine ,era roșu la fata si nu înțelegeam de ce .

- Iar îl enervează Ștefan pe profu . aud o șoaptă în spatele meu ,ma întorc si observ că erau două colege .

- Mă scuza ti doamnelor . spun eu zâmbitor ,acestea se uita tinta spre mine ,foarte sever .

- Alex ! Îți arde de povesti ?! Ia mutate în dreapta ,lângă domnișoara Man ca nu mușcă ,hai odată ca nu am toată ziua ! Același ton stresant si epuizant ,greu mă abtineam să nu îi spun ceva sau să sar la bătaie ,am respirat greu si am făcut cum a spus el , mă așez lângă colega din dreapta .

- Buna . spun eu tot vesel , această da din cap si se uita tinta spre proful . Părea foarte abătută nu am putut să îi observ foarte bine pentru că m am întors spre proful pentru a urmari lecția ,stiu doar că era o bruneta care purta o pereche de ochelari, niste pantaloni albi si un tricou roz .

Îmi pare extrem de familiară ,totuși este bine să mă comport normal si sa nu prea am contact cu persoanele din jurul meu ,nu stiu daca voi reveni la normal sau dacă voi rămâne așa și nu vreau să îi fac probleme acestui puști ,din câte am observat din prima ora are destule .

Nu am înțeles prea multe din ce a spus profesorul de romana ,mă uitam la el ,dar mintea îmi era cu totul si cu totul în altă parte ,nu înțelegeam ce sa întâmplat cu Kenny care era la doi metri de mine sau dacă am murit si asta e un fel de reincarnare , căutăm o explicație logică ,dar nimic părea a fi ceva ne explicabil .

Nu trece mult si aud clopoțelul cum suna si ies și dau să ies afară din clasa ,pun mână pe ușă și deschid în grabă ,deodată aud o bocanitura puternică în ușă ,deschid ușa de tot si observ o fata întinsă pe jos tinanduse de frunte ,in jurul ei erau înca câțiva copii care râdeau în hohote . Nu a durat nici două secunde si m am aplecat jos să o ajut să se ridice .

- Hei ești bine ? spun îngrijorat

- Lasă mă dracu în pace ! strigă spre mine  plină de de ură ,mă împinge de lângă ea si se ridica singura .

- Mai dai o ușă în cap că îi trece ! spune un băiat din jur ,mă ridic hotărât și fac un pas spre acel băiat ,avea 1.70 clasa a 9 a presupun ,pistruiat ,ochi mici si negri si blond .

- Cereți scuze ! distanta dintre mine și el era de 15 cm ,băiatul strânge tare din pumn pregătit să mă lovească , se uita fix în ochi mei timp de 5 secunde după care atacă ,un pumn se îndrepta spre obrazul meu drept , mi am ridicat mâna și i am barat lovitura si am executat aceeași mișcare . Diferența dintre mine și el este ca eu am rămas sus și pistruiatul a rămas să admire podeaua .

- Mai are cineva ceva de spus ?!

- Cine ești tu să dai în el ?! aud o voce groasă din spate ,si ceilalți încep să îl afirme,toti mă priveau cu dispreț ,trag aer adânc în piept si trec printre mulțimea revoltată si merg spre dulapul meu .

- Fac mai mult rău decât bine acestui copil , trebuie să fie o cale să mă întorc .. spun eu în șoaptă .

Brusc sunt cuprins de o durere de cap si cad în genunchi .

Încep să îmi amintesc totul cum Kenny a fost călcat în picioare , cum am fost trădat de Bob ..

- Hei ești bine ? Aud o voce in spatele meu și simt că mă atinge cineva pe spate .

- Sunt bine . spun si ma ridic în picioare , mă întorc si vad ca în fața mea era fata pe care am lovit o cu ușa . Era mica de înălțime ,cu ochii negrii , pielea alba ,parul negru și lăsat peste umeri .

- Ești sigur că ești bine ?

- Da , doar că mă doare foarte tare capul . Ai niste apa ?

- Da .. poftim . spuse ea si scoate apa din ghiozdanul ei .

- Mersi .. cum te numești ? spun eu curios din fire afara .

- Naomi .

- Ar .. Ștefan Ștefan . spun și îi întind mâna , aceasta răspunde gestului .

- Încântată . spune și după deschid sticla cu apa si beau o gura .

- Mulțumesc încă odată . si întind sticla cu apa . Si scuze pentru faza cu ușa chiar nu am vrut .

- Nu e nimic si mulțumesc pentru că mi ai luat apărarea .

- Nici o ... nu apuc să termin propoziția ca sunt întrerupt de clopoțel ..

- Ah sa sunat ,ne vedem mai târziu bine ? spune ea si pleacă

- Bine paa ! spun eu si ma întorc ,cred că cel mai bine este să mă întorc acasă . Bag mana in buzunar si scot telefonul cu căștile si ma ciocnesc de cineva ...

Unde sunt ? Kde žijí příběhy. Začni objevovat