Capitolul II

4 1 0
                                    

Ușile liftului se deschid si ne îndreptam spre biroul meu , Kenny aproape alerga , eu aveam doar un mers grăbit.

Biroul meu este format din 2 încăperi ,când intri ești întâmpinat de un mic living ,format din o canapea de 3,2 fotolii ,o măsuță de sticla dreptunghiulară , un tablou pe peretele din stânga ,pe cealaltă parte era doar sticla , aveam o frumoasa priveliște spre piața orașului și unpic de pădure care se vedea la îndepărtarea , mobila formata din 2 vitrine .

În capătul livingului intre cele 2 vitrine era o ușă maro ,în spatele acelei uși cu un semn cu acest interzi se afla biroul meu ,în care doar eu aveam voie să intru .

- Salutare frațilorrr ! urlă Kenny si deschide ușa .

- Domnilor ! spune Bob care stătea pe canapeaua mea întins pe spate și se ridică la vederea noastră.

Perdelele camerei erau unpic trase, astfel lumina bătea micul nostru musafir care era legat si pus pe fotoliu ,era legat la mâini cu niste cătușe , picioarele îi erau legate cu o frânghie groasă , brațele ii erau lipite de trup , datorită unor lanțuri ,iar pe cap avea o plasă neagra care îi acoperea toată fața , pe punga se vedeau doua puncte Rosi ,erau din cauza a doi soldați din echipa lui Bob ,care erau pregătiți să tragă în orice clipă ,așteptau doar o permisiune .

- Hmm oare cine sa fie ?! spun eu în culmea fericirii si scot pistolul de la spate . Merg spre invitatul nostru musafir , si ii trag punga de pe cap.

- Bine ai venit Andrei ! mă uit cu un zâmbet malefic la el ,dar acesta îmi aruncă o privire nevinovată după se uita in pământ .

- Uitate la mine când vorbesc cu tine , urlu la el cu dispreț el nu are nici o reacție , strâng tare de pistol care îl țineam în mână stânga ,iar pumnul meu drept face într o secundă contact cu fata lui si acesta cade jos si mârâie ceva .

- Arthur calmează te ! spune Kenny din spate .

- Uhh ! mârâi eu . Dezlegatil ! spun eu si ma așez pe fotoliul celălalt .

- Ce ?! Ce !? exclamă Kenny si se apropie de fotoliul meu , amândoi erau mirați nu înțelegeau ce am de gând .

- Kenny ne aduci o cafea ? acesta nu mai înțelegea nimic ,aprobă din cap si iese afara sa îndeplinească "misiunea"

- Bob scoate pistolul si stai cu ochi pe individul acesta ,la cea mai mica mișcare îl arzi , voi doi ieșiți pe hol si asigurativa ca nu vine nimeni ,nimeni nu intra cu excepția lui Kenny .

Aceștia îl dezleagă pe Andrei ,el se aseaza pe fotoliu ca si când nimic nu s ar fi întâmplat și cu o față plictisită .

Soldați ies din living si închid ușa , Bob se uita atent la Andrei . Acesta se uita in continuare in pământ cu fata aceea de plictisit .

- Deci , deci ,deci Andrei ,ști cine sunt eu ? spun eu cu un zâmbet malefic .

- Am eu o întrebare ,nu ție frica ca ti am văzut fața ? spune el un pic revoltat , auzind cuvintele sale și pe acel ton îmi iau fata de om serios si o voce impunătoare .

- Tu chiar crezi că scapi de aici cu viața ?

- Asule sau Arthur cum dracu te cheamă , ști că nu am fost prin niciodată , tuturor le e frică să o facă ,de-asta toți mă vor mort , multi asasinii au încercat și nici unul nu a reușit ,dar nici nu mai e în viața ,ce te face să crezi că tu ești mai special . se uita cu dispreț la mine , Bob era îngândurat si foarte atent la Andrei ,mă așteptam să reacționeze la spusele lui dar nu o face ,dar de ce ?

- Asculta la mine mafiotul lui pește , eu ..

- Cafeauaa pot intra ? se aude vocea lui Kenny ,dar acesta nu bate la ușă ,nu are obiceiul ,te-ar deranja în ori ce moment , nu ar cere permisiunea .

- Intra ,urlu eu ,pe mâna aveam un Smart watch , îl deblochez repede si apăs pe un buton din partea dreapta a ceasului ,ușă se deschide si apare Kenny care cade jos ,era plin de vânătăi ,iar în spatele lui erau niste oameni cu măști în formă de animale .

- Nu mișcă nimeni ,mâinile la vedere !! urlă unul cu masca de taur . Eu voiam să mă ridic si sa sar in spatele fotoliului dar am fost oprit de Bob care a îndreptat arma spre mine .

- Buna treaba băieți și ție mai ales Bob , spune Andrei si ma privește cu un cu o fata de diavol .

- Bob cum ai putut ,după câte am făcut pentru tine ! spun cu un regret amarnic , Bob era palid la fața nu l am mai văzut niciodată așa . Încercăm să îmi păstrez calmul ,dar fata mea ardea de furie .

- Ridică mâinile am spus !! spune taurasul ,ridic mâinile și îmi îndrept privirea spre Bob .

- De ce Bob , de ce ?!! Acesta ținea pistolul îndreptat în continuare spre mine ,era palid ,la auzirea întrebări puteam zări pe obrazul lui o lacrimă , rămăsesem o secundă uimit nu l am mai văzut niciodată plângând .

- De ce ? Chiar vrei sa ști ? spune Andrei pe un ton superior .

- Dacă am întrebat oare vreau ? spun pe o voce diplomatică ,trebuie neapărat să îmi păstrez calmul ,trebui să mă apropii de ceasul meu și să dau semnalul echipei mele ca pot acționa , de accea nu îmi pot pierde controlul ,ori cât aș vrea să îmi vărs nervi asupra lui Bob sau a lui Andrei  ,stiu ca taurasul cu echipa sa ma vor împușcă .

- Vorbești frumos în fața morți Arthur . spune Andrei rânjind

- Andrei nu te ai întrebat de ce eu sunt singurul care a reușit să te captureze atât de ușor și de unde am așa mult curaj ? mă uitam in pământ și m am mișcat 3 pasi de lângă fotoliu.

- Nu mișcă am spus ?! exclamă taurul din spate , Andrei ridica brațul , semnalând ui taurului să tacă .

- De ce mă rog ? același tot enervant plin de superioritate .

- Pentru că eu am asta ! M am repezit la ceas si am strigat cât am putut de tare . Acum băieți !

O parte din tavan explodează si cade pe măsuță si pe canapea , după explozie au intrat 4 oameni înarmați cu M4A1  si echipați cu vesta anti glonț ,căști ,cagule,si o uniformă de soldat dar de culoare albastra,iar unul dintre ei era înarmat cu un scut si un deagle .

Era echipa 2 doi ,așteptau de ceva minute  ,cel cu scutul a sărit primul iar ceilalți după el .

- Focc de voiee ! strig eu si ma ascund cel cu scut , un soldat îmi întinde un pistol ,îl iau si încep să trag ,animalutele cad unul câte unul ,dar Andrei reușește să fugă ,iar Bob era prins sub dărâmăturile peretelui ,abia mai respira . Am ordonat echipei mele să sune la ambulanta ,iar după m am îndreptat spre ...

Unde sunt ? Donde viven las historias. Descúbrelo ahora