Capitolul I

9 1 0
                                    

Era o frumoasa zi de luni în care eu în mod ironic eram cu zâmbetul pe buze,spun ironic deoarece ziua de luni este una dintre cele mai plictisitoare zile ,în care nu am chef de munca si mai ales de munca de birou care trebuie să o practic de trei ori pe săptămână,iar restul zilelor ședințe plictisitoare , când nu aveam nimic programat din cele două activități de bază, omoram timpul cu niste cărți bune , Jules Verne era preferatul meu , ping pong sau niste baschet .

Mă ridic din pat și cobor jos pentru  a mi pregăti micul de jun , mănânc niste clătite cu sos de arțar ,apoi merg fac un duș scurt , mă aranjez , si merg să mă îmbrac, îmi iau costumul meu cel negru , o cămașă albă și asortez totul cu o cravată roșie .

Deschid sertarul noptiere i si scot noul meu pistol cu amortizor , doar de o săptămână îl achiziționasem de la un bun prieten .

- Hmm ,abia aștept ! spun încet schițând un zâmbet .

Trag perdelele dormitorul meu și observ că afară mă așteaptă chiar Kenny Marius , cel mai bun prieten al meu , este de aceeași vârstă ca si mine 29 de ani , mic de înălțime dar făcut , ochi mici si albaștri și părul negru spre maro , el stătea sprijinit de un BMW seria 7 de culoare mov ,cred ca aștepta de ceva vreme .

Cobor scarile unpic grăbit cu pistolul în mână ,care îl pun în spate in pantaloni si trag sacoul peste să nu se observe ,apoi ies din casă ,o închis și merg încet spre Kenny .

- Ooo domnul Kenny ,nu mă așteptam să te văd astăzi ! spun si întind mâna ,primul ca de obicei.

- Neata si tie adormitule , eram sigur că astăzi vei întârzia si nu te puteam lăsa să faci una ca asta . spune serios

- Mi a sosit pachetul ? spun mai serios
,Kenny se uita la mine nedumerit ,dar apoi începe să zâmbească .

- Aaaa musfirul nostru ,te așteaptă de 20 de minute ,nerabdatorul de el ! spune si începe să râdă .

- Vezi ca ști ,hai sa mergem odată nu e frumos sa faci pe cineva să te aștepte . mă uit atent la el .

- Dacă nu mi ai fi șef te as omorâ ! spune serios si începe să râdă .

- Ce noroc pe capul meu ! spun si urc în mașină .

Pornim spre "afacerea" mea aia fiind o clădire imensă de 12 etaje si pistă pentru elicoptere , puteai spune că e făcuta toată pe exterior din sticla ,dar doi stâlpi erau puși pe de-o parte și de alta a clădiri pentru ai da stil ,eram șeful unei afaceri bancare , dar și șeful unei asociați secrete , asociația se ocupă cu cazuri de terorism din țară , țara mea fiind România , eram împărțiți pe grupe , eu eram șeful grupei B ,grupa B era împărțită la rândul ei în 3 formați ,formațiunea 1 , 2 si 3 , eu conduceam echipa 2 ,iar Kenny echipa 1 , iar echipa 3 era condusă de Bob cel mic .

Bob cel mic a fost capul mafiei din București ,el a fost prins si introdus în programul de reabilitare care ia scăzut din pedeapsa , el hotărând să facă parte din poliție . A fost respins de mai multe ori ,iar eu i am oferit unica șansă de a face parte din grupa B . Fiind fost traficant de arme ,știind să le si folosească la rândul său si un bun organizator de echipa am hotărât că ar fi potrivit . Este foarte înalt ,masiv ,era negru fara par si cu ochi căprui ,cu vârsta de 40 de ani, era cel care ia totul în serios , ordinele ,
totul ,ascultător si incredibil de cinstit pentru un fost infractor .

Pe Kenny îl cunosc încă din generală și pe vremea aceea eram foarte buni prieteni ,am făcut liceul iar după ne am îndepărtat, am ajuns de la 8 ore de vorbit  la un simplu salut , el să mutat in București unde la întâlnit pe Bob care avea ceva experienta pe piața neagră și la luat sub aripa sa. Eu am urmărit să fac parte din forțele speciale ,ajuns să fac parte , am fost promovat pentru mai multe misiuni periculoase împlinite fără sa aibă de suferit cineva , într un final mi sa propus să fac parte din această asociație numită Ordinul Dragonului , eu si echipa mea am intervenit in București în timpul unei licitații organizată de Bob , acolo cei doi au fost capturați si duși la reabilitare .

Ambi au avut rezultate incredibile si astfel am depus o cerere doamnei Wally prin care îi cereram să fie înrolați în asociație , aceasta accepta si astfel s au format mai multe echipe.

- Arthur ?! Hei Arthur !? Ești bine te uiți în gol de când am plecat de acasă , totul e ok ? spune Kenny îngrijorat .

- Da .. Am ajuns deja ? spun mirat

- Da haide nu avem prea mult timp .

- Ok să mergem !

Ajunsi acolo ieșim din mașină și ne îndreptăm spre lift ,din lift iese un domn care mă privea cu dispreț ,nu l am băgat în seamă ,am observat doar costumul foarte elegant ,un blumarem foarte închis ,am urcat amândoi în lift iar Kenny a apăsat pe 12 ,iar ușile sau închis .

- Hmm ce persoana ciudată . spun uitandu ma la Kenny ,el dă din cap si privește spre ușă .

Unde sunt ? Kde žijí příběhy. Začni objevovat