Hoofdstuk 3

31 2 0
                                    

                 

"Ricky fuck off en help me alsjeblieft met mijn bed tillen." Vraag ik als voor de trap staan met mijn lattenbodem en mijn hoofdbord. "Oké oké. Op drie, 1. 2. 3. Go." Zegt Ricky als hij de ene kant van mijn lattenbodem optilt. Ik til mijn kant ook op en loop voorzichtig de trap op. Als we hem in mijn kamer hebben neer gezet rennen we snel naar beneden om de rest van mijn bed te halen.

"Thanks Ricky, je bent echt een topper." Zeg ik als we mijn kamer uitlopen waar we net mijn bed EN mijn kast in elkaar hebben gezet. "Geen probleem joh." Zegt Ricky met een glimlach.

Als we beneden komen zien we dat de Flats screen al hangt. En de bank staat ook al. "Nou jullie zijn lekker bezig. Zal ik alles in de keuken doen dan?" Vraag ik een beetje hulpeloos. "Je bent een topper." Lacht Jc als hij weer een doos begint te sjouwen. "Zal ik je helpen?" Vraagt Sam. Oh shit. Wat moet ik doen. Zal ik gewoon ja zeggen. Ja wat kan er mis gaan. Maar voordat ik kan antwoorden, antwoord Connor al voor mij. "Ik ga haar wel helpen, help jij maar met alle zware spullen." Ik zie de teleurstelling op Sam zijn gezicht. Maar dat zal vast niet komen omdat hij niet met mij mee kan. Nee, dat is onmogelijk.

"Goed, eens even kijken. Waar gaan we wat neer zetten." Lach ik kijkend naar de reuze keuken. Connor lacht. "Uh, misschien deze kast voor eten, omdat het een langwerpige kast is. Kunnen we meer eten kwijt. In deze kast de borden en glazen. En in deze la het bestek. En in deze kast het zoete beleg." Zegt Con kijkend naar alle kastjes. "Jij bent echt geniaal Con." Lach ik. "I know." Zegt hij lachend.

"Ik doe de etenswaren kast en de bestek la." Lach ik als ik met 2 dozen eten aan kom lopen. "Is goed, succes daarmee." Lacht Connor als hij ziet hoeveel het is. "Ja bedankt man." Lach ik terug.

Na drie kwartier zijn we eindelijk helemaal klaar met de keuken inrichten. Tot op de detail na. We hebben zelfs al afwasmiddel, een afwasborstel en een schuurspons. En vaatwas-tabletten. Het is een wonder. Maar volgens mij had mama alle boodschappen thuis al gehaald. Anders hadden we dit nooit gehad.

Als Connor en ik de woonkamer weer inkomen zitten de jongens al uitgebreid op de bank Fifa te spelen. "Zijn we al klaar?" Vraag ik verbaasd. "Ja. Ik heb zelfs al je kleren al in je kast gehangen. Gewoon omdat ik een goede broer ben." Lacht Jc. "Awh dat is lief van je Jc." Zeg ik als ik naast hem neer plof.

"Moeten we niet eens gaan eten?" Vraagt Trevor in eens. "Ik heb honger" Zegt hij er achter aan. "Ja maar jij hebt altijd honger." Lacht Kian. "Ja maar hij heeft wel gelijk." Zeg ik kijkend op mijn telefoon hoe laat het is. "Het is al kwart over zes." Zucht ik. "Zal ik anders naar Taco Bell rijden?" Stelt Sam voor. "Ja is goed. Liz ga jij met hem mee of wil je hier blijven." Vraagt Jc kijkend naar mij. "Uh ik ga wel mee." Zeg ik als ik opsta en mijn jas van de kapstok pak. "Hier heb je wat geld." Zegt Jc als hij me $30 aangeeft. "Zo veel hebben we toch niet nodig?" Lach ik. "Nee vast niet, maar je hebt hier te maken met hongerige beesten dus een extraatje kan geen kwaad." Lacht hij. "Okidoki, komt voor elkaar." Zeg ik als ik naar de deur loop. "Sam kom je of moet ik zelf gaan rijden." Zeg ik als ik me om draai en zie dat Sam nog bij de bank staat. "Ja uh ik kom er aan." Zegt hij snel als hij naar de kapstok loopt en zijn jas pakt.

Even later zitten we in de auto op weg naar Taco Bell. Ik heb geen idee wat ik moet zeggen of doen. Al ben ik best nieuwsgierig naar zijn vri.. -ex vriendin.

"Zeg Sam, weet je met wie je ex is vreemd gegaan?" Vraag ik voorzichtig. Ik wil hem niet boos maken ofzo. "Ja één of andere Joey. Hij woont achter haar heb ik gehoord. Maar weet je, eigenlijk vind ik het niet zo heel erg. Ik vond haar toch al minder leuk. Ze was vaak echt een bitch en ik mocht nooit weg met vrienden terwijl zij heilige maria was. Nou niet in mijn wereld vriendin." Zegt Sam kijkend naar de weg. Ik grinnik maar verontschuldig me snel. "Sorry ik lach je niet uit ofzo, maar je zei het grappig." Probeer ik uit te leggen met een rood hoofd van schaamte. Maar dan begint Sam ook te lachen. "Het klonk ook grappig." Grinnikt hij. Pfiew gelukkig is hij niet boos.

Het is half 8 als ik samen met Trevor de vaatwasser aan het inruimen ben. "Zeg Liz, heb jij eigenlijk al een vriendje?" Vraagt hij ineens. "Uh, nee, die heb ik niet. Wat dan." Antwoord ik. "Oh nee niks, was gewoon nieuwsgierig." Zegt hij als hij zijn Theedoek over de kachel leg. Oké prima. En weg is ie. Wat een weirdo.

Als ik ook klaar ben loop ik meteen door naam mijn kamer. Jc had me nog wel geroepen, maar ik had even nergens zin in. Ik wou gewoon even alleen zijn. En als ik alleen wil zijn dan ga ik in mijn dagboek schrijven.   

Tuesday June 9th.  8:54 PM.

Dear diary,
we are finally in the new house. And my bed and closet are already in my room. I have furnished the kitchen with Connor. I laughed a lot with that boy.
I also went to Taco Bell with Sam. I was so nervous about that. But that wasn't necessary. He was so sweet. He told me his girlfriend had an affair with a guy named Joey or something like that. He broke op with her because of that. What a stupid bitch, why would you cheat, if you have Sam. He is the most beautiful boy in the world, omg.

When we were done with dinner, Trevor and i did the dishes. It was all fun and stuff. But at one point he asked me if i had a boyfriend. What if Trevor is in love with me. I don't know what to do.

Ugh.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

-Caylen Siblings-Where stories live. Discover now