Hoofdstuk 1

49 2 0
                                    

Dinsdag 9 juni 2014. 9:37 AM.

Vandaag is het de grote dag. Vandaag is het de dag dat ik met mijn grote broer naar LA verhuis. Ze heeft het eindelijk goed gekeurd. Alleen omdat er nog 3 vrienden van hem bij ons komen wonen. Anders had het natuurlijk nooit gemogen. Ik ben pas 16. Maar mijn broer is al bijna 22. 11 september wordt hij 22. En omdat ik nu zomervakantie heb mogen we nu al gaan. Zodat ik meteen na de vakantie naar mijn nieuwe school kan gaan.

Mijn naam is Lizzie, Lizzie Elisabeth Castillo. Zusje van Jc Caylen. Eigenlijk heet mijn broer Justin Caylen Castillo maar hij heeft het officieel verandert naar Justin Cloud Caylen, afgekort Jc Caylen. Vond hij cooler of zo iets.

Vandaag verhuizen we eindelijk vanuit San Antonio, Texas naar Los Angeles, California. We verhuizen naar een grote Vila met 3 van Jc zijn vrienden. Kian Lawley, Ricky Dillon en Connor Franta. Ze vormen samen een succesvolle Youtube groep: o2l (Our 2nd Life). Samen met Connor, Ricky en Kian zit mijn broer nog met Sam Pottorff en Trevor Moran in die groep. Ze zijn een groot succes. Ze hebben al meer dan anderhalf miljoen subscribers.

Ik heb al een best een lange tijd een crush op Sam. Hij kent mij natuurlijk niet echt mega goed of zo. Maar ik hem wel, want ja ik kijk zijn video's. Maar goed, het wordt toch niks, hij is de beste vriend van mijn broer. En ook omdat Sam een vriendin heeft. Maar ja, een meisje mag dromen.

"Liz, kom je, we moeten ons vliegtuig halen." Roept Jc vanaf beneden. "Ja ik kom er aan." Roep ik terug. Ik zeg nog even gedag tegen mijn oude vertrouwde lege kamer en sluit dan de deur, als het goed is, voorgoed dicht. 

-Caylen Siblings-Donde viven las historias. Descúbrelo ahora