Kapitel 8

14 0 0
                                    

Mandag morgen ringede min alarm igen. Ugh, jeg hader alamer. Og jeg hader at jeg skal op på skolen, og se pigerne. Jeg elsker dem, men jeg har kun fortalt Cece, om det der er sket mellem Mathias og jeg. Lad os bare sige, at der er andre af "mine" drenge, som hun bedre kunne lide. Men der er ingen vej uden om, jeg SKAL afsted. Jeg gør mig klar som jeg plejer, og mutti kører mig i skole.

I skolen er det kun Vilde, som er kommet. Vi sidder lidt og snakker om turen, indtil de andre kommer. Math kommer 5 minutter før timen kommer - typisk ham tænker jeg, men kan alligevel ikke helt lade være med at smile...

I timen skriver han "Du ser da godt ud i dag;)". Jeg kiggede på ham, og vi fik øjenkontakt, kunne ikke lade være med at smile, det kunne han heller ikke. Hele timen skrev vi sammen. 

Endelig blev det frikvarter, og vores lille "gruppe" samlede sig ved multibanen. Typisk at skolen lige får sådan noget, når der vi skal på læseferie om 2 måneder. Vi sad og snakkede, men jeg koncentrerede mig mere, om Mathias' og min samtale over messenger. "Hvad smiler du sådan af MM?" spørger Lau. Jeg opfatter det ikke rigtig, før de andre griner lidt af mig. "Er det så vigtigt?" fortsætter han. "Øhm nej, det er bare en video på FaceBook" svarer jeg lidt rund-forvirret. "Nå nå" siger han, og de andre snakker videre. Efter skole tager pigerne og jeg ind til byen, for at få noget lækkert at spise. Vi tager på vores go-to cafe "Side Walk", som ligger inde ved Magasin. Vi bestiller og snakker lidt.

 "Jeg holder noget hygge-noget på lørdag hjemme hos mig" siger Amanda. "Bare os og drengene tænker jeg, og så lige 3 drenge fra gym".

 "Uhhh, gym drenge Amanda, hvem er de?" spørger jeg.

 "Har du ikke hørt det??" afbryder Vilde "Hun skriver med Hansen, som gik på skolen sidste år". 

"Wtf Amanda, hvordan skete det?"

"Jeg ved det faktisk ikke helt, men han er ret sød"

"Og vold pæn" afbryder Vilde igen

Resten af eftermiddagen gik med at snakke om drenge, planlægge outfits og en "lille" tur i Magasin, hvor mit kort endnu engang blev ruineret.

Kun min bedsteven?Where stories live. Discover now