Kapitel 2 del 1 | Morgen stress

59 1 0
                                    

Mathilde og Cecilie^

"Thilde?!"
"Kenzie?!"
"MAAACK!!"
"Fuck hun sover tungt"
Jeg åbner mine øjne og ser Vilde, Amanda og Cece stå foran mig. De står og snakker. De har nok prøvet at vække mig i noget tid, jeg sover nok en smule tungt.
"Endelig, kenzie vi skal være klar til at gå om 20 minutter" hører jeg Cece sige. Jeg rejser mig hurtigt op.
"Hvad!!?!"
"Ja, lærerne sagde det åbenbart til Sille i går aftes, men hun glemte at sige det videre" svarede Vilde mig.
Jeg skynder mig op, finder mit tøj til i dag, sorte dr denim og en sort stribet trøje fra Mads Nørgaard (thank god jeg altid pakker tøj i sæt), redder mit hår hurtigt i gennem, putter concealer hurtigt på, ligger en basic-øjenskygge, laver min bryn, lille smule highlighter/bronzer/blush, på med mascaraen.
"Er der noget jeg har glemt?" spørger jeg de andre, der selv halv løber rundt.
"Øhh, børstetænder, deo og parfume" svare Amanda der altid har styr på ALT.
"Nåe ja" mumler jeg. Jeg løber ud på toilettet og børster mine tænder lidt for hurtigt. Løber hen til min kuffert og gør mine ting.
Går hen til døren og tager mine hvide og guld Adidas på. Tager lala Berlin tørklæde på og til sidst min jakke. Da alle er klar går vi ned til de andre i receptionen. Stadig 3 minutter til at nå derned.

Da vi kommer derned er vi ikke engang de sidste. Jeg puster lettet ud. Alle drengene er der selfølgelig, men en gruppe af pigerne som kalder sig selv slayers (som alle andre kalder Matas, pga alt makeuppen som ikke engang passer til deres hudfarve), mangler stadig. Lærerne begynder at tælle og lige som de skal til at klage over at der mangler 5 kommer Matas gående. De kommer alle med næsen i sky (ved ikke om jeg nævnte at de godt kan være lidt snoppede). Endelig er vi klar til at gå. Hopefully bliver det en god dag.

Kun min bedsteven?Where stories live. Discover now