Kapitel 3 del 2 | hygge på hotellet

59 1 0
                                    

Amanda, Mathilde og Vilde^

Vi sidder på vores værelse sammen med drengene. Det er mega hyggeligt. Vi sidder og snakker om kærester, flirts, ekser og crushes.
"Hva' med dig Chris, hvornår spørger du V?" Udbryder Lauritz.
"Øhh" er det eneste han kan få fremstammet.
V sidder bare med helt røde kinder i den anden seng. Det er så sødt.
"Mack" siger Lauritz. Det er næsten kun drengene der siger Mack. De andre synes Kenzie eller Thilde er sødere. "Hva' med dig, har du nogen?"
"Haha, nej det ved du da godt Lau" svarer jeg.
"Jaja, men kan jo aldrig vide hvis du lige havde mødt en svensker ovre på den der skole" svarer han igen. Jeg ruller øjne af ham og tilføjer "Bare fordi du er på jagt hele tiden, betyder det ikke alle er."
Mathias, Amanda og Cece griner bare af det. V har rykket over til Chris i de sidder bare i deres egen lille bobbel.

Vi er gået tilbage til vores eget værelse klokken er kun 22.00 så vi kan godt ligge og snakke lidt. Jeg børster mine tænder og hopper i nattøjet bare fordi det er lidt hyggeligere. Jeg sidder og følger lidt med i samtalen, men koncentrerer mig mere om den samtaler jeg har med Mathias over snap. Han har altid været min bedsteven. Det er Chris og Lau også, men han er bare lidt mere min bedsteven end dem. Sorrynotsorry. Jeg elsker vores lange samtaler over snap. Der kan jeg bare være mig, og sende grimme billeder. Det kan jeg også med pigerne, men ikke altid med drengene. Inden jeg ser mig om er klokken 23.20 og vi skal til at sove. Jeg skriver "Godnat❤️" til Mathias. Han svarer hurtigt det samme tilbage. Jeg sætter mobilen til opladeren og lukker mine øjne

Kun min bedsteven?Where stories live. Discover now