Kapitel 4 del 1 | sidste dag

52 1 0
                                    

Vi står i receptionen. For første gang er vi ikke ved at komme for sent og faktisk er vi her før nogle af drengene. Efter lidt tid er vi alle samlet her. Vi skal over til sådan noget brunch noget. Jeg glæder mig til at få god lækker morgenmad. Da vi kommer derhen er der kun små borde så man blev nød til at sætte sig hvor der var plads. Det endte med at Jeg sad ved siden af Lau, overfor ham sad V og overfor mig sad Mathias. Amanda, Cece og Chris sad sammen med nogle andre ved et lidt større bord.

Maden var mega lækker. Der var både sådan æg og bacon og sådan noget, men også frisk frugt. Jeg elsker bare frisk frugt om morgenen. Men jeg kan da også lide lidt bacon engang i mellem. Marianne er igang med en af sine sædvandlige taler om hvordan man opfører sig når man er gæst. Ja tak Marianne, vi har forstået det nu. I dag skal vi til Liseberg. Jeg glæder mig MEGA meget. Jeg elsker rutsjebaner der er lidt vilde. Vi har aftalt at hele squadet går sammen, og så skal vi skiftes til at sidde alene. Jaaaa. Mærk ironien. Men det skal nok bliver sjovt.

Klokken er 17.00 og vi skal hjem nu. Det har været en mega fed dag og prøv at gætte hvem der ik sad alene på nogen af turene. Nemlig det var mig. Det var mega sjovt, men vi er alle mega udmattede.

Kun min bedsteven?Where stories live. Discover now