Kapitel 1, del 2 | Rejsen

77 1 0
                                    

Vilde og Amanda^

Vi har allerede kørt 2 timer. Tiden går mega hurtigt. Vil skal køre i 7 timer i alt. Vi har kun 1 skift og det er i København, så der er stadig 3 timer til. Amanda sover. Hver gang hun får
chancen sover hun. Mig og Cecilie sidder og ser "Dicte". Jeg elsker bare den serie, og det gør Cece os (Cecilies kælenavn er cece). Lauritz har byttet plads med Vilde, så han sidder sammen med os nu. Vilde og Christopher sidder helt tæt op af hinanden ved pladserne ved siden af. De har flirtet mega meget siden en fest i sidste uge. Men de er også virkelig søde sammen. De er lige så gode/søde/Cute sammen som Chuc (staves) og Blair. Eller Mickey og Minnie. Ja, jeg ved godt det sidste er lidt barnligt, men jeg elsker bare Disney.

Efter 2 afsnit af dicte, 3 film og lidt musik er vi endelig i København. Vi har lidt travlt med at komme over til det andet tog, men vi er heldigvis ikke så langt fra. Vi skal bare over på det næste spor, hvis de giver mening at forklare det sådan.

Vi mangler kun 1 time. Jeg er 100 procent klar til at komme ud af toget, og over på hotellet. Vi har selv lavet værelser - selfølgelig må man ikke sove piger og drenge sammen, men jeg har det fint med mit værelse. Det kunne faktisk ikke være bedre. Det er 5-mands værelser. På mit værelse er der Vilde, Cece, Amanda, Sille og mig. Sille snakker vi ikke så meget med, hun har ikke rigtig en gruppe, men vi er da venner.

- Klokken 22 -
Vi er på vej i seng. Det har været en lang dag så vi er lidt udmattede. Jeg børster mine tænder og ligger mig ind på vores værelser med min mobil i hånden. Jeg sender nogle snaps til dem jeg har streaks med og sætter den over i opladeren.
"Godnat piger!" Halv råber jeg så alle kan høre det. C
"Godnat" kommer det fra de andre
Jeg lå lidt og kiggede ud i luften. Jeg lå bare og tænkte på hvor god vores tur skulle blive. Jeg glædede mig, og før jeg vidste det sov jeg.....

Kun min bedsteven?Where stories live. Discover now