Capitolul 40

667 30 1
                                    

Ies din duşul fierbinte şi îmi înfăşor corpul ud într-un prosop alb primit de la hotel. Îmi încalţ papucii pufoşi albi şi ies din baie. Ryan stătea întins pe pat cu ochii în telefon. Atunci când îmi simte prezenţa în cameră îşi mută privirea pe mine, analizând fiecare milimetru al corpului meu. Încerc să-i ignor privirea şi mă duc la dulap. Îmi iau o pereche de blugi negri, un tricou şi un jerseu şi mă întorc în baie ca să mă schimb. Când ies Ryan stă tot tolănit pe pat.

-Îmbracă-te că în zece minute trebuie să fim jos, îi spun eu.

-Este timp!

Mă uit la el urât şi sare imediat din pat.

Mă încalţ cu converşii negri, îmi pun o pereche de cercei şi îmi aranjez părul cât de cât. Între timp este şi Ryan gata şi îi dau un apel lui Kim spunându-i că acum ieşim din cameră. Mi-a spus că şi ei sunt gata imediat. Am închis uşa de la camera şi ne-am îndreptat spre lift. Acolo erau Carter şi Aiden aşteptând liftul. După puţin timp se aude melodia aceea enervantă, însemnând că a ajuns liftul. Primesc un mesaj de la Tyler spunându-mi că ei deja sunt jos şi că ne aşteaptă. Nu îi mai răspund la mesaj pentru că nu mai are rost că mai avem un etaj şi ajungem.

Tyler şi cu Adam aşteptau super plictisiţi lângă peretele din faţa liftului aşteptând să venim.

-Sunteţi singuri? întreabă Aiden.

-Da. Ceilalţi au de gând să vină azi? întreabă Adam plictisit.

-Am vorbim cu Kim, spun, a zis că vin şi ei imediat.

Când ne-am adunat cu toţii ne-am dus la restaurantul hotelului şi am ocupat o masă. După zece minute de ales mâncarea i-am spus chelerului comanda.

* * *

Razele soarelui intrau cu nesimţire în camera de hotel, luminând-o şi obligându-mă să mă trezesc. Mă foiesc în patul mare şi deschid ochii. Ryan nu era în pat, nici în cameră. Îmi iau telefonul de pe noptieră îi trimit un mesaj întrebându-l unde e. Mă ridic din patul mult prea comod şi mă duc la baie. Când ies văd că mi-a răspuns la mesaj: "Sunt cu băieţii, nu-ţi face griji. Te iubesc." Am lăsat telefonul pe pat şi m-am dus la dulap. Mi-am pus o pereche de blugi negri şi un pulover alb mai subţire. Le-am sunat pe Chloe şi pe Kim şi le-am întrebat dacă vor să facem ceva. Mi-au răspuns afirmativ şi am continuat să mă pregătesc. Mi-am pus cizmele, mi-am aranjat părul şi mi-a pus o pereche de cercei aurii în formă de fulg de zăpadă care aveau în mijloc aveau o pietricică. Mi-am luat geaca şi căciula din cuier şi am ieşit din cameră. După ce am închis uşa am băgat cheia în buzunar. Acum merg la Kim în cameră să văd dacă e gata.

Am bătut încet în uşă şi am auzit un "intră". Ea era aproape gata, mai trebuia să se incalţe şi să-şi pună geaca.

-Ştii unde sunt băieţii? o întreb, dar cred că nici ea nu ştie.

-Kyle mi-a zis doar că se întâlneşte cu băieţii. Nu mi-a spus unde merg.

-Fac ei ceva, sunt sigură de asta.

Chiar când am deschis uşa ca să ieşim am dat bot în bot cu Chloe. Ne-am salutat şi am ieşit din hotel. Afară ningea şi era frig. Am intrat în diferite magazine, dar nu ne-am luat bani şi nu puteam să ne cumpărăm nimic. Ne-am probat cu o grămada de haine drăguţe şi regret că nu mi-am luat bani cu mine. Cred că o să le spun vânzătoarelor să mi le ţină deoparte. Şi după cum am văzut Kim şi Chloe sunt de acord cu mine.

Am ieşit din magazin şi ne-am gândit să mergem într-un parc. În drum spre parc am trecut pe lângă Turnul Eiffel şi ne-am făcut poze.

Mergeam încet şi vorbeam despre diverse lucruri până am primit un bulgăre fix în cap. M-am oprit şi m-am uitat în jur. Nimic. Mi-am continuat drumul până când am primit din nou un bulgăre în cap. Dar nu eram singura. Kim s-a întors cu faţa la mine şi s-a uitat urât. I-am spus că nu am fost eu şi Chloe râdea că ea nu a primit niciunul şi noi da. Până când a primit unul în faţă şi a tăcut. Ştiam că sunt băieţii de la bun început.

-Ştim că sunteţi voi! Ieşiţi de unde vă ascundeţi! strig eu.

Dintr-o dată a început un adevărat război. Toţi bulgării veneau din direcţii diferite. Problema era că noi trei nu aveam nicio armă. Asta era o problemă mare. Puteam să aruncăm şi noi cu bulgări, dar degeaba. Ei erau ascunşi şi nu îi nimeream în niciun caz.

Carter a ieşit din ascunzătoare şi venea spre noi. Fiecare a făcut câte un bulgăre şi le-am pregătit pentru a da în el. Când i-am aruncat el s-a ferit şi nu a fost nimerit de niciunul. Era din ce în ce mai aproape de noi şi arunca cu bulgări. Am luat multă zăpadă de pe jos şi am format un bulgăre mare. Mă pregăteam să-l arunc, dar cineva a venit din spatele meu şi mi-a pus mâinile pline cu zăpada pe faţă. M-am întors şi i-am aruncat o privire super nervoasă celui din faţa mea. Bineînţeles că era Ryan.

-Ups! spun acesta.

Eu încă aveam bulgărele mare în mână, aşa că am profitat de ocazie. I-am aruncat cu mingea de zăpadă în faţă şi m-am aplecat pentru a mai face incă unul, dar am fost trântită pe spate şi Ryan lângă mine. Am început să facem amandoi îngeri în zăpadăexact aşa cum făceam când eram mici şi să râdem ca doi copii.

Chloe a venit în faţa noastră să ne-a făcut poze. Ryan m-a apucat de mână şi mi-a arătat cu degetul în sus. Acum prievim amândoi spre fulgii de nea care cădeau gingaş din cerul albastru.

My strange life (PAUZĂ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum