10

1K 118 150
                                    

Dolu dolu geçen sınav haftam süresince çevirdiğim bir bölümdür. Gerçekten bu hafta çok yoruldum, geç saatlere kadar çalış sabah erken kalk, günde ikişer sınava gir ve yanında ders işle. Bu bölümü de ara verdiğim saatlerde çevirebildim.

Aslında bu iki hafta hikayeye bölüm eklemeyecektim çünkü önümüzde ki haftada bu şekilde devam edeceğim ama dayanamadım, çevirdim ajfgregt

'

Luke neredeyse yazmayı bitirmişti. Bununla albümün çıkmasından daha mutluydu ve sadece herkesin duymasını istiyordu. Ne yazık ki, resmi olarak yayınlanmadan önce birkaç ay beklemek zorunda kalıyordu ve bu arada yönetim ona biraz izin vermişti.

Onu İtalya'ya sponsor seyahat teklif ettiler, bu onunla birlikte Michael'ın da götürüleceğini söylemeden önce kulağa harika gelmişti. Sadece üç günlük bir seyahatti, ama dürüst olmak gerekirse, Michael ile olanlardan sonra, adamın etrafında bir saat bile geçiremezdi.

Gerçekten İtalya'ya olan bir geziyi geri çevirmek istemedi, bu yüzden kabul etti ve hemen Michael'a haberleri vermek için mesaj attı, Michael sadece zayıf bir 'zaten biliyorum' ile cevap verdi ve bir hafta boyunca yeryüzünden kayboldu.

Ama bugün Luke'un özel jetinin önünde karşılamak zorunda kaldılar. Luke'un planı o gün sahilde olanları tamamen gözardı etmekti ve belki otel odalarına ulaştıktan sonra yanıltıcı davranışları için özür dilerdi. Gerçekten uçak yolculuğu sırasında Michael'ın onu derin bir sohbete çekmemesini umuyordu. Neyse ki, yapmadı.

Uçak yolculuğu 12 saatten uzun sürdü. Luke'un yeterince yemek olmadığı için şikayet ettiği 12 saat, Michael'ın horladığı ve bazen uykusunda anlamsız kelimeler söylediği 12 saat, küçük banyoda mini buzdolabının yanında Luke'un mastürbasyon yaptığı 12 saat. Belki 12 saat değildi, bu biraz aşırı geliyordu, ama orada adil bir miktarda zaman harcadı.

Sonunda varış yerlerine ulaştıklarında Roma'da sabah 7'ydi ve ikisinde de son derece uçuşun etkisi vardı. Michael'a yine de fazla etki yapmamıştı, ve dışarı çıkmak ve keşfetmek istedi. Luke onun keşfetmek diyerek alışverişi kastettiğini biliyordu bu yüzden o da eşlik etmeye karar verdi, sonuçta, ertesi gün onları bekleyen bir şehir turları vardı. Eğer şimdi biraz para harcamayacaklarsa o zaman, ne zaman harcayacaklardı?

Otele çantalarına attılar ve Piazza Del Popolo etrafında yürümeye başladılar, ikisinde de şık koyu güneş gözlüğü ve beyzbol şapkası vardı.

"Burası çok sıcak... İtalya nasıl LA'den daha sıcak?"

Luke sarışına omuz silkti, Calvin Klein mağazası içine girerken onu takip etti.

"Hey yani, biliyorsun, plajda olan şey-"

"Sorun değil, sik kafalı olduğum için üzgünüm, gerçekten öyleyim."

Michael, baksır ve gömlekleri birden çok çift alırken başını salladı. "Hayır sen haklısın. Siklerin senin için olmadığını birden çok kez ifade ettin ve ben dinlemedim. Sorun değil."

"Hala bir götüm. Başından beri sana karşı kaba davrandım ve özür dilerim. Seninle arkadaş olmayı denemek istiyorum, gerçekten."

Michael ona gülümsedi, Luke'un özürlerini takdir ederek kasiyerin eşyalarını kontrol etmesi için yürümeye başladı.

"Sono 105 euro e 90 centesimi. Quante buste vuoi?"

"Um, İngilizce?"

"Ah üzgünüm! 105 milyon avro ve 90 sent olacak. Kaç tane çantaya ihtiyacınız var?"

for the sake of fame ; mukeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin