5

1.3K 154 220
                                    

Birine vermiş olduğum bir sözden (söz bile değildi ancak belki demekte bir söz olduğundan) dolayı double update yapacağım yani 5 ile 6 arada fazla zaman (ne kadar bir süre bilmiyorum çünkü yarın babamın doğum günü ona hazırlık felan yapıyorum) olmadan gelecek, ama üzüleceğiniz kısım şu şimdiye kadar ki en ATEŞLİ bölüm 7. bölüm.

İyi okumalar ;)

,


Randevudan beri iki hafta geçmişti ve Luke ile Michael o zamandan beri hiç konuşmamıştı.

Bu yıl, performans ve ağırlama yapmayacaktı buda her ikisi içinde prova yapmamak anlamına geliyordu, ama hala 5 dakika içinde Ashton'un yerinde hazırlanmak için olmalıydı, bu yüzden şuan da arabasında, yöneticinin evine doğru sürüyordu. Ve orada hazırlanacak, demek istediğim, hareketsiz dururken on beş kişi saçlarını karıştıracak ve Luke'a aynı görünen elli farklı giysiyi üstünde deneyecek.

Oraya vardığında Bryana sıkı bir kucaklama ile onu selamlayarak aceleyle içeri çekiştirdi ve küçük plastik bir sandalyeye onu oturtturdu bu sürede saç stilistleri onun saçlarına dokunmaya ve fırçalamaya başladı, yada yaptıkları her ne ise.

"Hey Lu, bu gece için hazır mısın?" Bryana saç stilistlerine yeşil bir şişe teslim ederken söyledi.

"Ne için? Ah Michael'ı diyorsun? Evet sanırım."

"Ondan hoşlandın mı? O kadar temiz kalpli ki, çok uzun yıllardır arkadaşız ve YouTube'dan rastgele biri yerine onu seçmene memnunum."

Michael'dan hoşlanmamıştı.

"Evet o iyi." ve konuşma orada bitti.

Saçı şekillendirildikten ve ürünleri yüzünde her türlü uygulamadan sonra bu geceki kıyafeti seçmek için başka odaya yöneldiler.

Odaya girer girmez bir çift tanıdık yeşil gözler ve platin sarısı saçlar tarafından karşılandı.

"Burada olduğunu bilmiyordum." Kelimeler fark etmeden Luke'un ağzından çıktı.

Michael kanepede Ashton'un yanında yüzünde bir sırıtış ve göğsünde kollarını birleştirmiş uzanıyordu. Çoktan siyah pantolon, siyah bir gömlek ve siyah bir ceket giyinmişti.

"Beni çoktan özledin mi?"

Luke sadece diğer oğlana gözlerini devirirken dolaba girdi. (evet Ashton'un dolabı büyüktü)

Çift kıyafetleri denedi, aynı zamanda dolaptan Ashton'a göstermek için geliyordu, her kıyafete Sarah ve Bry 1 ile 10 arasında puan veriyordu. Michael açıkçası hız ihtiyacı hissetti, Luke'un kıçının her pantolonda nasıl durduğuna bakıyordu.

Birkaç dakika sonra, Michael'ın yanına oturmuş telefonunda Memorando oynarken her dakikada bir Luke'un kıyafetlerini eleştiren Lucrezia da onlara katılmıştı.

Kız yakında Video Müzik Ödüllerinde olacaktı ancak sadece Luke'un internet sitesine yüklemek için birkaç poz çekiyordu.

Sonunda Luke'un kıyafetlerini seçtiklerinde ve hazır olduklarında, Ashton'un evinin dışında bekleyen siyah limuzine doğru yola çıktılar.

Araba yolculuğu Sarah'ın annesinin elbisesini düzeltmeye çalıştığı zaman sızlanması ve Michael'ın tırnaklarıyla oynaması dışında sessizdi.

Gerçekten çok gergindi, daha önce etkinliklerde bulunmuştu ama bunun gibi değildi. Video Müzik Ödülleri oldukça büyük bir anlaşmaydı ve kamerada kendini utandırmaktan korkuyordu.

Sonunda araba durduğunda arabanın pencerelerinden çoktan kameraların onlara odaklandığını görebiliyorlardı. Ashton ve ailesi arabadan önce çıktılar onları arkasından Lucrezia ve el ele Michael ile Luke takip etmişti.

"Gülümse seni sik." Luke gitmiş olan Michael'a fısıldadı.

"Savaş benimle kibirli piç." Fotoğrafçıların delirmesine neden olacak şekilde Luke'un yanağına bir öpücük basmadan önce yanıtladı.

"Luke bu gay olduğun anlamına mı geliyor?"

"Luke, bu tarafa bak!"

"Bu gece eve birlikte mi gidiyorsunuz?"

"Michael Luke'un bir bağımlı olduğu doğru mu?"

"Bize bir öpücük gösterin!"

Sadece tüm saçma soruları yanıtsız bıraktılar ve sadece güvenliğin onları çağırmasını beklediler.

Fotoğraf çekme işini bitirdiklerinden sonra yüzünde sıvalı bir sırıtma ile fotoğraflarını çekmiş olan Lucrezia'ya doğru yöneldiler.

"Aşk kuşları nasılsınız?"

Luke o gün milyonuncu kez gözlerini devirirken Michael ona cevap vermeden önce oyuncu bir şekilde gülümsedi:

"Biz iyiyiz, arkadaşım her an burada olabilir, çok hoş bir kadın ve iyi bir fotoğrafçı."

Lucrezia sadece başını salladı, çektiği fotoğraflar arasında kaydırmaya devam ederken gerçekten Michael'ın kelimelerine dikkat etmiyordu.

Ödül gösterisi başladığında Michael arkadaşına bakmak için ayağa kalkarken Luke onun yanına oturdu. Açılış performansını, Nicki Minaj'ı, kaçırmıştı ama gerçekten ona çok düşkün olmadığından beri umurunda değildi.

Birkaç dakikadan sonra Lucrezia ona doğru yürürken uzun zamandır görmediği tanıdık bir yüz gördü ve Luke'un ceketi ile kendini gizlerken paniğe kapıldı.

"Siktir, Luke bu benim eskim. Chiara."

Luke bir iç çekişle ceketini onun ellerinden söktü. "2 yıl gibi bir şey oldu yani çocukça davranmayı bırak."

"Ama daha ateşli olmuş!"

Saniyeler sonra Michael arkasında Chiara ile geldi ve parlak bir gülümseme ile Luke'a doğru yönlendirdi.

"Çocuklar bu Chiara! Chiara bu Luke ve buda-"

"Lucrezia, biliyorum." küçük bir kıkırdama ile cevap verdi. Michael'ın kafası gerçekten karışmıştı ama Luke'un yanına oturup arkasına kolunu atarken şuan için bunu soru etmemeye karar verdi. Chiara dikişli açık mavi elbisesiyle Lucrezia'nın yanına oturdu. Mor saçlı kız ona bakmayı reddetti ve bakışlarını sahnede sabit tuttu.

"Ve şimdi yılın en iyi müzik videosunu duyurmanın zamanı! Kendrick Lamar ve Ariana Grande tarafından sunulacak!"

Herkes alkışlamaya ve siyah zarfın açılması için gergin bir tezahürat yapmaya başladı. Luke'un umurunda değildi. Umurunda değildi çünkü müzik videoları sanattı, onun müziği gibi. Yaptığı her şeyin içine ruhunu koyuyordu ve insanların beğenip beğenmemesi umurunda değildi. Hiç kibirli değildi, gerçekten büyük bir sanatçı olduğunu sadece farkındaydı ve öyle değilmiş gibi davranma ihtiyacı hissetmiyordu.

"Ve bu yılın en iyi müzik video ödülü... Luke Hemmings' "Serious"!"

Bir iç çekişle ayağı kalktı, bunu kameralara örtbas etmek için gülümsedi. Sahnenin merkezine doğru yöneldi ona ödül verirlerken Ariana ve Kendrick'e sarıldı.

"Vay canına teşekkürler! Kesinlikle bunu beklemiyordum... Üç kez üst üste bu ödülü kazanmak harika ve asla bunu ailem, takımım, Ashton, arkadaşlarım ve daha önemlisi her zaman bana destek olan ve iyi kötü yanımda bulunan hayranlarım olmadan yapamazdım. Ayrıca bu parçayı yazmama yardım ettiği için Brendon Urie'ye teşekkür etmek istiyorum. Her şey için teşekkürler, iyi geceler."

Michael, Lucrezia ve Chiara Luke'u sahne arkasına takip ederken hepsi alkışladı.

Luke bu gece 4 ödül kazandı ama henüz mutlu hissetmiyordu.

Her şey çok sahteydi ve Luke çok yorulmuştu.

for the sake of fame ; mukeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin