KALBIMIN YABANCISI

949 36 11
                                    

Emirin o yumsak dudaklari benden ayrildigi zaman kendime geldim ..
Emir ise bu durumdan mutluydu . Tuna ve Ayca yani Tunanin sevgilisi bizi alkisladi sonrada bir islik caldilar.

Ben ise hayla soktayim. Neden bunlar oluyor ? Ben uzaklasmak istedikce Emir iyice bana yaklasiyor . Emir , Tuna , Ayca masaya gidiyorlardi . Bende yavru bir kedi gibi onlarin arkasindan gidiyordum. Viskiyi kocaman bir yudumla ictim bogazimi yakti .. Eve gitmek icin bardan ciktik .

Tunagil baska bir yere daha gidecekmis . O yuzden onlarla birlikte ayni arabaya binemedik..

Arabaya hizlica bindim . Yuzum kizarmaya baslamistti . Soguk terler akiyordu sirtimdan . Midem agriyordu . Evet Emire cok sinirliydim
Ama o kadarda asigim. Arabanin ici cok mu sicakti ne !!!!!
Emirde arabaya bindi . Yuzune bakmamak icin o kadar cok calisyordum ki..

15 Dk sonra eve geldik . Hizlica kapiya actim . Merdivenlerden hizlica cikacaktim ki ayagim takildi . Dusecekken sicak kollar beni sardi . Bu Emir idi. Kafami devekusu gibi gomdum. Yuzune bakmaya cesaretim yok . Sirtim yine buz gibi duvara dayadi . Emirin nefesini boynuma ufluyordu.. " bana dayanamiyorsun su "dedi . Beni tutan kollari arasindan hemen kacacaktim. Ama iyice sıkı tuttu. Nefesi iyice yaklasiyordu . Boyum girintisini uflemeye basladi .
Titriyirdum vucudum kas kati kesildi.
Yavas yavas dudaklarima dudaklari gelmeye basladi . Tam o sirada butun gucumle itirdim . Bir iki adim geri gitti . Bende tam o sirada merdivenlere yoneldim hizlica ciktim .

Odama gectim ve kapiyi kilitledim . Ilik bir dus aldim. Bugun yasadiklarim gozumun onunden bir flim gibi akti. Emirle opusmemiz flimin en heycanli kismi idi .

Uyku beni kendine cekmeye basladi . Ve uykuya daldimm.............................

Sabah olmusttu karnimda dehset bir agri oluyorum sanki . Hemen odadan disariya ciktim . EMIR EMIR diye bagirmaya basladim . Karnimdaki agri benim yuruyememe sebep oluyordu. Emir telasla geldi .

-su ne oldu soylesene..

-karnim cok agriyor !!!!

-panik yapma simdi doktora gidecez .

-demesi kolay tabii karnimi testere flimindeki butun aletlerle isgence yapiyorlar sanki aaaaaaaaaa

-tamam abartma seni kucagima alayim simdi .

Emir beni hizlica kucagina aldi . Tabi kucagina alirken kafami duvara carptim. Agzimdan koca bir inilti cikti. Merdivenden kosarsina iniyorduk. Kapiyi acti sonra tekrar beni kucagina aldi . Arabaya bindik . Karnimdaki dehset verici bu agri hayla daha devam ediyordu. SONUNDA HASTANEYE GELDIK

YB GELDI ARKADASLAR VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

KALBIMIN YABANCISIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin