KALBIMIM YABANCISI

2.2K 58 3
                                    

Bu kucuk tartismadan sonra dogun gunune gitmek icin hazirlandik . Ve araya bindik arabada hic konusmadik zaten ne konusulur ki bu ayi ile. Dogum gunu partisene ulasmistik sükür ..  Yollar bitmek bilmiyordu. Neyse ki vardik ama cok issiz bir yerdi dagin basinda cafe mi olur oluyormus valla . Cafe agactan yapilmis , kucuk bir yerdi . Malesef iciriye girerken Emirin elini tutmak zorunda kalmistim . Yuzum asikti hic gulmuyordum . Bizi partiye girerken Efe karsiladi .
- Ooo kanka hasgeldiniz dedi
- Hosbulduk dogum gunu cocugu dedi emirde
-  Sende hosgeldin yenge dedi bana ben bu söz karsisinda kaslarimi cattim
- Yenge degil Efecim SU dersen daha iyi olur
Emirde biyik alti guluyordu. Cok komik sanki. Moerlim bir kat daha bozulmustu. Bos bir masaya oturdum tek basima. Viskiyi yudumlamaya basladim . Kolay kolay sarhos olmam ama bu viski biraz agir. Sarhos olabilirim kisacasi . Sonra yanima biri oturdu bu benim eski sevgilim bana kafayi takmisti. Ayrildigim zaman da bile bana asiliyordu.

- Senin ne isin var burda Ruzgar
- Offff bebegim hic degismemissin hayla daha benim vahsi kedimsin
- Defol git basimdan
-  Gitmessem Emiri mi cagirirsin vah yavrum
- Hicte bile ona ihtiyacim yok!

Ama olmustu bu salak Ruzgar bana deli gibi sarilinca Emir geldi. Agzini burnunu dagitti icimin yagi eridi. Sonucta karisiyim yapsin bu kadar . Emir bu olay yasaninca beni sertce kolumdan tutup arabaya bindirdi . Midem bulaniyor galiba sarhos oluyorum. Yol uzun oldugu icin arabada uyuya kalmisim . Emir beni kucaklayip ust katta tasimis.

KALBIMIN YABANCISIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin