KALBIMIN YABANCISI

1.5K 49 5
                                    

Yatagi yatmistim... Emirde televizyon baktiktan sonra yatmisti .. Tabi ki arada yastiklar vardi .. Onlar olmadan hayatta olmaz...
Emirin beni kiskandigini dusunmuyordum... Sadece bir kac kere beni korumustu.. Bunuda yapmasi lazim Sizce?

Sabah olmustu Emir hayla daha uyuyordu.. Cok tatli uyuyordu opesim gelmisti.. Şunuda fark ettim Emir eskisi kadar bana kotu davranmiyordu tabi ki kibirle karicim demesi disinda.......

Kalvaltimizi yapmistik.. Emir bana "hadi yuruyuse gidelim" dedi .. Benimde canim sıkılıyordu iyi olmustu kabul etmisttim. Paris sokaklarinda yuruyorduk . Emir cok sıkıcı bir sohbet acmisti. Bu sohbettin sıkıcı olmasinin tek sebebi icinde kayinvaldemin olmasi idi . Sinir kadin her yerden cikiyordu..

Ben de konuyu degistirdim . "Emir biz ne zaman bosanacagiz " dedim birazcik sacma ama olsun ..

Emirin surati asilmisti sanki..

-Babanin isleri yoluna girsin o zaman dedi

Emir bana gordugumuz turk mutfagi yazan yerden mercemek koftesi almaya gitti. Daha sonra bir arabanin frenin sesi geldi .. Cigliklar havada ucusuyordu . Cigliklarin geldigi noktaya gittim . Emiri araba carpmisti. Ben ambulans diye bagirmaya basladim ..

Ambulans bes dakika sonra gelmisti. Bu kotu olayi annemgile ve kayinvaldemgile vermistim. Onalrda ilk paris ucagi ile gelmislerdi..

Doktor AB kani olan var mi diye sormustu . Benim kanim AB idi . Ben varim dedim . Igneden ne kadar cok korksamda bunu yapmaliydim . 10 tup kan aldilar . Kayinvaldem hastanede feryat figen agliyordu . Bebeklerin kulak zari patlamamissa iyi.

Üc gün yogum bakimda kalan Emir iyileşmiştti. Turkiyeye donmustuk geçici bir sag kolunda felclik olmustu . Emiri ellerimle besliyordum. Bu duruma cok bozulan Emir kendi yemege calisiyordu ama basaramiyordu .. Bu olaylar Emirle yakinlasmamizi saglamisti..

Emiri gormek icin can atar bir halim olmustu.. Emirin bugun bana suprizi olacakmis aksam saat 17:00 da SARMASIK CAFEDE olacam bunun icin hazirlik yapmistim kirmizi elbisemi giyip ayakkabi olarak da siyah ince topuk tercih etmisttim

KALBIMIN YABANCISIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin