KALBIMIN YABANCISI

2.4K 73 4
                                    

Sonunda sinir dugun bitmistti. Cok sukur . Artik ikimizde evdeydik karnimin gucurdulari kulagima kadar geliyordu . Gelinlikli halimle mutfaga indim hemen dolaplari karistirmaya basladim .  Misir gevregi buldum sutle karistirdim ve yemege basladim . Iki veya uc kasik aldigim tam bi kasik daha alayim derken . Alayci bir tavirla kocacigim geldi .ve soyle dedi .

- Wawwwww karicim cehenneme hosgeldin dedi

Ben onu takmadan misir gevregimi yemege devam ediyordum. Emirde kim oluyormus . Benim için ici bos sogan halkasi ....  Bide cehenneme hosgeldin diyor salak Emir

Misir gevregimi afiyetle yedim. Misafir odasini gittim . Offf salak Su gelinlikle uyuyaak halim yok yaa off kiyafetlerim o okuzun odasinda gidip almaliyim....

Merdivenlerden yavas yavas ciktim. Ilk once kapiyi caldim icireden bir ayi kukremesi geldi " Gel " diye

Yuzumu burusturum  odanin iciresine girdim ve soyle devam ettim.

- Kusura bakma pjamalarim burdaymis alacaktim daa

- Hizli al sonra kapiyi cek defol git

- Hey oglum bana bak sen kendini ne saniyorsun benim deli damrimi cikarma !

Emir bu lafimin uzerine bisey demedi gardorabi actim sus biberi kayinvaldem butun ayicikli pjmalarimi atmis yerine kirmizi renkte acik sacik kiyafet getirmis .

Neyse ki kucuk tatli bir sortum vardi . Cok kisa degil ustumede kisa kollu giydim. Ikinci yatak odasina gittim kus tügü gibi yataga kendimi attim. Cok rahat verici idi.

KALBIMIN YABANCISIWhere stories live. Discover now