KALBIMIN YABANCISI

1K 34 2
                                    

Sertce beni duvara yasladi. Gozlerimden yaslar akmaya baslamisti. Cunku Emir de karsimda agliyordu. "SU BIZIM HIKAYEMIZ BITEMEZ " dedi. Ben ise gozlerimdeki yaşlari silmekle mesgul idim. Emir sonra bana donup" SU GEL TEKRAR BIRLIKTE YASAYALIM" demisti. Ben bu sorularina hic cevap vermeden Emiri itip hizlica yurumeye baslamistim. Ancak Emirde arkamdan geliyordu . Iyice hizlandim , eve girdim hemen kapiyi kapattim . Emir disarida kalmistti. Kapiyida 3 kere kilitledim. Balkon kapilarinida kilitledim. Daha sonra uyumak icin odama gectim. Telefonu elime aldim ve agzimi bir metre acarak "oha oha" dedim . Mert gerizekalisi 19 kez aramis 200 tanede mesaj atmis. Mal bu cocuk yaa sinir oluyorum. Neyse şuanda mertle ugrasacak durumda degilim . Duvarlar ustume ustume geliyordu. Nefes almak icim balkona ciktim. Emir ise daha eve gitmemis duvara oturmus odama bakiyor. Ve yaninda da icki siseleri. Emir icmis hemde cok fazla deli deli bagiriyor" SU HEMEN GEL LUTFEN " diye. Bi duyan olsa gazete sayfasindayiz. O zaman babamgil agzima sicardi. Cunku babamgil bu konulara cok onem verirdi. Hemen odama girdim . Ve hizlica kapiyi actim. Sanki ucarcisina merdivenlerden indim. Hayvan gibi kilitledigim kapiyi actim. Daha sonra sarhos olan Emirin yanina gittim . " Emir yuru eve gir hadi kalk " dedim. Emir ise" Bana acima Su cunku beni bu hale getiren sensin unutma" dedi . Sahrosluk kafasi iste. Ben ise bu laflarini yutmustum tek dersim kimsenin gormemesi idi .

Zar zor olsada Emiri eve getirmistim. 
Ama elindeki icki sisesini birakmiyordu. Kucuk bir cocuk gibiydi ayni. Emir salak salak soyleniyordu " sen benim soyadimsin" diyordu. Galiba Murat Boz dinlemis.
"Emir sacmalamayi kes artik yat şu koltuga " dedim. Tam Emir koltuga yatacakken sertce beni kendine cekti. Emirin ustune dusmustum. Belimide sıkıca kavramisti. Nefesimiz karismisti sanki kalbim hizlica atiyordu ellerim ise tir tir titriyordu. Emir ise o guzel gozleri ile bana bakiyordu ah canim yaa acimistim Emire. Gozleride doluyordu , gozunden bir damla yaş geldi . Onun o halini gorunce benim gozlerimden yaşlar akmaya başlamişti. Hizlica Emirin elini ittirdim . Yuzune bakmadan yukariya cikmak icin merdivenlere yoneldim. Goz ucuyla Emire baktim , koltuga oturmus sessizce agliyordu. Icimden buyuk parca kopmusttu. Merdivenlere oturdum bende aglamaya baslamistim.

Iki veya uc dakika sonra Emir elini omzuma koymustu. Yavasca oda merdivenlere oturmusttu. Gozumden akan yaşlari silip ayaga kaltim. Hizlica yukariya ciktim. Odamin kapisini sertce actim. Kapiyi kapatmistim. Kapiyi kapatir kapatmaz yere coktum.
Hickira hickira aglamaya basladim.
Bir sure agladiktan sonra . Yatmak icin yatagima gectim . Uyku tutmuyordu aklim Emirde idi. Su icme mahanesiyle asagi indim . Emir ise hayla daha icki iciyordu. Gozleri daha islakti. Cok aglamis belli. Emire bakmamaya calisiyordum. Bakinca gozlerim doluyordu gidip sarilasim geliyordu.

Emir ise bana dogru yurumeye baslamisti. Sarhostu bide, korku sarmisti bedenimi .

KALBIMIN YABANCISIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt