KALBIMIN YABANCISI

976 45 7
                                    

Emir ise bana dogru gelmeye baslamisti. Beni duvara yaslamisti. Gozlerini dudaklarima odaklamisti. Yavas yavas yaklasiyordu bana. Emiri sert bir bicimde ittirdim . Sarhos oldugundan 6 veya 7 adim geri gitmisti. Bende kosarcasina odama ciktim. Ve odamin kapisini kilitledim.
Gozlerim kapaniyordu . Ve sonunda uyudum.

***********

Sabah kalktim . Ilik bir dus almak icin banyoya yoneldim. Suyu ayarladim. Sonrada lavanta kokulu dus jelimi surundum. Bu kokuya bayiliyorum.

Toz pembe olan bornozumu giydim . Sacimin islak olmasindan nefret ettigim icin ilk once sacimin guzelce kuruttum. Sonrada savaş bir gomlek giyindim altinada buz mavisi kotumu giydim. Saclarimi ise yandan ordum.

Odamin kapisinin kilidini actim. Karnimdan gucurdama sesleri geliyordu . Bu ses gulmeme yol acmisti. Hemen mutfaga gittim . Emir ortalikta yoktu. Galiba gitmis offff SU yine geldi aklina pic Emir diye icimden soylenmeye basladim.

Masanin ustunde su boregi vardi. Hemen saldirdim hayvan gibi yedim. Cok sükür doymustum .

Icireye gectim hemen. Koltukta bir not yaziyordu. Seni cok uzdum SU beni affet diye yaziyordu notda . Nasil affedebilirim ki seni Emir canimi cok kotu yaktin.

*******
Asili olan cantami aldim. Hemen arabama bindim. Biraz hizli gidiyordum. Cunku baska bir cafede is gorusmem vardi . Emirden uzak bi yerde olmak istiyordum onu gorunce yelkenleri suya indiriyorum. Sonunda BASAK CAFEYE varmistim. Cafe lux bir yerdi canli muzik yapacaklarmis .
Cafeye genellikle gencler geliyormus.
Cafede alkollu icecek varmis . Bunlari biliyordum ama salak kadin bunlari bana anlatiyordu. Gunduz cafe aksam barmis ben bunu bilmiyordum. Kadinin soyledigi iyi oldu. Ben aksam calisacakmisim . Cok fazla calismak istemesemde Emiri boyle unutabilecegimi dusunuyordum.

*********************
Yarin ise basliyorum. Heycanim hic yoktu . Eve gelmistim annemgil daha gelmemisti. Cips cola keyfi yapmak icin super bir firsatti . Mutfaga gitmistim. Ama benim annem cips ve colayi eve almazdi . Ama canim cok istiyordu. Markette gitmem gerekiyordu. Esortmanlarimi giyip spor ayakkabalarimi bagciklarini baglayip evden ciktim.

Yol issizdi market ise biraz uzakti ama cips ve colaya deger. Siyah bir arabadan genc bir oglan indi . Karanlik oldugu icin yuzunu tam goremiyordum. Ama bana baktigini his edebiliyordum. Adimlarimi daha buyuk atmaya basladim. Ama arkamdaki kimse oda adimlarini hizlandirdi ..................

Birisi kolumu sertce tutmustu . Ben imdat diye bagirmaya baslamistim. Bir Allahin kuluda duymuyor yaaa beni tutan adama ise kufurler ediyordum. Sokak lambasinin isigi biraz beni tutan kisinin yuzune vurmustu. Bu kisi Emirdi.
Ben ise Emir beni birak sen salakmisin beni zorla arabaya bindiyorsun diye bagiriyordum....
Emir ise pic pic siritiyordu.
Arabaya binmemek icin direnmistim ama Emirin kasli kollari beni arabanin icine itti . Arabanin kapisini acmaya yeltenirken biri sertce beni tuttu. Bu tutan kisiyi tanimiyordum . Birak kolumu diye bagirdim.
Biraz siritarak " Rahat dur be yenge " demistti. Yengemi kro adam bende bana yenge deme diye bagirmistim.
Emir surucu koltuguna oturmustu bana donup " Seni cok seviyorum " demisti. Sonrada gaza basip yol almistik...

HIKAYEM NASIL GIDIYOR YORUM YAPMAYI VE VOLT ATMAYI UNUTMAYIN
OPULDUNUZZZ❤❤❤

Not :SINIR 10 VOTE SINIR DOLDUGU ZAMAN YB GELIR ❤❤

KALBIMIN YABANCISIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora