Episode III

8.6K 684 176
                                    

İkili yaramazlık yapan çocuklar gibi kafaları önde  ve ayakta Suho'nun önündeyken diğer üyeler merdivenin köşesinde üst üste binmiş şekilde olacakları vizyona yeni girmiş erotik bir film gibi bir sonra ki sahneyi heyecanla bekliyorlardı.

''Başımıza açtığınız dert yetmedi bir de gerçekten mi birbirinizi... ah tanrım inanamıyorum çocuklar size. Yaptığınızın farkında mısınız? Üstelik üst düzey yönetiydi o. Başka sizin hakkınızda ne planlar kuruyordur şimdi.Nasıl çıkacağız bu işin içinden? "Diye acımasızca konuşurken onların zarar görmesinden korktuğu içindi aslında bu tepkisi.

''Bak hyung aramızda bir şey yok, olamaz da  o ara kavga ediyorduk. Olan sadece bu.Yanlış anlaşılma olduğunu açıklarız başkana hem sahnede olanda bir kazaydı.''diye Chanyeol lidere açıklama yapmaya çalışırken kelimelerin ağzına tıkanmasıyla durdu.

''Evet olan sadece bu çünkü onun zaten bir sevgilisi var "diye Baekhyun aylardır içinde tuttuğu sırrı dile getirdiğinde gizlice onları dinlen diğer üyeler üst üste bindikleri için şaşkınlıktan yere düşmüşlerdi.

Chanyeol ona gözlerini dikmişken Baekhyun umursamazca geniş kırmızı  koltuğa oturmuş TV kanallarını değiştirmeye başlamıştı. Söylediğinden zerre pişmanlık duymuyordu çünkü Chanyeol 'un artık  sinir bozucu olmaya başladığını düşünüyordu.

''Ne sevgilin mi var?'' diye Suho Chanyeolle bakışlarını diktiğinde Chanyeol hala umursamazca hareket eden Baekhyun'a bakıyordu. Bu gerçeği nereden bildiği önemli değildi ama şuan diğerlerinin öğrenmesi isteyeceği en son şeydi ve bu yüzden batırabileceği en az şekilde batırarak Baekhyun'nu kolundan çekerek ellerini beline yerleştirip beklemeden dudaklarını birleştirdiğinde yerden kalkmaya çalışan üyeler birer ikişer tekrar düşmüşlerdi.

Baekhyun ise dudaklarındaki sıcaklığın verdiği binbir türlü hisle  dizleri titrerken kalbi de titremeye başlamıştı.

Chanyeol zafer kazanmışça sırıtıp  kendini geri çektiğinde Suho ve diğer üyelere bakarak "evet bir sevgilim var  Baekhyunnie İle birlikteyiz.bunu gerçekten gizlemek istemezdik ama sizinle aramız bozulur diye korktuk.Malum ikimizde erkeğiz ve herkes hoş karşılamıyor. Bu yüzden sakladık ama artık şirkette onayladığına göre saklamamıza gerek yok.Ve o da buruma sinirlendiği için öyle dedi.''diyerek tekrar dudaklarını Baekhyunun dudaklarıyla  birleştirip geri çekildiğinde küçük olanı  kukla oynatır gibi kendi odasına doğru çekiştirip kapı kilitleyerek kendini yere bıraktı.

''Tanrım delirmiş olmalıyım daha sevgilimle bile doğru düzgün öpüşmemiş iken en nefret ettiğim insanla öpüştüm. "Diye söylenirken hala odanın ortasında ayakta olan  Baekhyunu görünce ayağına hafif tekmeler vurarak kendine getirdiğinde getirmemeyi dilemişti.

''Seni Piç, bok çuvalı,gergedan boyunlu zürafa sırık ne hakla beni öpersin?Geri zekalı beyninde ne haltlar dönüyor lan "diye küçüğün üzerine yürümesiyle Chanyeo,l Baekhyun 'nun cazgır tarafını anlık unuttuğu için kendine küfretmişti.
Kapıyı açmış dışarı kaçacakken Baekhyunun tişörtünden yakalayarak geri çekip kapıyı kapatmasıyla kendini korku filminde hissetmişti.Az sonra masadaki biblo ile kafasında gedikler açılarak ölecek.Hayranlarına ve sevgilisine doymadan.

''Ben-senin sevgilinin demek. Ben hem de BEN SEVGİLİN  ! "her söylediği kelimelerden sonra gülerek konuştuğunda Chanyeol Baekhyun'nun  artık tamamen kaçık olduğuna emin olmuş bir köşede söylenmelerini  bitmesini belki de bir kaç darbeyle  sessizce kurtulmayı beklemişti.

---------------------

''Chanyeol ve Baekhyun benim fan serviste  en önemli iki idolüm. Demek gerçekten sevgilisiniz ha?''

Uzun olan  Baekhyunun elinden kurtulduğunu düşünürken gelen telefonla birlikte  şirkete gelmiş başkanın hiç iyi şeyler barındırmayan bakışlarına maruz kalıyorlardı.

Baekhyun Lee Soon Manın söylediğini başı önünde dinlerken Chanyeol nedense Baekhyuna destek olma ihtiyacı hissettiği için ellini usulca sırtına gezdiriyordu.Onun en son bu odaya çağrıldığında yüzü kızarmış şekilde çıktığı zaman ona destek olmak istese de Baekhyun bir hafta  boyunca ortadan kaybolmuştu.

''Evet efendim.''

''İyi madem. Açıklama konusunda tereddüt ettik ama görünen o ki netizenler bile sizi  desteklemeye başladı ve  şu bir kaç günde onlarca  dizi ,program teklifi geldi ve bizde sizin için bir tanesini seçtik. Roommate'ye önümüzdeki hafta katılıyorsunuz.

''Ne!'' 
''Ne!''

Ayakta duran ikilinin şaşkınlık dolu sesleri aynı anda oda da yankılanırken Başkanın düşündüğü tek şey hisselerin bu uyumla tavan yapacağıydı.

FAKE SCANDAL /CHANBAEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin