Episode XI: Yetiş Ona Başkasından Çocuk Yapmasın!

7.1K 529 249
                                    

Episode XI: Yetiş Ona Başkasından Çocuk Yapmasın!

"Sanırım artık kokmuyorum ha He Ri? "

"Evet kokmuyoysun Channie? "

"Amcan nerede He Ri? "

"Okyanusa kaçtı. Okyanusu  çok sevdiyini ona kaçtığını şöyleydi Channie.Yetiş ona baykasından çocuk yapmasın. Seninle yapsın kocaman kulaklalı olsunlay bende onlayla oynuyayım. "

"Bak sen, küçük He Ri sen doğru annenin yanına ben de Baekkie amcayı çocuk yapmadan bulayım ."
Diye Chanyeol küçüğü öperek evden çıktığında kafasına küçük küçük tripli Baekhyunlar takılmıştı.

İkisinin kendisine ait evlerinde minik yaramazların peşinde koşarken hayal ederken şapşal şapşal sırıtmayı ihmal etmiyordu.

Ama  bunları daha geniş çaplı hayal etmesi için önce Baekhyunun onu affetmesi gerekiyordu. Sonraki aşamalara böylelikle adım adım geçebilirlerdi.


Okyanus kıyısına vardığında ters çevrilmiş bir sandala oturmuş usulca manzarayı izleyen Baekhyunla tüm hücreleri atağa geçmiş gibiydi.

Yanındaki boşluğa ses çıkarmadan otursa da Baekhyun burnuna dolan kokuyla onun olduğunu anlamıştı.
Onun kokusu denizin kokusunu bile bastıracak kadar zihninde yer edinmişti.

Gözlerini açmadan fısıltıyla konuştu.

"Sadece bu seferlik seni affediyorum Chanyeol, sadece bu seferlik. İkici saçma bir durumu kaldıramam"demesiyle Chanyeol sadece şapşalca sırıtarak onun kusursuz yüzünü izliyordu.

"Beni affettiğine göre sana sarılabilir, seninle eskisi gibi oyun oynarken delice bağırabilirim değil mi? Birlikte yine banyo bile yapa-ahhh"

Baekhyun cümlelerin iyi bir yere gitmeyeceğini anlayınca uzunun kafasına bir tane geçirerek okyanusa doğru koşmuştu.

"Geri zekalısın Chanyeol  ve hiç değişmeyeceksin "diye soğuk olmasını umursamadan okyanus suyuyla oynayıp dalgaların gelmesiyle küçük çocuklar gibi gülüp kaçışırken  Chanyeol içindeki ona katılma isteğine boyun eğmişti.

Okyanusa koşmuş ona su atarken Baekhyunun ona karşılık vermesi sırtına çıkıp kahkahalar atması ikisi için geçirdikleri en güzel anlardı. Tabi Chanyeolün Baekhyun sırtındayken kumlarda koşup bağırmasını da unutmamak gerekirdi.

İkisi sudan çıkmış balık gibi hala şapşalca gülüp eve gelmişken Bayan Byun oğlunun güleç yüzünü görmüş ona hayranlıkla bakan baş belasının anlamsız gülüşlerine katılarak içeri almıştı.

"He Ri nerde anne? "Diye Baekhyun odasına çıkarken sorunca annesinin sesiyle yüzü asılmıştı.

"Eve gittiler bitanem ,abin ve yengen yarın iş başı yapacaklar.He Ri odaya senin ve Chanyeol için bir şey bırakmış. "Demesiyle Chanyeol ondan önce koşup odaya girmişti.

Yataktaki resme anlamsızca bakıp ellerinde çevirirken Baekhyun resmi alıp sessizce gülümseyerek inceledi.

"Ne bu Baekhyun? "

"Sen anlamazsın aramızda küçük bir sır Chanyeol. Hadi sen üzerini değiştir. Çabuk hastalanıyorsun. "Diyerek dolaba ilerleyip abisinin  eskilerinden üzerine atınca Chanyeol soyunmaya başlamıştı.

Baekhyun resme dolu gözlerle bakmayı bırakıp başını kaldırdığında Zeus'u kıskandıran çıplak vücutla odada yankılanacak şekilde yutkunmuştu.

"Tanrım CHANYEOLLLLL ÇIPLAKSIN !"diye en sonunda kendine gelip çığlığı attığında Chanyeolün baksırdaki elleri yukarıda kalmıştı.

"Evet, üzerimdekiler ıslaktı. Soyunmadan nasıl giyineceğim. Hem niye bağırıyorsun aptal annen aşağıda ve görmediğin şey mi? "Diye Baekhyunun üzerine doğru giderken aslında Baekhyunun bu hali tuhaf şekilde onu eğlendiriyordu.

FAKE SCANDAL /CHANBAEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin