Kızı istiyorsan uslu dur

431 44 17
                                    


             Şahin'den:

Bu kız beni deli edecek en sonunda, gece onu su'da çırpınırken görmek aklımı başımdan aldı. Havuzdan çıkardığımda tir-tir titriyordu, sonra kollarımın arasında uyuya kaldı. Onu odasına çıkardım, odanın dışında beklemeye başladım, Ece ve Yağmur ıslak kıyafetlerini değiştirip dışarı çıktılar, Aslının iyi olduğunu hala uyuduğunu söylediler ve aşağıya indiler. Öylece kapıya baktım bir ara elim kapıya gitti ama sonra yanına girmeye cesaret edemedim, arkamı dönüp salona indim. Bizimkiler bana sorar gözlerle bakıyordu

Şahin: hiç öyle bakmayın anlatacak bir şey yok

Doktor: nasıl yok Yağızoğ...

Şahin: Doktoooor!

Memo: Şahin abi kızı kurtarma ayağıyla öptün ha

Şahin: yuh velet ne diyorsun sen ya hem sen niye ayaktasın daha he hade git yat çocuk saati geçeli çok oldu

Memo: ama işinize gelmeyince çocuk yapıyorsunuz beni yaa

Şahin: sen hala burada mısın?

Memo: off gittim ya

Şahin: hade hade

Doktor: çocuk olsada en doğru sözü etti ya la

Şahin: off Doktor off

Ece: ya abi  şaka bir yana da nasıl oldu bu?

Şahin: abicim sorma hiç bir şeyi hade güzelim hı 

Ece: tamam abicim

Şahin: aslan kardeşim benim.   Neyse bende yatıyorum zaten sırılsıklam oldum, iyi geceler

 Hızlı adımlarla yukarıya çıktım, odama girip hemen banyoya attım kendimi ılık duş aldım, sonra yatağa attım kendimi. Yorgundum ama bir türlü uyuyamıyordum Aslının son hali gözlerimin önünden gitmiyordu. Havuzun içinde Aslının o berrak yüzü, saçlarının suyun altında dalgalanması, sudan çıkarınca sarılmamız, kucağımda uyuya kalması, her anımız gözümde canlanıyor bir türlü kaybolmuyordu. Ne oluyor bana böyle off. Gece boyunca sürekli Aslıyı düşündüm, yatakta dönüp durdum, sabahın ilk ışıklarıyla kendimi dışarı attım. Arabaya binip sahile geldim, inip arabanın önüne oturdum sessizce denizi izledim. İnsanın içine işliyen güzel görüntüsüne rağmen karaya vuran hırçın dalgaları Aslıya benziyordu. Aslım'da aynı deniz gibidir masum güzel ama bir o kadar da hırçın güzel ve insanı kendine bağlıyor tıpkı benim ona bağlanmam gibi. Sürekli onu düşünüyorum daha  önce hiç bilmediğim bir duygunun esiri oldum sanırım. Bana ne oluyor böyle Allah'ım, bu yanlış Aslı hayatımı kurtardı ama ben... ben...off. Kendimi toparlamam lazım kendine gel Şahin kendine !!!

       Aslı'dan:

Sabah uyandığımda yatağımdaydım, dun gece olanları hatırlayınca hiç olmadığım kadar utanmıştım, yine başarmıştım kendimi rezil etmeyi. Bide Şahine sarıldım kollarında uyudum ya off, nasıl bakacam yüzüne şimdi. Amaaan ben niye kendimi suçluyorum ki onun yüzünden düştüm ya zaten! Ama tartışmayı ben başlattım ya hem Şahin yine kurtarmadı mı beni. Bir dakika ya üzerimi kim değiştirdi ki? Yok o kadar da değil ya kızlar değiştirmişlerdir. Off  kafayı yiycem böyle ya,  yeter Aslı yeter daha fazla düşünme düşündükçe batıyorsun. Beynimi kemiren soruları bir köşeye bırakıp hazırlandım ve aşağıya indim. Zelal abla ve Hatice anne kahvaltı masasını hazırlıyorlardı, Doktor ve Memo mutfaktan yemek  aşırıyorlardı onların bu haline gülümseyerek kahvaltı hazırlamaya yardım ettim. Yağmur ve Ece'de geldiler hep beraber masayı kurduk ha bir ara Doktor Zelal ablaya yakalandı canını zor kurtardı az kalsa kepçeyi kafaya yiyordu. Arda ve Can'da gelip masada yerini aldılar, bir tek Şahin yoktu az bekledik gelmeyince Ece onu çağıracağını söyleyip merdivenlere yöneldi. Dun boğulmaktan kurtardığı için teşekkür etmem lazımdı ve uygun bir zaman olduğunu düşünerek Eceyi  durdurdum.

Gizli YaşamWhere stories live. Discover now