Tanıtım

971 58 66
                                    


"Şahin Bulut"— 27 yaşında yakışıklı, asi, gözü kara, güçlü mafya babası. Küçük yaşta anne-babası öldürüldüler. Ece adında bir kız kardeşi var. Düşmanlarına karşı acımasız, ihaneti asla affetmeyen, halkına Vatanına aşık genç bir delikanlı. Aileye önem veren, dadısı, kardeşi ve arkadaşları onun için kocaman bir aile olmuş durumunda. Hiç aşık olmadı, aşkın nasıl bir duygu olduğunu henüz bilmiyor. Genelde kızlara güvenmiyor ve kızlar konusunu hiç ciddiye almıyor. Onun için kadınlar sadece tek gecelik bir durumdu. Hayatı mafya babası olarak geçiyor.Sadece ailesi onun bu acımasız mafya altında iyi kalpli, nazik ve düşünceli insan olduğunu biliyor. Dışarıdan hep korku saçan biri gibidir,yardım etikleri insanlar onun nasıl biri olduğunu görürler ve gönülden ona bağlanırlar. Bunun yanı sıra herkesten sakladığı bir sırı var ki zamanla bunu ailesine açıklayacak. 

"Aslı Aydın"(Eslim)— 23 yaşında güzel genç kız. Atarlı, sinirli, erkeklere güvenmeyen, çocukluktan erkek gibi yetişmiş, aşka inanmayan,  kavga dövüşü seven, biri zor durumda olsa hiç düşünmeden yardım eden, tabiri caizse biraz psikopat birisi. Tabi ailesi onu sakin normal bir kız olduğunu sanıyorlar. Ailesiyle bir sene önce Türkiye'ye yerleştiler. Başka Ülkede doğan ama kalbi hep Türkiye'ye ait olan, burada sakince bir mağazada çalışan, sıradan bir kızdı. Taki bir iftiraya marus kalana dek. Hayatı bir gecede değişti ve hayatın acı gerçeklerini gördüğü için artık sadece"Aslı" yani "gerçek" olarak yaşamaya devam etmeye karar verdi.

"Ece Bulut"— Şahinin kardeşi. 23 yaşında, anlayışlı, abisine kıyasen sakin, biraz komik biraz çılgın biridir ama arada dayanamadığı için çatışmalara operasyonlara katılır ve hırsını sinirini düşmanlardan çıkarıyor. İşletme okudu, holdingi, fabrikaları ve şirketleri yönetiyor, aslında şirketin büyük kısmı abisinin ama Şahin dosya işleriyle uğraşmayı sevmiyor ve tüm işler Ecenin başına kaldı. Tabi Arda ona yardım ediyor, Sahin de arada yardım ediyor. Genelde Şahin sorunları ortadan kaldırıyor. Ece abisine düşkündür ve abisinin silah arkadaşı Ardaya aşıktır. Abisinin izniyle nişanlanmışlardır.

"Arda Şaşmaz"— 26 yaşında, Şahinin çocukluk arkadaşı, Şahin için canını vermeye hazırdır. Eceye aşık ama başta Şahinden çekindiği için söyleyememiştir. Şahin Ece ve Arda arasındaki dürümü fark edip onlara onay vermiştir. Arda sakin biridir, avukattır, holdingin, şirketlerin ve fabrikaların avukatlığını üstlenmiş ve ayrıca Bulut ailesinin avukatıdır. Ama tabi o da arada ekiple çatışmalara katılıyor, hem aksiyonu sevdiği için hem de Eceyi korumak için.

"Yağmur Eylül"— 22 yaşında, Şahini abisi gibi seviyor. Şahin onu 7 yıl önce yani 15 yaşında üvey ailesi tarafından zorla kadın tüccarlarına sattığında buldu. Daha doğrusu,  kadın tüccarı Yağmuru ilk olarak Şahine satmaya çalıştı, Yağmurun kendi isteğiyle  bu işi yaptığını söyledi, pazarlık sırasında Yağmur kaçmaya çalıştı. Kadın tüccarı onu yakalayıp tam kafasına sıkacakken Sahin adamı öldürdü. Yağmurun geçmişini araştırdı, onun da aslında kimsesiz olduğunu öğrendi ve kendi kardeşinden ayırmadı. Yağmur çocuk ruhlu, eğlenceli, ama tersi pis olan bir kız dır. Çatışmalara katılmayı seviyor, Eceyle arası çok iyidir, genelde her şeyi beraber yapıyorlar. Yağmur çizim yapmayı seviyor, tasarım okudu ve Şahin ona moda evi açtı. Yağmur kendi tasarımlarıyla moda dünyasının göz bebeği oldu. Geceleri tehlikeli mafya kızı, gündüzleri ise ünlü tasarımcı.

"Can Durmaz"—26 yaşında yakışıklı, tez canlı, çatışmalara yekten dalan biraz manyak bir tip. Yağmurla uğraşmayı seviyor, onunla sürekli didişiyor. İnkar etse de ona adını koyamadığı bir duygu besliyor. Şahinle dostluğu neredeyse 11 yıla dayanıyor. Şahin 16 yaşında bir kavgada 5 kişiye tek kalıyor ve o an Can sokakta yürürken sesleri duyup kavga yerine geliyor 3 kişi Şahini tutmuş 2 dövüyordu, Şahin karşı koymaya çalışsa da tutan 3 kişiden kurtulamıyor. Onu dövenler 17-20 yaş arası herifler. Biri bıçağı çıkarıp tam Şahine saplayacakken Can Şahinin önüne geçip bıçağı eliyle tutuyor, eli kan içinde olmasına rağmen adamlara kafa tutuyor. Şahinle beraber herifleri hastanelik ediyorlar. O günden bu yana hep beraberler. Can yetimhaneye ailesi tarafından bırakılmış,ancak Şahin onu oradan aldı,beraber okudular. Üniversite bitince Şahinin yanında çatışmalara katılıyor. Araba yarışlarını sever, hız tutkunu, aksiyon onun göbek adı olmuş durumdadır. Göz nuru gibi ilgilendiği bir barı vardır.

"Doktor (Davut)"— 34 yaşında. Bulut evinin neşesi. Adı Davut ama herkes ona Doktor der. Üniversite yıllarında Şahinin babası Fırat Bulut'un koruması altındaydı. Fırat Doktoru sokaktan kurtarıp okuttu. Fırat'ı babası gibi severdi. Fırat'a bir gün en iyi Doktor olacağına ve Şahinin yanında olacağına söz verdi. Tıp fakültesinin en başarılı öğrencisiydi, üniversite bitince  kayboldu. Aradan 8 yıl geçtiğinde ortaya çıktı,karısı Zelal ve oğlu Mehmet'le. Şimdi Şahinin yanında kalıyorlar.

"Zelal"— 29 yaşında Doktorun karısı, iyi kalpli, yardım sever, güvenilir. Doktoru çok seviyor, bazen didişseler bile hep bir aradalar.

"Mehmet"— Doktor ve Zelalin oğlu, 8 yaşında. Afacan, bütün gün yerinde durmayan, okuldan kaçan, sürekli kavga eden problemli çocuk.

"Hatice anne"— 54 yaşında, tombul, şirin, iyi kalpli, Şahine Eceye ve diğerlerine de annelik yapan bir melek. Şahin ve Eceyi daha bebekken bakmaya başladı, Fırat ve eşini kardeşleri gibi severdi, kimsesiz Hatice'ye aile oldular. Şahin ve Eceyi öz evlatları gibi sever. Şahinin uğraştığı işleri biliyor ve evladına güveniyor. Çünkü Şahinin asla yanlış yapmayacağını biliyor.

"Demir Aydın"—Aslının babası.44 yaşında, ailesinin şerefine düşkün, sakin ama söz konusu namus olunca sinirli birine dönüşüyor.

"Canan Aydın"— Aslının annesi. 38 yaşında, iyi kalpli, çocuklarına düşkün bir anne. O da kocası gibi namus söz konusu olunca hiç kimseyi tanımaz, öz evladı olsa bile.

"Fatih Aydın"— Aslının kardeşi, 20 yaşında, hırçın, kavgacı, ailesine düşkün genç delikanlı.

"Efe Aydın"— Aslının küçük kardeşi, 13 yaşında, ablasına düşkün, didişseler bile onu çok sever. Şeytan gibi, yaramaz, okulda yaşıtlarının arasında lider, biri zor durumda olsa yardım eder. Eğer birini dövüyor olsalar yaşlarına bakmadan kavgaya dalıyor, güçsüzleri ezdirmeyen ablasının küçük kahramanı.

"Cihan ağa"—56 yaşında Fırat Bulutun can dostuydu, kendi çapında şirketi var, onun üzerinden savaş mağdurlarına büyük miktarda yardım ediyor.Yer altında hatrı sayılan ama pis işlere bulaşmayan hak yolundan caymayan biri. Yer altı dünyasında hemen hemen herkesi tanıyor ve bir çoğuna düşman. Cihan ağayı doğruluğundan dolayı karanlık islerin büyük patronları tehdit olarak görüyorlar.

"İso dayı"—Fırat Bulutun dostuydu, gözü kara, mert, zamanında yer altının başta gelen isimlerinden olup bir çok kötülüğü yapmış ama Fırat'la tanışınca doğruyu görmüş ve  onun silah arkadaşı olmuştur.

"Sefo"—ne kötü ne iyi biri, aslında kötülük yapmaya çalıştıkça hep iyilik yapıyor. Şahinle bir çok kez karşı-karşıya geldi, ama bir çoğunda da Şahinle aynı tarafta oldu. Sefo Şahine ne dost ne de düşman, özünde iyi esprili biridir.

     Kötü karakterler:
   
<En büyük patronları tanıtıma yazıyorum, onlardan önce ise küçük adamlar haklanacak.Ama onları tanıtıma eklemeyecem>

"Çetin Ersoy"— Türkiye'de uyuşturucu satışının başında,bütün küçük satıcılar Çetine çalışıyor. Acımasız merhametsiz dünyada paradan daha değerli hiç bir şey yok onun için.

"Kerem Dinç" lakabı "matkap"— Kadınları tehdit yoluyla çalıştıran pislik. Bu işlerin başı,emrinde ise bir sürü adam var.

"Saffet Öz" lakabı "hendek"—  Türkiye üzerinden  silah kaçakçılığı yapıyor, TSK'dan silah çalıp savaş olan Ülkelere satıyor. Genelde Suriye ve Irak'a satıyor.

"Burhan Yalçın"— Çocukları dilenci olmaları için zorlayan, organ işiyle de uğraşan pisliğin biri

—————————————

Aslında bu hikayeyi neredeyse 2 yıl önce yazdım ama paylaşmaya cesaret edemedim. Şimdi ne değişti bilmem sanırım ŞahAs hikayesini defter arasında saklı kalmasına gönlüm razı gelmedi. Umarım onların aşkını güzel bir şekilde anlatabilirim. İnşAllah beğenirsiniz ve eğer eksiklerim varsa söylemenizi istiyorum :)

Gizli YaşamTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon