BÖLÜM 3:AİLE

1.3K 128 133
                                    

Dr. Vanessa Sanders'ın günlüğünden...

Bugün hamile olduğumu öğrendim. Evli olmayan çoğu kadın böylesi bir durumda ne yapacağını bilemez ve panikler. Ama ben ne yapacağımı ya da yapmayacağımı biliyorum. Tıpkı o gecenin hayatımı değiştireceğini bildiğim gibi. Ayrıca o çocuğu doğurmak istediğimi de çok iyi biliyorum. Hayatın beni yalnızlığımdan kurtarmak için sunduğu bu fırsatı kaçırmayacağım. Diğer bildiğim konu ise müstakbel babamız Tony Stark'ı bu çocuktan asla haberdar etmeyecek olmam. Yıllar önce ölmüş annem ve kahrolası babamdan sonra yeniden bir aileye sahip olabilmek için tek şansım karnımda günden güne büyüyen bu canlı. Beni bu umutsuz, taşlaşmış halimle bile sevebilecek tek kişi muhtemelen o çocuk olacak. Ufak bir ihtimal de olsa o milyoner playboyun olur da babalık yapacağı tutarsa, çocuğumu benden alma ihtimalini göze alamam. Bu çocuk sadece bana ait. O sadece benim ailem. Onun sevgisini babasıyla paylaşmaya katlanabileceğimi sanmıyorum. Zaten bir çocuk için ne maddi ne manevi olarak ona ihtiyacım yok. Biliyorum, sadece bebeğim ve ben birbirimize yeteceğiz.

************

Tony sıkıntıyla Friday'in gönderdiği ve kendisine tatminkar cevaplar vermeyen dosyalara bakındı. Pepper'ın ısrarı sonucu gittiği bu can sıkıcı işten kafası bu kadar meşgul döneceğini hiç düşünmemişti. Onun gönlünü yapmak için bu sunuma katılacak, cömert bir bağış yapıp hayırseverliğini bir kez daha tescil edip oradan bir bahaneyle sıvışıp kendini gerçekten eğlendirecek bir uğraş bulacaktı. Ama şimdi normalde zırhları için saatlerce çalıştığı bu yerde elinde sıktığı yeşil topla, mavi hologramda gözüken 2 dosyaya boş boş bakmaktan başka bir şey yapamıyordu.

Her şeyi değiştiren proje sorumlusunu tanıması olmuştu. Yıllar önce İsviçre'de beraber olduğu isimsiz kadını burada görmek onu önce şaşırtsa da sonrasında eğlendirmişti. Böyle "eğlenceli" gecelerin ardında güne yatakta tek başına "merhaba" diyen genelde o olmazdı ama Dr. Sanders seneler önce Tony'e bunu yaşatmayı başarmıştı. Bundan biraz da o zamanlar çığırından çıkmış alkol problemi sorumluydu. Bu önemli olmasa da beklenmedik karşılaşma Tony'i bayağı keyiflendirmişti. Tamam Pepper'a sadıktı, başka bir kadın söz konusu olamazdı ama birinin onunla beraber olup da Tony Stark'ı hatırlamaması egosunu birazcık da olsa zedelemişti. O Tony Stark'tı.

Dahi , milyoner, çapkın ve hayırsever

Tanrı aşkına bir kadın nasıl onu tanıyıp unutabilirdi? Kadını yakalayıp kısa bir sohbete çabalamasının amacı da kendisini hatırlatmaktı. Tabii beraberindeki şu gerzek yöneticiden kurtulabilseydi bu mümkün olacaktı.Ama şu anki kafa karışıklığının nedeni ne Prof. Rossen ne de Vanessa Sanders'tı. Bunun tek sorumlusu Vanessa'nın kızı Allyson Serena Sanders'tı. Rossen'in onu tanıştırdığı an aklına düşen ihtimali şu ana kadar ne doğrulayabilmiş ne de çürütebilmişti. Elindeki topu sıkıntıyla masadan sektirip Friday'e seslendi.

"Haklarında ne varsa istiyorum. Hastane ve çalışma kayıtları, seyahat bilgileri, kredi kartı harcamaları... her şey. Bulduğun verileri İsviçre seyahatimin kayıtlarıyla karşılaştır. Bir bakalım kayda değer bir çakışma var mı?"

Lafını bitirmesiyle baştan aşağı bembeyaz kıyafetiyle Pepper içeri girince hologramdaki dosyaları tek bir hareketiyle kenara kaldırdı. Kafasında dönen tüm şeylere rağmen Pepper'ın ona yönelttiği gülümsemeye kayıtsız kalamadı Tony. Kadın hiç vakit kaybetmeden her zamanki gibi durmadan konuşup bir şeyleri halletmeye girişmişti. Ne anlattığını duymaksızın onun hayatındaki yerini düşündü. Pepper'ın enerjisi Tony'i içinde bulunduğu karmaşık durumdan bir süreliğine de olsa çekip almıştı.

DREAMCATCHER II MARVEL [TONY STARK]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin