Hakkımda/Duyuru

617 34 62
                                    


Konichiwa!

Hakkımda bilgiler ve duyuru bölümüne hoş geldiniz!

Uzun zamandır bölüm yüklemediğim ile ilgili bir bölüm yazmıştım, orada bazı şeyleri de belirtmiştim.

Şöyle söylemeliyim ki, sözümde duran bir insan değilim. Yani size bir söz/yemin verdiysem tutamam.

Kış boyunca (az sonra kaçıncı sınıfa gittiğimi ve hangi yaşta olduğumu söyleyeceğim) zor bir sınıfta -bölümde- olduğum için bölüm yazmaya hiç vaktim yok. Her okul çıkışı (kursla beraber 20:00) arkadaşıma gidip verilen ödevleri yapıyorum. Ve biz ödevleri bitirene kadar saat gece yarısını geçiyor. Evlerimiz çok yakın olduğu için (aynı apartman) sorun olmuyor fakat ders çalışmak, ödev yapmak falan beynimi acaip yoruyor. Anime izlemeye bile vaktim kalmıyor. Arada su/yemek molası verdiğimiz zaman 3-4 kelime yazıyorum, fakat yetmiyor.

Hafta sonları (cumartesi) kursum olunca, tek tatil günüm pazar günü oluyor. O günü de yarım kaldığım animeleri izleyerek geçiriyorum, ilham geldiği an telefonu elime alıp aklımdaki her şeyi yazıyorum.

Ama sizi 1 ay bölüm için bekletirken vicdan azabı çekiyorum, o yüzden en iyisi kitabı 15 tatile kadar askıya almak. 15 tatilde yayınlayabildiğim kadar bölüm yayınlayacağım, sonra yaz tatiline kadar yine askı.

Ve, bazılarının beni merak ettiğini düşündüm (merak etmiyorlar seni aptal ٩(●˙—˙●)۶)

Bu yüzden hakkımda bilgiler bölümünü yazmaya karar verdim. Üstelik duyuru ile de beraber tam gider diye düşündüm. Herhangi bir sayı vermiyorum, çünkü o kadar bilgim var ki..

🎯- Kızılım. Evet, doğru duydunuz. Kızılım. Kıskanbilirsiniz.

🎵🎶🎤- En sevdiğim şarkı türü, nightcore'dir. Tabii ki başka şeyler de dinlerim ama en sevdiğim nightcore.

♏♏- Akrep burcuyum, ve akrep burcuna hiç benzemem. Daha çok yükselenim balığa benzerim.

🚼🚹🚺- Üç kardeşiz, bir ağabeyim, bir de 3 aylık kız kardeşim var.

😇😈- Bende o dıştan melek gibi, içten şeytan olanlardanım. Yani, dışarıdan o insana çok iyi davranırım, çünkü gerçekten kimsenin üzülmesini istemem. Fakat içimden "ne biçim insan bu böyle?!" derim. Bu iki yüzlülük değil, bu başkasını kıramama

🖍🖊- Deli gibi kalem çiğnerim. DELİ. GİBİ. Okulda bir çok kişi bu yüzden benden tiksinir. Derste, hocanın gözünde bile çiğnerim. Hocanın gözüne baka baka. Kalem yere düşerse kazağıma sürer tekrar çiğnerim. Her kalemi farklı çiğnerim. Kalem çiğnemeyi severim

👚👢👜- Moda anlayışı sıfır olan biriyim. Aklımda harika kombinler yaparım ama hiç birini giymem.

🔪🔪🔪Kanlı animelere bayılırım. Şu ana kadar 10 tane falan anime izledim sanırım, ve hepsinin konusu korku/gerilim ile ilgiliydi. Mesela dün akşam Tokyo Ghoul'a başladım (Saat 16:00 civarı.) ve gece 00:00'da 1. Sezonu bitirdim. Başım çatlayacak gibi olmuştu ama o kadar sarmıştı ki... Neyse.

Hakkımda bölümü bu kadar ^^ Bölümleri silmeyeceğim, arada gelip okursunuz. Hoşçakalın!


























































Ne bekliyosun, git artık! 🔪

SahipHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin