Část 20.

776 56 2
                                    

Takhle dobře jsem se dlouhou dobu necítila. Je pravda, že jsem snívala, že jednou večer budu ležet s někým, kdo mě má rád takovou jaká jsem. Na druhou stranu bych nikdy nikomu nevěřila, že to bude zrovna Shawn. Chtěla jsem si ověřit, že je to všechno skutečnost a ne jen sen, který se rozplynu jen jak se pohnu. Pomalu jsem Shawnovi položila ruku na předloktí a jemně ho sevřela. Shawn zpevnil o trochu sevření a já jsem věděla, že jsem přesně tam, kde bych měla být s člověkem, který mi patří do života. Celou dobu jsem ale jen civěla do stropu a představovala si, jaké to bude až odjedu. Napořád. Zapomene na mě. Nebude na mě mít čas. Bude o mě mluvit jen jako o fanynce, kterou opakovaně náhodou potkával. Může se zdát, že i v tom nejlepším najdu vždy i jen malou chybu, ale přiznejme si... Musím zůstat při zemi. Pomalu jsem zajela rukou do jeho vlasů a konečky mých prstů se motaly mezi pramínky jeho vlasů. Takhle bych chtěla zůstat napořád. Po chvíli jsem ruku vytáhla a Shawn nesouhlasně zabručel. Ruku jsem zpět ale nevrátila. Pomalu jsem začala přejíždět přes jeho záda a viděla jsem, jak se mu na ruce objevila husí kůže.

 „Musím uznat, že tohle je nejlepší moment, který jsem kdy zažil." řekl a já přestala. 

„Nemůže to být ten nejlepší moment. Jako ten úplně, úplně nejlepší. Chápeš. Třeba když stojíš před arénou plnou lidí, všichni křičí tvoje jméno. Jsi pro ně vším. Všechno co kdy chtěli mít je před nimi." řekla jsem a zvedla se z postele. 

„Víš, že máš neskutečný talent zkazit každou chvíli?" řekl a já se opřela o židli a podívala se na něj pohledem, který byl naplněný zklamáním. 

„Jo. To umím perfektně." odpověděla jsem. Vždy se snažím být pozitivní, ale někdy to prostě nejde dát najevo. 

„Já jsem to nemyslel zle. Jen se mi to pak zakóduje v hlavě a musím o tom pořád přemýšlet. Pořád tě mám v hlavě. Což bych měl i kdyby jsi teď nic neřekla, takže o čem se tady vůbec bavíme?" řekl a tím mě rozesmál. 

„Ty, Shawne, máš dar. Dar v tom, že jsi neskonale šarmantní a vtipný a gentleman. Jsi prostě takový i ještě možná lepší, než jsem si tě kdy představovala." řekla jsem a stoupla si před něj. 

„Pojedeme někam." řekl rozhodně a stoupl si těsně přede mě. Dělily nás od sebe jen centimetry. 

„Chci s tebou odjet, hodně daleko. Pryč od všeho. Nechci, aby na nás všude čekali novináři." řekl a mě zalil pocit jistoty a odvahy. 

„Tak ať tam čekají. Pochop to, je ti 18, máš všechno před sebou. Dělej si co chceš! " řekla jsem a položila mu ruce na hrudník. 

„Máš všechno, co si může člověk přát. Rodinu, přátele, fanoušky co by za tebe položili život. Tak co ti brání v dělání toho co chceš?" řekla jsem. 

„Neomezuj se. Navíc... Před tebou stojí ten nejlepší člověk na světě. A semnou se do průšvihu vážně nedostaneš. Vždyť ani nepřejdu silnici na červenou!" řekla jsem a oba jsem se začali smát. 

„Tak jdeme! Jdeme na pláž!" řekl a chytl mě za ruku.

 „Uhm, to odhodlání se mi líbí, toho si vážně cením, ale je asi osm hodin večer a nemáš plavky." poznamenala jsem a Shawn se trochu zarazil. 

„Jooo. No kdo řekl, že budeme plavat?" odběhla jsem se převléct. Vzala jsem si NikePro kraťasy a dlouhé triko, které jsem samozřejmě koupila jako Shawnův merch. Shawn už čekal dole a když jsem sešla schody, už na lísteček napsal, že jsme spolu, ať se Claudie a Harry nebojí. Opustili jsme dům a nasedli do Shawnova auta.

 „Pěkný triko. Doufám, ale že už ti došlo, že si to nemusíš kupovat. Všechno ti dám zadarmo. A to myslím i lístky na koncert, odvoz a když už jsme u toho i bodyguarda na koncerty, aby mi tě nepošlapali." ani jsem se dlouho nemusela rozmýšlet. 

„Myslela jsem, že už je to samozřejmost!" řekla jsem a on se zasmál. Pořád se bráním tomu, abych popisovala všechno slovem "roztomile". Všechno co udělá mi přijde roztomilý a milý. Nikdy neudělá nic špatně. I když to může být jen ten šarm.


I Will Never Forget You S.M. [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat