Část 1.

2.8K 105 2
                                    

Sedím před kamerou a přemýšlím, jestli mám nahrát video, které jsem právě natočila. Je to jen rychlý update, ale i tak si zaslouží mých 180 tisíc odběratelů vědět, že na měsíc odjíždím do Anaheimu v Kalifornii. Po chvilce rozmýšlení se zvedám z pohodlné postele a přecházím ke stolu s notebookem, do kterého zasouvám paměťovou kartu s právě natočený videem. Video sestříhávat nebudu, už tak má jen dvě minuty. Snad se video nahraje co nejdřív, protože nechci, aby moji odběratelé byli ochuzení o tak velkou událost.

"Zdravím všechny, děkuji, že jste zavítali na můj kanál Anna's universe! Pokud jste tu poprvé, dám vám malé info o mně a mém kanále; jmenuji se Anna Cara, je celkem cool se takhle jmenovat, ale občas mám problémy s lidmi, kvůli své národnosti. V žilách mi koluje česká krev, ale nikdo mi to kvůli mému jménu nechce že začátku věřit. Odkud je příjmení Cara? Moje mamka se znovu vdala s mužem z USA. Joe je mi mnohem bližší než můj vlastní táta. Mamka si po svatbě vzala jeho příjmení, jak to má být. Jenže naše rodina mi pak přišla přetrhaná a chtěla jsem, abychom všichni měli jedno příjmení. Tak já i brácha jsme přebrali příjmení Cara. Takže můj osmiletý brácha se jmenuje Alexandr Cara. Tak a teď téma, kvůli kterému jsi tady! Cesta do Anaheimu? Takže můj 'táta' Joe pochází z Anaheimu a má tam rodinu, která me pozvala na část prázdnin k nim domů. Nebojte se, kameru si beru s sebou a o videa nepřijdete. Bude taky spousta vlogů z Los Angeles, kam podle informací, kterých se mi zatím dostalo, budeme často jezdit, jelikož je to jen okolo 50 kilometrů. Tak tohle bude konec mého krátkého update videa, děkuju za zhlédnutí a uvidíme se u dalšího videa, které bude z letiště. Pac a pusu!"


Poslední kontrola videa a už může putovat do světa. Teď se musím připravit! Mobil, nabíječku a dalších pár věcí vkládám do malého příručního zavazadla. Zbytek potřebných věcí sázím do obřího kufru.

Balení mi zabralo víc času než jsem čekala. Naštěstí už mám všechny zavazadla připravená v předsíni. Ještě se pohodlně převléknout do letadla. Musí to být něco pohodlného, ale i něco v čem budu vypadat alespoň trochu k světu. Nakonec zvítězily černé jeans, černé Nike tenisky, černá hoodie a černá kšiltovka Nike, která má za úkol ukrýt mé červenohnědé vlasy a obličej s minimem makeupu. Jsem připravená jak to nejvíc jde. Doufám, že se na letišti v Londýně, kde přestupuji na let do LAX neztratím.


I Will Never Forget You S.M. [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat