Část 4.

1.5K 74 1
                                    


„Prostě v buď v 8 připravená přijedu pro tebe" Řekl Shawn a usmál se.

„Okay, okay. Možná bych si mohla udělat večer tak hodinku nebo dvě čas" vždyť je to Shawn Mendes! 

„To jsem rád, takže v 8PM u tebe?" Zeptal se na nasadil svůj killer smile. 

„Yup." řekla jsem s kamenným výrazem, i když jsem uvnitř sebe tancovala radostí. 

„Okay, uvidíme se večer. Zatím." řekl Shawn a vystoupil z auta a šel se ubytovat na hotel Hilton. Asi do 40 minut jsme dorazili do Anaheimu. Musím vám říct, že ten provoz tady je neskutečný. Zastavili jsme před krásným velkým domem, dokonce hodlám říct, že pro dva lidi je zbytečně velký.    

    Co bych taky v takovéhle čtvrti mohla čekat. Sousedé se předhání kdo bude mít líp zastřihlé stromky, a u kterého domu bude stát lepší auto. Jerry mi vyložil kufry, kterých mám požehnaně. Jerry je ale hodně dobře stavěný chlápek a celkem sympaťák, stejně jako Joe, takže mi jako gentleman odnesl kufry do pokoje. Pomalu jsem procházela vchodovými dveřmi do velké předsíně, ze které vedla chodba, myslím, že do kuchyně a jídelny. Po pravé straně vedlo točité schodiště do dalšího patra. Uprostřed předsíně stál kulatý stolek s velkou bílou kyticí pivoněk ve skleněné váze. Na levé straně bylo na zdi zrcadlo v krásném masivním rámu. Podlahu tvořili černé a bílé mramorové dlaždice tvořící vzhled šachovnice. Zdi byly bílé. Všechno se mi tu zdálo, no, čisté. Z prozkoumávání detailů mého momentálního 'domova' mě vytrhl ženský hlas. 

„Oh Anno, tak ráda tě poznávám! Moc tě tu vítám, snad se ti u nás bude líbit. Joe mi o tobě tolik povídal. Jsem ráda, že jsi tu konečně s námi." řekla starší žena, hádám, že je to Joeova mamka, tím pádem moje 'babička'. 

„Dobrý den, máte úžasný dům. Moc ráda vás konečně poznávám." Odvětila jsem slušně. 

„Ale prosím tě, nevykej mi, cítím se pak staře. Říkej mi Claudie, vždyť jsme skoro rodina zlatíčko." 

„Ugh dobře Claudie" odpověděla jsem s úsměvem. 

„ Určitě musíš být unavená, odvedu tě do tvého pokoje, aby sis mohla v klidu vybalit a já ti mezitím připravím nějaké jídlo ." 

„Děkuju moc." Odpověděla jsem a následovala Claudii po schodišti.

„Tak tohle je tvůj pokoj, snad se ti líbí, zařídili jsme to pro tebe v tvých nejoblíbenějších barvách a vzorech." Řekla Claudie a opustila 'můj' pokoj. Pokoj je sladěný do bílo černé. Bílé zdi a nábytek a černé doplňky. Uprostřed pokoje leží masivní postel. Na jedné zdi je tapeta s motivem černé krajky. Rozhlížím se po pokoji a z nábytku vidím jen noční stolek, stolek na make up a psací stůl s počítačem. Kde jsou ale skříně na oblečení? Možná odpověď je zde; z pokoje vedou troje dveře. První na chodbu. Blížím se ke dveřím číslo 2. Za dveřmi se skrývá moje koupelna s dlaždicemi z mramoru, masážní vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a velkým zrcadlem. Dveře číslo 3 zbývají. Nemarním ani chvíli, otevírám je a nacházím za nimi šatnu. Díku Bohu za to, nevím kam jinam bych si to oblečení dala. Když už vím kam mám co dát, nečekám a začínám vybalovat.

7PM   

Čas letí jako voda. Už jsem po večeři, mám vybaleno a začínám se připravovat na večer strávený se Shawnem. S outfitem si starost dělat nebudu, vybírám high-wasted kraťasy, černý krajkový bralet a oversized temně zelenočernou košili a bílé Converse. Na krku mám pouze zlatý řetízek s křížkem. Jediný můj pořádný doplněk jsou sluneční brýle Dior. Make up je pro mě, ale velká věc. Povinnost je mít perfektně vykonturovaný obličej, obočí 'on fleek', linky precizně udělané a rty alá Kylie Jenner. S vlasy se ani nezdržuji, protože vlhký vzduch mi je stejně zvlní. Je 7:55PM a já jsem ready. S kabelkou se po pláži opravdu tahat nebudu, takže si beru jen opravdu to nejdůležitější jako mobil a peníze. 

„Ann, už je tu Shawny Boy" křičí od dveří Jerry. „ Už běžím" odpovídám rychle a ještě si dodatečně běžím pro láhev vody do lednice .

„Ahoj Anno, můžeme vyrazit?" zeptal se Shawn když mi otvíral dveře na stranu spolujezdce. 

„ Určitě, za jak dlouho tam budeme?" 

„Asi tak za dvacet minut, teď by neměl být takový provoz." Cesta autem byla tichá. Užívala jsem si výhled.



I Will Never Forget You S.M. [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat