4- Adopted By Ariana Grande

13 1 1
                                    

Pov Weston
Ik zit in de bus. Vandaag ga ik langs bij Sara. Ik pak mijn telefoon. Een berichtje van Julia. Ik klik erop.

Juul<3:
Kan ik je spreken? Ik heb je even nodig. Ik heb net een ruzie gehad met Sara. Alsjeblieft? X

Ik stuur een berichtje terug.

Northwest:
Hey Juul. Ik ben nu opweg naar Sara. Ik kan vanavond even langskomen als je wilt? Xx

Niet veel later krijg ik een berichtje terug.

Juul<3:
Kan je er niet met haar over praten? Het ligt nogal gevoelig...xxx

Ik stop mijn telefoon weer in mijn jaszak."  We zijn aangekomen bij de Vlierguts straat stapt u alstublieft uit" hoor ik de box zeggen. Ik stap uit. Ik loop naar het huis van Sara en bel aan. Sara doet open." Hey Weston! Kom binnen" zegt ze. Ik doe wat ze zegt en stap naar binnen." Hoe gaat het met jou en Julia?" Vraagt ze." Julia Is nog steeds boos. Maar nu op jou" zeg ik." Weston,  ik denk dat we het maar uit moeten maken. Jij ziet Julia veel vaker, ik zie haar waarschijnlijk nooit meer!" Zegt Sara. Ik geef haar een kus. Ze probeert haar tong naar binnen te duwen. Ik geef toestemming.

Na een zoen van ongeveer 3 minuten trekt Sara los." Wat is er?" Vraag ik. Ik pak haar hand." Ik kan het niet, Weston" zegt ze." Ik denk dat het beter is dat we geen contact meer hebben" zegt ze. Ik kijk haar aan in haar mooie blauwe ogen." We kunnen toch niet alles doen wat Julia wilt?" Vraag ik." Maar Julia voelt als een zus voor me. Ik kan het gewoon niet Weston. Ik denk dat het beter is als je gaat".

Pov Julia
Ik loop een beetje door het concert gebouw door." Hoeveel shows moeten we nog in Arnhem?" Vraag ik aan Ariana." Dit is de laatste. En daarna gaan we naar Portugal!" Zegt Ariana blij. Ik glimlach." Heb je al wat vrienden gemaakt?" Vraagt Ariana." Ja. Weston en Ryan" zeg ik." Ik heb ruzie met Sara" zeg ik. Ariana kijkt me aan." Hoe bedoel je?" Vraagt ze." Ze heeft een relatie met Weston, maar ik ben ook al verliefd op Weston" zucht ik. Ariana glimlacht." Typisch een meiden probleem" lacht ze." Ik moet sound checken voor vanavond! Doei liefje" zegt Ariana. Ik ga op de bank zitten. Er komt een meisje naar me toe lopen. Ze heeft bruin haar en Bruine ogen." Hey! Ik ben Zoë! Ik ben de dochter van Jimmy, Ariana's chauffeur! Jij bent zeker Julia? Toen ik hoorde dat er een meisje wat wou ik je gelijk ontmoeten!" Verteld Zoë." Ik ben inderdaad Julia. Ben jij de zus van Ryan?" Vraag ik." Ja. Hoe weet je dat?" Vraagt Zoë." Gewoon een gok!" Lach ik. We wisselen onze nummers uit." Ken je Weston? Hij schijnt dus met een of andere Sara te hebben. Echt een trut!" Zegt Zoë." Ja. Sara was mijn wees vriendin. Ze voelde als een zus voor me. Maar ze moest zoals altijd alles weer verpesten!" Zeg ik." Heftig! Ik hoop dat die Sara snel oprot!" Zegt Zoë. Ik knik." Ik moet maar weer eens gaan" mompel ik. Ik geef Zoë een knuffel en loop weg.

Pov Weston
" doei saar....we appen nog wel" zucht ik. Ik loop naar de bushalte. Sara zwaait me uit. Ik blaas nog een handkus en draai me om. Ik pak mijn telefoon.

Ryan:
Ey man! Hoe gaat het met Sara? Tot zo ehh!

Ik stuur een berichtje terug.

JeBroWeston:
Hey gast! We hebben net het contact verbroken.....maar ik hoop dat Julia me nog vergeeft.

Ik stop mijn telefoon terug. Gelukkig komt de bus net aanrijden.
----

" Julia! Wacht even!" Gil ik als Julia weg wilt lopen." Wat is er Weston! Je hoeft niet te zeggen dat het weer goed is tussen ons! Je hebt me bedrogen west!" Gilt Julia. Ze laat zich op de stoel vallen." Ik was verliefd op haar! Daar kan ik toch niks aan doen?" Gil ik." Je kan voor mijn part dood vallen, Weston" zegt ze. Ze loopt de kamer uit. Ik ga zitten en laat mij hoofd in mijn handen vallen.

Pov Ariana
Ik loop mijn kleedkamer binnen. De sound check ging geweldig. Ik pak mijn telefoon. Volgende week is Julia jarig. Ik heb haar vriendinnen Melanie en Daniëlle uitgenodigd. Ik trek mijn trainingsbroek aan en loop naar de kamer van Julia. Ik klop op de deur. Julia doet open." Hey lieverd!" Zeg ik." Hey Ariana!". Ze geeft me een knuffel. Ik glimlach." Zullen we zo een koffie halen bij de Starbucks?" Vraag ik. Julia glimlacht." Ja, lekker!" Zegt ze." Ik ga nog even mij haar doen. Kom zo maar naar het podium." Zeg ik. Julia knikt. Ik loop weer weg.

Ik doe mijn haar in een knot en doe een zwarte legging aan. Ik loop naar het podium. Heel de zaal is leeg. Julia zit aan het einde van het podium." Hey Julia!" Zing ik door de microfoon." Hey Ari!" Zegt Julia terug." Zullen we gaan?" Vraag ik. Julia knikt en we lopen het gebouw uit.

Pov Julia
We lopen het concert gebouw weer in. Ariana loopt gelijk naar het podium omdat ze zometeen weer op moet. Ik loop naar de lounge. Ik zie Weston zitten." Hoi" brom ik." Julia, het spijt me!" Zegt Weston." Het kan je wel spijten maar dat betekent niet dat het weer goed is Weston.....ik baal gewoon...." Zeg ik. Ik ga naast Weston zitten en kijk hem aan in zijn mooie blauwe ogen. Hij komt steeds dichterbij en voor ik het weet raken zijn lippen de mijne. Ik ga mee in de zoen.

Als we klaar zijn kijkt Weston me aan." Dat was amazing" gilt hij. Ik glimlach." Misschien hoef je toch niet dood te vallen" lach ik. Weston geeft me een knuffel." Ik hoop dat het binnenkort weer goed komt tussen jou en Sara" fluistert hij in mijn oor." Ik weet het niet, Weston" zeg ik." We hebben het contact verbroken..." Zucht Weston." Ik weet dat je verliefd op haar bent.....bel haar gewoon een keer...." Zucht ik." Maar ik wil onze band miet verpesten" zegt Weston." Misschien moet je dan maar niet meer met haar omgaan" zeg ik." Ik denk dat dat beter is ja" zegt Weston.

Adopted by Ariana GrandeWhere stories live. Discover now