2- Adopted By Ariana Grande

20 2 2
                                    

Pov Julia
Ik stap uit bed. Snel wankel ik naar de bank. Ik kijk wat op Instagram." ONTBIJT!" Hoor ik Linda roepen. Ik zucht. Snel loop ik de trap af. Ik zie Daniëlle zitten. Ik ga naast haar zitten." Sorry van gisteren" zeg ik. Ze kijkt me aan." Maakt niet uit" zucht ze. Zwijgend pak ik een broodje. Ik smeer er pindakaas op en leg er plakjes kaas op.(AN: dit is echt een lekkere combi). Ik eet het op en dan komt Linda." Vandaag komen er heel veel adoptie ouders dus het word heel druk. EN NU JULLIE KLEREN AAN DOEN!" Gilt Linda. We gehoorzamen en lopen naar onze kamer. Als ik in mijn kamer ben hoor ik geklop op de deur. Ik doe open." Ik ben je nieuwe kamergenoot I guess" zegt het nieuwe meisje." Ik ben Melanie. Ik ben 15 jaar en maak filmpjes voor YouTube" zegt Melanie." Hey. Ik ben Julia. Ik ben 15 en ik houd van zingen!" Zeg ik. Melanie stapt de kamer binnen." Wie sliep hier eerst?" Vraagt Melanie." Sara..." Zeg ik zacht." Is ze d-dood?" Stottert Melanie." Nee. Ze is geadopteerd. Ze voelde als een zus voor me". Ik probeer de brok in mijn keel te negeren.

---

We staan netjes in een rij. Dan komt ze binnen. OMG HET IS ARIANA GRANDE! Ze loopt het rijtje af. Ze praat met iedereen en geeft ze een knuffel. Dan komt ze naar mij." Hoi ik ben Julia. Ik houd van zingen en dansen!" Zeg ik." Ik ben Ariana. Je lijkt me een leuke meid Julia" zegt Ariana. Ze geeft me een knuffel en loopt verder. Ik ga op het bankje zitten en pak mijn telefoon. Ik plaats een tweet:
@JuliaRose:
Vandaag waren er weer adoptie ouders. Ik ben benieuwd wie er nu word gekozen...

Al snel krijg ik een reactie van Sara.

@SaraKim:
Veel plezier babyy! Succes❤️

Ik glimlach en stop mijn telefoon terug in mijn zak. Dan komt Linda naar me toe." Jij gaat terug naar je kamer. Ik kom naar je toe als ze jou heeft gekozen" snauwt ze. Ik gehoorzaam en loop naar mijn kamer.

---

Een paar uur later komt Melanie binnen." Duurde het zo lang?" Vraag ik en een gaap verlaat mijn mond." Nee maar Linda gaf ons een preek over hoe je je moet gedragen bij een popster" zucht Melanie." Waarom heeft ze mij niet geroepen dan?". Op dat moment word er op de deur geklopt. Ik doe open. Linda staat voor de deur en Ariana staat naast haar." Je bent gekozen!" Zegt Linda. Daarna loopt ze weg. Ariana blijft staan." Hey" zeg ik." Mag ik binnenkomen?" Vraagt Ariana. Ik knik." Zullen we je koffer inpakken?" Vraagt Ariana. Ik knik." Vanavond hebben we een concert in Arnhem!" Gilt Ariana enthousiast." OMG DAT GA JE NIET MENEN! EEN CONCERT!" Gil ik blij.  Ariana glimlacht." Ik hoorde dat je goed kunt zingen" glimlacht Ariana." Nou....het is maar wat je goed noemt". We beginnen allebei te lachen.

---
We staan voor de deur. Ik geef Daniëlle nog een knuffel." Doei Daan" zeg ik. Een traan rolt over mijn wang." Doei Julia" zucht Daniëlle." Veel plezier vanavond" zegt Melanie. Ik geef Melanie ook nog een knuffel en daarna lopen we naar buiten. Ariana poseert voor de camera's. Ik probeer te lachen en te poseren maar met twee koffers gaat dat nogal moeilijk. Bij Ariana lijkt mijn trolly zelfs een accessoire. Ik glimlach als ik een felroze limousine zie staan." Is die voor ons?" Vraag ik aan Ariana. Ze knikt. We lopen verder en Ariana stapt in. Ik stap ook in en zet de koffers neer. Al snel pakken we onze telefoon.
Whatsapp: weesjes🍍💞💍🐢
Ik: hey babess. Ik ben net gekozen door Ariana Grande!
Melanie: ik weet het🐢 super gaaf! Ben echt heel blij voor je!
Daniëlle: mis jee💍😍😭❤️ zie je snel weer!

Ik glimlach. Ik hoop dat ik ze snel weer zie. Vooral Sara." Julia? Wat wil je drinken?" Vraagt Ariana. Ik kijk op en leg mijn telefoon weg. Ariana kijkt in de koelkast." Doe maar een Sprite" zeg ik. Ik strijk mijn bomber Jack glad en kijk uit het raam." Hier" zegt ze als ze mijn Sprite aangeeft." We kunnen uitstappen dames" zegt de chauffeur." Dankje Jimmy" zegt Ariana. We stappen uit." Wil je bij de Mac eten of in het hotel?" Vraagt Ariana als we buiten staan." Doe maar in het hotel" zeg ik. Ariana kijkt me raar aan, maar daarna schieten we allebei in de lach." Is er geen Mac in het hotel dan?" Vraag ik. Ariana schud haar hoofd." Of je wilt mijn eetpatroon eten?" Lacht Ariana. Ik Weet dat Ariana gezond eet." Jahoor! Dan val ik ook weer eens een beetje af!" Lach ik.
--
Ariana staat al te zingen op het podium. Ze zingt 'break free' om een beetje in te komen. Ik zit een beetje op mijn telefoon." Hey" hoor ik. Ik kijk op. Ik zie een donkerblondharige jongen met blauwe ogen voor me staan." Hey" zeg ik. De jongen komt naast me zitten." Ik ben Weston Kourty. Ik zit ongeveer een half jaar op musically en ik ben 15" zegt hij.(AN: ik weet niet hoe je zijn achternaam schrijft)."Ik ben Julia Grande. Ik ben de geadopteerde dochter van Ariana en ik ben bijna 15" zeg ik. Ik kijk hem recht in zijn zeeblauwe ogen aan." Geef me je mobiel" beveel ik hem lachend." Je wilt m'n nummer zeker?" Lacht Weston. Ik knik. Hij geeft me zijn telefoon. Ik voer mijn nummer in en schrijf: Juul<3. Hij geeft mijn telefoon terug. Ik lees: northwest. Ik glimlach." Zullen we een ijsje halen?" Vraagt Weston. Ik knik. We staan op. Weston pakt mijn hand." Zolang je mij maar volgt raak je niet verdwaald" zegt Weston." Als jij het zegt..." Glimlach ik en ik geef hem een knipoog." Ga je mee op elke Tour?" Vraag in hem." Ja. Mijn vader is Ariana's manager dus hij is heel de dag bij haar" zegt Weston. We lopen naar een kraampje." Doe maar twee aardbij medium" zegt Weston." Aardbij is mijn favoriet!" Lach ik. Weston geeft me een knipoog. Ik voel kriebels in mijn buik." Ik ben je personal stalker" lacht Weston." Mocht je willen" lach ik en ik steek mijn tong uit." Jullie ijs! Dat is dan €5,49" zucht de man. We pakken onze ijsjes en Weston rekent af.
-----
Ik sta in de coulisse. Weston staat achter me." Succes Julia" fluisterde hij in mijn oor en hij geeft me een kus op mijn wang." Dankje" zeg ik. Dan roept Ariana me op. Ik loop op het podium en dan zie ik iemand staan die me bekent voor komt.....

Adopted by Ariana GrandeWhere stories live. Discover now