#16 ~Devojka sa 13 godina?~

45 6 15
                                    

Lepi moji i lepe moje,ja imam 13.Ali znate,nisam kao većina devojčica.

Slažem se da su se granice pomerile,znam devojčicu koja je dobila(menstruaciju) u četvrtom razredu.Sad nekako i drvojčice od 11 imaju momka(što je meni bolesno).

Mislim,nisu to više devojčice,to su devojke.Od 13 godina...

Šminka se,pegla za kosu,izlazak u grad noću(do 1 se ostaje i kasnije),dečko sa kojim se vata i žvalavi na sred grada.Pa da,ona je elita.

I ja koristim šminku.Koristim maskaru i labelo(well that isnt makeup).Ali ona stavi kilo pudera,hajlajtere,ajlajnere i te pičke materine sa kojima lepo zacementira lice.

I ja peglam kosu,jednom mesečno,nekada jednom u 2 meseca,eto čisto da promenim malo.Ali ona pegla kosu svaki dan i dodatno je spaljuje.

I ja idem uveče u grad,ostajem do 11 uveče,i sve to prođe bez alkohola cigara ili čega već.Ali ona se lepo napije sa svojih 13 godina,ostane do 2 sa nekim klošarima i narkomanima i to je ok,da.

I ja bih volela da imam dečka,da se šetamo gradom,da se zezamo,da me zagrli,možda i poljubi nekada.Ali ona ima dečka koji je uhvati za sisu,dupe i ostale delove tela,koji je izžvalavi taman da napune olimpijski bazen pljuvačkom.

Pa ovo nije humano ljudi.

Koliki si rtd od 1 do Ćufta?*2Where stories live. Discover now