#60 Moje mišljenje o...

22 5 1
                                    

_Amster_ mi dala neke ideje, a ako Amster tako kaže, onda mora da se sluša Amsterī

_Amster_ mi dala neke ideje, a ako Amster tako kaže, onda mora da se sluša Amsterī

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Patiote

-Nemam neko posebno mišljenje. Sry Amster...

Pušenje

-Pušenje čega?😈 Kontate? A? Ne? Okej.
Cigarete su porok i ni jedan porok ne podržavam. Cigarete su ono što ubija, bukvalno, samo malo sporije od droZe. Neki misle da ih pušenje cigareta umiruje, ali, naravno, to nije ništa dobro.

Posebno oni 11 do 18 godina koji puše samo jer društvo tako kaže, nisi kul ako ne zapališ koju.

Nemojte raditi to sebi.

Kul je drogirati se?

-N I J E    K U L .

Koji deo tačno treba biti kul? Onaj gde umirete sa iglom u veni u nekoj staroj garaži sa ostalim drugarima narkomana? Dajte ljudi, nemojte se zajebavati.

Patetici

-Realno, svi mi patetišemo nekad. Ja jer sam videla bubu, lol...

Ali generalno ne volim patetiku, patetisanje i ta sranja.

Ljubavi

-Ljubav je nešto što pokreće svet. I treba je šriti. Meni na primer mnogo popravi dan kad mi neko kaže da me voli.

osim ako to nije onaj mučni petak koji mi svaki dan donosi čokolade

Ljubav je jedna prelepa i prezajebana stvar. Dobro, šta ja znam, 13 godina, haloo. Imala sam samo simpatije, jednom sam se zaljubila i ne znam je li to stvarno bilo zaljubiljivanje jer se puno stvari dešavalo.

I ljubav ne nora biti samo između dve osobe suprotnog pola. Zašto vama nije ljubav kad se vole dve tete i dve čike? Pored toga što su pederi malo, vidim i ljubav. Love before fucking hate

I ljubav ne mora biti samo veza. Ljubav može biti između majke i deteta, mene i mog kučeta,  bilo koga. Ne mora biti ljubav samo ljubakanje i žvaljenje.

Uništavanje drugih na emotivnom nivou i emotivnosti

-Ja sam jako emotivna osoba, iako to drugi ne vide. I ne volim povređivanje tuđih emocija baš ono dubinski. To neke dovodi i do samoubistva mentalno slabih osoba.

A emocije? Još jedna zajebana stvar. Meni su danas na neki način povređena osećanja, koga zanima zašto - znaće. Moram da priznam da je osećaj vrlo... neugodan? Ali emocijr kao emocije su dobre. Drago mi je sto postoje.

Psihopate i sadisti

-Ovde nemam puno stvari da kažem. To je bolest i jadni oni sami sa sobom...

Slabići

-Ja ovde pričam o onim kukavicama, ono pravim pičkicama koje glume nešto. A i o ovima koji ne glume ništa.
Nisu mi jasni oni koji nrmaju hrabrosti pobeći sa časa, reći nekome nešto u lice, usprotiviti se roditeljima, zauzeti se za nekoga ali isto tako nemam ništa protiv kukavica u smislu da ne smeju da urade nešto stvarno opasno (skydiving, probati drogu na primer).

Tužni

-Proseravaju se. Okej, tužna sam i ja puno puta, nekada i zbog gluposti, ali ipak se previše proseravaju. Ponašaju se kao emosi što i jesu u većini slučajeva. Raspoloženje im je suicidal 24/7. Ne znaju da uživaju u životu.




Oukej, toe to. Hvala ti Amser što si mi pružila priliku da se proseravam ođe, ali ipak nisam za svaku temu mnogo mogla, jer niti imam vremena, niti imam inspirejšn

Koliki si rtd od 1 do Ćufta?*2Where stories live. Discover now