#63 06.04.2017

16 8 0
                                    

   Nemam pametnija posla nego da pišem šta mi se danas dešavalo. Inače sam prva smena ali sam došla kući oko 11h. Stićićemo do toga zašto.

U svom casual style fazonu sam ustala i obukla prvo što sam dohvatila i otišla u školu. Pre prvog časa raspravljali smo da ti se kaže đezva ili đezba a u stvari je džezva( ja sam jedina to znala( ok, znala je još jedna dev iz mog odeljenja ).

Nemojte da se čudite na ovo, nismo mi sasvim tačni. Tako često raspravljamo oko gluposti.

Kako nam je prvi ćas bio hemija, morali smo, jadni, da se penjemo čak na sprat škole.

Ulazimo u kabinet hemije, ja skačem na Kvinsija i davim ga jer je kreten *njega sam pominjala u onom poglavlju vezanom za psovanje*. Tu je on nešto pokušavao da glumi neku ribu, ali naravno da mu nije uspelo.

Nastavnica hemije je ušla i mi smo se poređali na svoja mesta u roku od 0.1 sekunde.

Tek što sam sela, farmerke su mi zapele za stolicu i guess what? Pocepala sam ih. Na dupetu. Da.

Bog me valjda pomilovao pa mi se farmerke nisu mnogo pocepale i to se nije primećivalo. Svakako sam uzela jedan duks i vezala ga oko struka.

Zatim- nemački. Klasika. Uspela sam da ne dobijem ni jednog keca.

Odmor- naterala sam Boba( nije mu tako pravo ime) da mi kupi užinu jer nisam smela da ustanem zbog one pukotine koja je svakim trenom bila sve veća i šira.

Čas fizike je ovde bio presudan za moju budućnost jer kod nastavnice ne sme da se nosi dukserica oko struka i morala sam da je skinem. Sedela sam ceo čas kao prikovana za stolicu.

A onda sam rekla majci šta mi jr bilo a ona mi je rekla da dođem kući. I evo me. Oko 12h ću izbaciti novi deo priče "Zaboravljeni".

Ly all😊

Koliki si rtd od 1 do Ćufta?*2Where stories live. Discover now