16.Bölüm

28.3K 705 62
                                    


Berçem'den;

Yüzüme vuran güneş ışıgıyla huysuzlanarak yana döndüm doğrusu dönmeye calıştım.Gözümü yavaşcana açarak Behramla burun buruna geldim.Dün gece bana çok nazik ve yumuşak davranmıştı canım yansada belli etmemeye çalışmıştım.Herşeye rağmen güzeldi onun olmak.Saate baktımda sabah altıya geliyordu.
Üzerimi kapatmak için pikeyi göğsüme kadar çektim.Behramın ahtopot gibi sarılışından dolayı kalkamıyordum.Mecburen uyandıracaktım.

"Behramm kollarını çek."

"Hıhı."

"Behram diyorum."

Dememle gözlerini hemen açıp beni altına aldı.Anlamadığım şey bu enerji nerdendi sabah sabah? Gözlerime bakıp önüme düşen saç tellerimle oynadı.Yanımı dönüp gidicekken beni kendime döndürüp dudagıma yapıştı.
Bende karşılık verdim.Nefes nefese kalana kadar öptü.Sonra ise gülümseyerek konuşmaya başladı;

"Günaydın delalamın(güzelim)."

Bende gülümseyerek göğsüme kadar sardığım pikeyi tutarak kalktım.Şuan  çok utanıyorum.Hemen banyoya girip kapısını kilitledim Behramın girme ihtimali çok büyüktü çünkü.
Kasıklarımdaki ağrı şiddetini arttırıyordu oyüzden sıcak suya bıraktım kendimi.Duşumu alıp rutin işlemlerimi hallettim.Sonra ise havluyu belime sararak çıktım Behram hala yatakta yatıyordu. Benim gelmemle bakışlarını benim kısa olan havluma baktı.Onu görmezden gelerek dolaptan kendime kıyafet çıkardım.

Onu görmezden gelerek dolaptan kendime kıyafet çıkardım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Şalını siyah renk hayal edelim😚)

Kıyafetlerimi alıp Behramın banyoya gitmesini bekledim.Behram banyoya girdiğinde hemen üzerimi giyindim.
Kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyordu.İlk geceki kadar şiddetli olmasada.Behrama siyah takımını çıkartıp yatağın üstüne bıraktım.
Sonra kahvaltıyı hazırlamak için aşşagıya indim Zeliş teyze ve Zeyno vardı.

"Rojbaş hanımlar."

"Rojbaş gulamın(günaydın gülüm)."

Dediği anda Behram kapıdan girmişti.

"Zeliha teyze şımartma bunu okadar başına çıkar."

"Benmi hiçte bile Behram Ağam."

"Ay susun sabah sabah sizi dinleyemem."Derken Zeliş teyze mutfaktan çıkmıştı.Zeyno ise utanmıştı Behramdan o yüzden oda çıkmıştı.Bende krep yapmak için tava çıkardım.Aygazın üstüne koydum ısınması için.Behram belimi arkadan kavrayarak bedenine yasladı beni bende utanmıştım.Sonra ise boynuma sulu bir öpücük bıraktı.Sonra ise boynuma öpücük kondurup;

"Akşam nasıl olucak bilemiyorum ama tek bildigim şey gece benimsin sevdiğim."

Demesiyle kapıda içeri Zeyno ve Berk girmişti.Behram geri çekilip dolaptan bardak aldı.Kesin benim burda olduğumu bildiği için geldi.Behram gülümseyip bana çıktı bende onları umursamadan krep yapımına başlamıştım.Zeyno beni izliyordu galiba krep yapımını bilmediği için. Ona gülümseyerek gel sen yap diye başımla işaret ettim oda hemen gelip karışımı yapmaya başladı.Berk ise Zeynoya ters bakış atıp konuşmaya başladı ezerek;

TÖREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin