?Hoofdstuk 10?

85 1 1
                                    

"Hey." Zeg ik als ik bij mijn vrienden groep sta, van Shawn had ik niks meer gehoord dit weekend. Wat aan de ene kant fijn, maar iets in me verlangde naar hem. Ik weet het ik begin gek te worden, misschien komt het wel door die val! Gelukkig mag ik weer douchen, vanavond ga ik weer want ik wil echt zeker weten de 2 dagen om zijn straks sta ik onder de douche en gaat de wond open..

"Cara? Hallo, Cara!" Zegt Shirley en zwaait voor mijn gezicht.

"Huh? Wat?"

"Waar zit jij met je hoofd? Ik vroeg hoe het met je gaat, Shawn vertelde ons wat er was gebeurt." Zegt ze en lacht.

"Goed." Zeg ik en glimlach. Shirley trekt mij in een knuffel.

"Ik weet dat het niet goed gaat, vertel het me maar na school. Ik ga met je mee naar huis." Fluistert ze en laat mij weer los. Ik zucht. We lopen naar de les, in het lokaal zat Shawn al naast Sophie, ik ben er achter gekomen (door Shirley) dat zij de 'bitch/hoer' is op deze school, ik kan het niet helpen maar ik begin jaloers te worden als ik ze zie lachen, ik kijk nog kort naar Shawn en loop het lokaal verder in. Ik ga naast Shirley zitten, al snel begon de les.

*
"Cara.., Cara!" Ik draai me om en zie Cameron naar mij toe rennen.

"Ja?" Vraag ik als hij tegenover mij staat.

"Ik heb een vraag." Zeg hij.

"Oké vraag maar."

"Zou je vrijdag misschien met mij iets willen doen?"

"Ja, lijkt me leuk!" Zeg ik en glimlach naar hem.

"Oké ik haal je vrijdag om 7 uur op." Zegt hij en loopt weer weg. Ik loop zelf door naar mijn auto. Voor dat ik in kon stappen word ik omgedraaid en tegen de auto aan de geduwt, ik kijk op in Shawn's ogen die maar een paar centimeters van mijn gezicht af zijn. Hij lijkt niet zo blij.

"Wat ga je met Cameron doen?" Sist hij. Ik begin te grijnzen.

"Weet ik niet." Zeg ik.

"Jij gaat niet met hem uit."

"Dat maak ik zelf wel uit. Ga jij maar naar die hoer van je en beslis over je eigen leven niet de mijne."

"Ik meen het, Cameron is een player, hij breekt zo je hart. En hij is gevaarlijk." Zegt hij. Ik rol met mijn ogen.

"Laten we maar niet over jou beginnen he." Zeg ik en probeer me uit zijn grip te wringen. Maar hij houd me juist steviger vast, hij komt dichterbij met zijn hoofd. Ik voel zijn ademhaling tegen mijn wang, hij kust mijn wang en geeft dan steeds kusjes richting mijn mond, met grote ogen kijk ik voor me uit, ik blijf stil staan. Iets in me zegt dat ik hem van me af moet duwen en hem moet uitschelden maar ook iets in me zegt dat ik dit moet toelaten. Ik probeer hem van mij af te duwen, wat alweer niet lukt. Hij grijnst tegen mondhoek aan, hij haalt zijn lippen van mijn huid af.

"Mag ik je alsjeblieft zoenen?" Vraagt hij hees. Ik kijk hem aan met nog steeds grote ogen, tijd om te antwoorden heb ik niet want hij drukt teder zijn lippen op die van mij. Hij legt mijn handen in zijn nek en daarna legt hij zijn handen om mijn middel, tintelingen gaan door mij heen. Waar the heck ben ik mee bezig? Dit moet stoppen!

Maar het voelt zo goed.

Nee dat doet het niet.. ik trek terug en sla Shawn zijn wang. Hij legt zijn handen op zijn wang en kijkt mij geschokt aan. "Oké die had ik verdient maar we weten alle 2 dat dit goed voelde."

The Boy With The Guitar 🎸// Shawn MendesWhere stories live. Discover now