10.|Fanynka

191 24 0
                                    

Ranní sluneční paprsky patří mezi tři největší zabijáky klidného spánku. Ten zabiják, který vede na celé čáře je, když se probudíte ve stále neznámém prostředí, v té nejměkčí posteli na které jste kdy leželi, a s rukou Shawna Mendese okolo pasu. Jediná výhoda tohoto zabijáka je, pokud má na ruce hodinky, díky kterým zpozorujete třetího zabijáka- čas.
Právě bylo 12 hodin odpoledne. Sakra.
Pomalu jsem nadzvedla jeho ruku a otočila se na druhou stranu, abych zjistila, jestli se třeba nehodlá probudit. To jsem neměla dělat. Spící Shawn si mě přitáhl blíže, takže jsem teď měla hlavu na jeho hrudníku, který se klidně zvedal a klesal. V tuto chvíli jsem byla strašně vděčná za to, že si na spaní oblékl tričko, protože i když ho na sobě měl, obrys jeho svalů nejenže rýsoval, ale byl až nereálně hmatatelný.
Ruka na mém pasu se pohnula, což znamenalo, že Shawn už nespí. Usoudila jsem, že bude nejlepší nápad dělat, že stále spím, a tak jsem taky provedla.
"Violet..."zašeptal, jakoby bylo moje jméno jedinečného. I když jsem právě ucítila jasné ztuhnutí, pravděpodobně  uvědomění, že jsem k němu snad nejblíže jak se dá.
"Violet."vydechl. Ucítila jsem jeho teplý dech na svém uchu, z čehož jsem se otřásla. Můj plán falešného spánku byl zničen.
Když jsem otevřela oči, můj pohled se střetl s tím jeho. Nejvíce překvapující fakt na to všem byl, že se stále nehodlal odtáhnout od mojí maličkosti, místo toho se mi stále díval do očí, jakoby mě viděl poprvé v životě.
"Furt nemůžu uvěřit, že jsi vážně tady."prohlížel si mě se zájmem.
A já tomu taky nemohla uvěřit.

~
Londýnské ulice byly nádherné a poměrně rušné. Neustále se přibližující podzim se začal projevovat zbarveným listím na stromech, malými dětmi hrajícími si s hromadami nasbíraného listí, a v neposlední řadě trendem, zvaným Pumpkin spice latte, které jsme momentálně pili. Při procházení ulicemi jsme párkrát natrefili na bystré fanynky, které Shawna poznaly i se slunečními brýlemi, a v poměrně dost nenápadném oblečením. Čekala jsem, než se s ním zbylé dvě vyfotí, kdežto v tom mě jedna z party zastavila.
"Chodíš se Shawnem, že jo?"usmála se. Moje mysl byla absolutně vybílená a já sotva zavrtěla hlavou.
"Nechodíme."snažila jsem se taky nahodit úsměv, jenomže můj dopadl katastrofálně.
"Vážně? Ale vždyť by vám to spolu tolik slušelo! Na Shawnovi je vidět, že když je s tebou, je mnohem víc šťastný."zasmála se. Vždycky jsem si pod pojmem fanynka představila holku, co chce svého idola jen pro sebe, a nezáleží jí na jeho štěstí s někým jiným, ale tohle bylo jinak. Ona byla opravdu milá, ale byla celkem mimo.
"K takové fázi jsme se ještě nedostali,"zasmála jsem se tentokrát já. "ale děkujeme, myslím?" Teď už jsme se smáli obě.
"Nechtěla bys někdy na kafe? Příjdeš mi hrozně fajn."usmála se.
"Jasně, že ano."vydechla jsem. Ta holka se mi líbí čím dál víc.
"Jmenuju se Mia."zazubila se na mě.
"Violet, půjdeme?"zavolal Shawn s úsměvem.
"Dobře!"zamávala jsem mu.
Mia mi podala papírek s jejím číslem s tím, že si zavoláme, objaly jsme se, a já odešla se Shawnem domů.

Má snad Violet novou kamarádku nebo snad něco jiného?
Je opravdu tak skvělá, jak si Violet myslí?

Dámy, (a pánové? jsou tu nějací kluci?:D) rychlostí blesku se blížíme k tisíci přečtení!
Love you all! ; vaše Basically-Sarah.

NEVER GONE - SMWhere stories live. Discover now