O

497 20 2
                                    




".... beriete si tu pritomnú Emmu Wattsonovú?" opýta sa kňaz.
"Áno." odpovie a venuje mi sladký pohľad.
"Môžete pobozkať nevestu!" hneď ako to dopovedal, Tomm sa vrhol na moje pery. Sálou sa ozval potlesk a ja som sa cítila šťastná.
Dom sme doprerábali a konečne je všetko okey. Tomm je skoro stále s nami a Nicholas je šťastný, že má tatika. Áno, volá ho 'tati' alebo 'tatik'. Thomas ho naozaj miluje...
"Thomaas" zvískla som, keď ma zobral na ruky ako nevestu. Prešli sme celou sálou až vonku, kde nás čakala limuzína. Nasadli sme a naše auto vyrazilo. Nicho príde s mojimi rodičmi.
"Si nádherná." usmeje sa na mňa. "Ďakujem." dám mu bozk na čelo. Pozriem sa von oknom, ale namiesto mesta vidím les. "Kde to idete? ! Idete zle." zahučí Tomm. Nemám z toho dobrý pocit...

Auto zastavilo. Tomm okamžite vystúpil von a ja s ním. Pred autom stál náš vodič a v ruke držal pištoľ. Thomas po ňom skočil, no on stihol vystreliť. Dopadli na zem a ja som ucítila neskutočne pulzujúcu bolesť v ramene. Bolesť sa šírila do celého tela a strach ochvátil moje zmysli.

Trafil ma.

Umriem.

Spadla som na zem a privrela oči. Viečka mi ochabli a ja som vedela, že ho už nikdy neuvidim. Môj posledný pohľad na neho bol vtedy, keď sa zvalil s tým darebákom na zem. Mal zúfalý pohľad. Bolo to pred sekundou, no mne sa to zdá byť večnosť. Zbohom môj Thomas. Opatruj mi Nicha. Ľúbim vás.

Videla som už len tmu. Tá tma mi ostala navždy.

This is the END.

Áno, rozhodla som sa to ukončiť sad endom. Nie všetko v živote je rúžové a tento príbeh to zachycuje.
S láskou KARINKA0708

Milujem ho! ✅Where stories live. Discover now