H

328 15 2
                                    

Sadnem si k Tommovi na gauč a opýtam sa ho otázku, ktorá mi žerie myseľ: "S tými pravidlami a trestami si to myslel vážne tom?"  "Ach, Em. Jasné, že nie. Ale pravidlá domácností si určiť musíme." pohladí ma po líci a usmeje sa.
"Jasné. Tak s čím začneme?" opýtam sa šťastne.
"Môžeme s našim manželstvom. Pre správnu atmosféru rodiny by sme sa mali oficiálne zobrať." kľakne si prečo mňa a opýta sa:" Vezmeš si ma znova, Em?"
Mne sa vyderú slzy a s radosťou odpoviem prosté áno. Diamantovú obrúčku mi navlečie cez prst a pobozká ma.
"Ďalšiu vec, ktorú by sme mali poriešiť, je si to tu zútulniť po svojom. V týchto veciach sa spolieham len na teba. Dekorácie a Nichove kresby a všeličo iné nechám na teba."
"Mala by som nápad. V kuchyni na chladničku by sme mohli prilepiť Nichovu kresbu havka a nejaké naše spoločné fotky. Na steny by sme dali naše fotky. Pôjdeme k fotografovi a urobí nám rodinné album. A ešte jeden nápad, v Nichovej izbe na jednej stene by sme všetci urobili odlačky rúk od farieb všetci traja. Bolo by to krásne."
"Výborne. Hneď zajtra môžeme sa ísť dať odfotiť."
"Ale ja nenám nič poriadne na seba. Ešte pred ním pôjdeme do Gucci a Bvlgary."
"Jasné." zasmeje sa.
"A k ďalšej veci, budeme fungovať ako normálny manželia, ale nikoho si tu vodiť nebudeš. Je to nebezpečné, keďže sme mafiáni.  Vždy keď budeš odchádzať z domu, musíš zapnúť extra vysoký ochranný systém. A keď prídeš, odblokuješ ho. Mimo náš pozemok buď vždy so zbraňou a maj po blízku nejakého z našich mužov ako ochranku. No späť k domácnosti, ty nemusíš pracovať. Môžeš byť doma kým je Nicho malý, ale aj potom. Ja mám pracovnú dobu ako kedy, no budem väčšinou doma. A ešte jednú vec, milujem ťa!" povie a vášnivo ma pobozká.
Rozpúta sa vojna medzi našimi perami a jazykmi. V bruchu mi lietajú motýle a celá sa chvejem. Jeho pery... Avvv. Jeho ruky pomaly kĺzajú po mojom tele a zastavia na mojích bokoch. Jedným švihom mi stiahne nohavice a jazykom mi putuje k uchu.
"Achhh." vzdychnem, keď sa mi zahryzne do ušného lalôčiku. Po chvíli už na sebe máme iba spodné prádlo.
"Milujem ťa. Chcem ťa!" šepká mi do ucha a rukami ma hladká po celom tele, čím ma privádza do šialenstva. Jedno ramienko dole, druhé ramienko dole a podprsenka letí na zem. Prisaje sa mi na krk a podstivo vytvára cucflek. Keď je hotový, priloží na neho svoje teplé pery. Postupne ma obdaruje malými božtekmi a smeruje od krku, cez prsia, po bruchu až k lemu mojim nohavičkám, ktoré hneď šikovne stiahne a odhodí.
Nohy mi roztiahne a strčí medzi ne svoju hlavu. Zachvejem sa. Vyvoláva vo mne zvláštny pocit. Pocit lásky. Je to asi nakoniec pravda, že ma miluje...
Pomaly do mňa vôjde a začne sa hýbať. Zatnem zuby a rukami vyhľadám jeho vlasy. Oči mam zatvorené a zrýchlene dýcham. Keď pritvrdil trochu viac som ho za ne zaťahala. Radšej som ho chytila za chrbát a zaryla do neho moje prsty.
"Aaaaa. Tomm." vydychnem. On hneď po mne so slovami:" Kurva Em!"
Obidvaja ležíme na gauči a predýchavame.
"Bol si skvelý. Úplne úžasný. Milujem ťa, ale tak si ma zmoril, že idem spať." pomaly vstanem a dotrepem sa do postele. Ihneď sa zababuším a skáčem niekde v ríši snov.

Milujem ho! ✅Where stories live. Discover now