Part. 1

352 11 0
                                    

      "Ne Daisy, fakt si na sebe nevezmu tyhle ohavný šaty jenom kvůli tomu, že se Patrickovi podle tebe líbí" zakřičím na ní z pokoje. Odpověď už nedostanu a tak se zachumlám do peřin.

Abych nezapoměla, Patrick je kluk, který se mi minulý rok dost líbil, vlastně možná ještě trochu líbí, ale jenom trochu, fajn?! Daisy s ním chodila asi 2 roky dozadu, potom jsem se přistěhovala a oni se rozešli, začala jsem s Daisy bydlet, ale na tom tu teď nesejde, že?
No, dá se říct, že jsem celkem populární v naší škole, vůbec mi to nevadí, protože Patrick chodí do vedlejší školy, takže o mě alespoň ví.. Ano, ani nevím, co jsem to teď napsala, ale koho to zajímá? Mě tedy ne. Radši zpátky k příběhu.

Cesta do školy byla celkem nudná, Daisy zůstala doma, prý jí bylo špatně a tak jsem šla sama. Fakt díky Dai.

"O můj bože, Miami! Tak dlouho jsme se neviděli" řekla Debbie. Moje kamarádka, která byla půl roku ani nevím kde. Debbie je takový typický šprt, ale stejně se s ní bavím, někdy si říkám, co to dělám se svým životem?
"Přesně 5 měsíců, 2 týdny, 4 dny, 8 hodin aa 7 vteřin.. 8,9.." Prohodila jsem a vybuchly jsme obě smíchy. Debbie se někdy nezdá, ale opravdu se umí odvázat, jsem jedna z mála, co se s ní baví.

Škola ubíhala celkem pomalu. Konečně už se ozval zvonek a všichni vyšli ze školy. Slyšela jsem, jak mě všichni zdraví, i lidé, co neznám. Pozdrav jim oplácím úsměvem a jdu před školu.
"Ahoj Miami" uslyším za sebou, následně mi přistane i něčí ruka na mém pozadí. To už se otočím a stojím hned naproti Patrickovi.
"Potřebuješ něco, nebo zase jenom otravuješ?" optám se ho, ale jeho úsměv z toho zatraceně sexy ksichtu nezmizí.
"Ty cvičíš na zadek?" vykulím na něj oči. "Co prosím?" zakašlu..
"No jestli cvičíš na zadek, máš ho o něco pevnější než jindy" ušklíbne se. Zapomněla jsem, Patrick je strašný provokatér.
"Ty mi čumíš na zadek?" Vítězně se usměju a kráčím k nám domů.

Snad se vám tato 1. část líbila, budu ráda za komenty, votes<3

Love u to the moon and backWhere stories live. Discover now